Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja, Marina i moj drugar!

Konačno sam dočekao i pet mojih minuta. Ispunio sam sebi želju o kojoj sam dugo vremena maštao. To je bilo da imam seks sa Ivanovom mamom Marinom. Nakon što sam je uhvatio kako se tuca sa nekim nepoznatim mladićem kod nje kući i nakon što sam to sve snimio na telefon poslao sam joj poruku na čiji odgovor nisam morao dugo da čekam. Pozvala me je kod nje kući i onako ljutito pokušala da izbriše sve iz mog telefona. Ali kad sam joj rekao da je to sve iz osvete za njen šamar i da želim da ispunjava sve moje želje vidjela je da je đavo odnio šalu i počela da me sluša.

Tu noć sam joj objasnio kako stvari stoje i šta sve želim od nje. Nakon što sam joj rekao da želim da je tucam malo se protivila, ali kada je vidjela da neću odustati pristala je i počeo sam je tucati. Tu noć sam je tucao kao lud. Znao sam da i ona uživa jer je svršila dva puta. Bila je prava kurvica koja voli mladi kurac i koja je spremna uvijek da ga primi u svoju dlakavu pičku. Tada mi je došla na pamet ideja da osim mene Marinu tuca i naš dobar prijatelj Dragan. On je bio godinu dana stariji od mene i jako se ložio na starije žene.

Moram priznati da je i imao veću kitu od mene. Po mojoj proceni negde oko dvadeset centimetara. To sam primijetio dok smo se tuširali nakon treninga. Počeo sam da ga ispitujem i nakon nekoliko dana sam mu rekao o čemu je riječ ali pod uslovom da nikome živom o tome ne govori. Da nebi otkrio o kome je riječ rekao sam mu da dok je bude tucao mora nositi povez na očima. Pristao je. Napravio sam plan da se sve desi kod mene kući. Poslao sam joj poruku da večeras dođe do mene kući. Napisao sam joj da obuče seksi rublje i haltere.

Kad je došla sačekao sam je na vratima. Dragan je već bio u mojoj sobi bez odjeće sa povezom na očima. Čim ga je ugledala prepala se i stala na vratima. Rekao sam joj da se ne brine i polako skine. Kada je to uradila rekao sam joj da priđe Draganu i počne mu pušiti kurac. Ja sam gledao malo sa strane kako mu puši kurac. U njenim Ustima je rastao. Nije mogla da ga uvuče više od pola. Vidjelo se da uživaju oboje. Tada sam se i ja skinuo i primakao kurac joj ustima. Počela je naizmenično da nam puši kurac.

Uživala je u dva mlada kurca. Upitao sam je da li joj se dopadaju mladi kurčevi a ona samo u znak odobrenja klimnula glavom i nastavila nam ih pušiti. Naredio sam joj da nam i liže jaja, što je uradila takođe. Marinu sam postavio na krevet a potom Dragana odveo otpozadi i rekao joj da se natakne na njegov veliki kurac. Dragan je imao stvarno veliki kurac. Uhvatio je rukama za kukove i počeo žestoko da je jebe. Njegov kurac je bio jako veliki za njenu dlakavu picu. Širio joj je picu velikim kurcem.

Nije stenjala nego se derala dok je jebao moleći ga da uspori malo jer je jebe žestoko da je počela i pica boljeti. Ja sam naredio mu samo da nastavi jer sam želio da bude izjebana tako da ne može sutra ustati iz kreveta. Da bi smanjio njeno vrištanje stavio sam moj kurac u njena usta. Sada je imala dva kurca jedan u pici a jedan u ustima. Dok mi ga je pušila glasno je stenjala jer je Dragan neumorno širio njenu picu. Nije joj dugo trebalo da počne da svršava. Svaki mišić na njoj se tresao.

Dragan je isto bio pri kraju. Rekao sam mu da slobodno može da svrši u nju. Čim je to čuo ubacio joj je kurac još nekoliko puta u picu i počeo je puniti svojom toplom spermom. Sada smo zamijenili mjesta i ja sam je tucao tako što sam stavio joj noge na ramena i počeo jebati dok je Draganov kurac bio u njenim ustima. Pušila ga je sve dok nije ga ponovo podigla do maksimuma. Ja sam ga izvadio i svršio joj u usta. Progutala je svu spermu kao prava kurvica. Oblizala mi je kurac. Tada je Dragan legao na krevet a njoj sam naredio da ga opkorači i počne se nabijati na njegov kurac.

Uzela je veliki Draganov kurac u ruku prinijela ga na otvor njene dlakave pice i sjela na njega. Ušao je samo do pola. Ispunio je bio kurcem svaki centimetar njene pice. Ja sam ustao i primakao moj kurac njenim ustima u znak da želim ponovo da mi ga puši. Uživala je da se nabija na Draganov veliki kurac. On se izdizao sa kreveta želeći što više da se nabija u nju a ona bi to odbijala jer se rukama držala za njegov stomak. Kada je moj kurac bio podignut do maksimuma otišao sam iza njih. Poželio sam da je tucam u guzu.

Naredio sam joj da se pomakne napred prema Draganu i rukom sam je doveo u ležeći položaj tako da su njene sise bile na Drganovim grudima. Uzeo sam kremu sa police i počeo da joj mažem guzu. U tom trenutku je shvatila o čemu je riječ. Počela je da me moli da to ne radim jer nije nikada ga primila u guzu. Tada sam joj odgovorio da će sada probati dva kurca odjednom. Dragana je idalje je žestoko tucao u picu. Rekao sam mu da stane malo a zatim počeo da guram svoj kurac u njenu guzu. Nakon kraćeg napora uspio sam da glavićem uđem u njenu guzu.

Tada je počela da vrišti od bola i zadovoljstva u isto vrijeme. Počeli smo sinhrono da je obojica tucamo. Jasno sam mogao osjetiti Draganov kurac kako širi njenu picu. Tada sam i ja malo ubrzao dok sam je jebao u guzu. Svršavala je po ko zna koji put. Gubila se na trenutak od užitka. Molila nas je da prestanemo jer više ne može da nas izdrži. Popustio sam pa sam izvadio moj kurac iz njene guze a ona se skinula sa Draganovog kurca. Uzela ga je u usta i popušila mu ga do kraja. Tada sam je odveo u kupatilo na tuširanje a Draganu skinuo povez.

Molio me je da mu kažem koja je to žena ali nisam htio. Rekao sam mu da se obuče i krene kući. Nevoljno je pristao. Zaključao sam vrata a potom se vratio njoj pod tuš. Bila je potpuno iscrpljena. Prišao sam joj sa leđa i stavio joj ga u picu. Počeo sam je jebati dobrih pet minuta žestoko. Svršila je još jednom a i ja duboko u njenu dlakavu picu. Kada sam ga izvadio napolje moja sprema se počela cijediti po njenim butinama. Pustio sam je da završi tuširanje.

Kada je to uradila jedva se mogla obući. Otpratio sam je do kuće i poljubio na rastanku. Nastavili smo sa našim igricama još godinu dana sve dok se nije odselila iz mog kraja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija