Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja, supruga i naša prijateljica-neočekivano spašavanje braka!

Ja i moja supruga smo zajedno vise od 15 godina, od toga u braku skoro 5. Iako je prekoracila tridesetu te pored činjenice da smo toliko dugo zajedno, nikada nam nije u krevetu bolje bilo nego što nam je trenutno.

Toliko uživam u njenom pušenju, u u dominantnom nabijanju kurca u njenu pičkicu koje ne mogu da se zasitim kao da jebem najzgodniju misicu ili neku porno zvijezdu, ali nije uvijek bilo tako.. .

Upali smo i mi bili u fazu kad je sex postao rutina, bez obzira koliko zgodna bila, nije bilo više te čari.. dok nisam otkrio šta nas loži.. .

Nikada mi to nije riječima rekla ali mi njena mačkica sve sama kaže-obožava i nevjerovatno se napali kada u krevetu od nje napravim svoju malu poslušnu kujicu. To pušenje i nabijanje mog kurca u svoje grlo do kraja dok kleči ispred mene i sluša kako joj se obraćam kao jeftinoj droljici koja je stvorena samo za moj kurac, to želi svaki muškarac. Taj užitak kada je uhvatim za njenu dugu crnu kosu, čvrsto je držim na par centimetara od nabreklog kurca nedajući joj ni da ga jezikom dirne.. . dok stenje i moli e da je jebem u usta, uveliko mastubirajući i trljajući svoju pičkicu, prvo po klitorisu, pa zatim jedan prstić, pa onda drugi.. . oči i usta širom otvorena, gleda u moj glavić i moli me , , daj mi da ga pušim još, molim te.. . '--šta hoćeš droljo mala, nisam te čuo? ? Hoću tvoj kurac.. .. daj mi ga! ! --kurac hoćeš, je li? Daaaaa--ponovo pokušava da ga dohvati ustima, kratki moj trzaj nazad za njenu kosu joj to ne dozvoljava.. . kaži mi, jesi li ti moja mala droljica, mogu li da radim sa tebe šta želim? ? ? Polako joj glavićem prelazim preko usta dok me u transu gleda.. promjenila je ruku, sada lijevom razvaljuje svoju mačkicu.. . da.. . jebi me, u usta, u pičku, u guzu, razvali me svojim kurcem.. . OK, zini kujo-odmaj je poslušala, divljački joj ga nabijam par puta i onda mi je dosta, podižem je, bacam preko naslonjača fotelje i bez problema ulazim do kraja, povlačeći joj kosu umazad i dok je tako jebem, šapčem joj na uho da je najbolja, da samo nju volim, da uživam sa njom i da je najbolja na svijetu.. .

Dina, moja žena, imali smo još od djetinjstva tu drugaricu. Vatrena mala plavuša, jedna od onih koje plijene pažnju i poglede gdje god se pojave.

Ema se udala za momka starijeg od sebe nekoliko godina i upali su bili u istu krizu u krevetu, ali za razliku od nas, nisu si znali pomoci.

Ema je inace imala burnu mladost, bilo je tu svega, od veza i vezica do nekih prica o grupnjacima i da su se na derneku jednom trojica na njoj cijelu noc redala.

Gdje ima dima ima i vatre, udala se u drugi grad za čovjeka koji ju je gledao kao sveticu, no tu je i bio problem.

Muž joj je bio stvarno frajer, barem se tako predstavljao okolini, ali iz razgovora koje sam pročitao na čatu izmedju moje žene i nje, otvoreno joj se žalila da je pojebe jednom mjesečno, i to bez strasti, da je stalno ispituje o njenoj proslosti kada god nesto nacuje.

Tjera je da mu se ispovjeda i za sta jeste i za sta nije i sto je njoj cudno, jedino tad se napali i jedino nakon toga imaju strastven seks.

Posle toga mi je sve jasno bilo o kakvom se tipu radi i tada sam poceo kovati plan.

Počeo sam prilikom našeg seksa da maštam naglas o tome kako mi Dina i Ema zajedno puše kurac, kako ona gleda dok joj pred njenim očima razvaljujem najbolju prijateljicu jer njen dragi za to nije u stanju.. . šutnja je bila znak odobrenja, kao i uvijek, uživala je.

došlo je ljeto i pozvali su nas u subotu navečer da posjedimo kod njih, ali ovo veče će biti drugačije..

Nakon par čaša vina ja i Dina smo se počeli maziti pred njima, slušajući Emu kako priča o nekim nebitnim stvarima praveći se da je sve ok, a nije bilo. Alen je kako je koji gutljaj vina ispijao sve ofirnije buljio u dekolte moje drage, šapnuo sam joj na uho , , mislim dušo da bi te on večeras razvalio od kurca koliko se napalio na te tvoje sise' :) Daj glupane, odgurnu me uz svoj zavodnički osmjeh.. Ema je shvatilo , , koliko je sati', halo vas doje, eno vam naš bračni krevet, nemojte mi se ovdje hvatati, nama ionako ničemu ne služi.. .

Alena je to isprovociralo i odbrusi joj, , , da se ti imalo potrudiš kao Dina služio bi'.. .. . prije nego je eskalirala svađa ušutkao sam ih.. . koji je vaš problem? ? Alene, druže, malo više samopouzdanja ti nebi škodilo. Šta tebi fali svega ti, imas prezgodnu zenu i mnogi ti zavide, kakvi te kompleksi pucaju? ? Iznendio se sto sam bio tako direktan.. a i ti Ema, prestani glumiti sveticu, barem pred nama, barem sa njim.. . Lako je tebi pričati, ti pored sebe imaš ženu koja zna sa muškarcem.. . nasmijao sam mu se.. misliš? ? Da-odgovori mi.. .

Nasmjesio sam se.. ok, vidio sam kako ti se kurac dizao dok si buljio u nju.. .. NE, nije tačno ja.. . šta ti? ? Hoćeš da kažeš da je ne bi volji pojebati, nebi ti se digao na ove sise? ? Dok sam to govorio, raskopčao sam košulju moje žene koja je prihvatila igru, kao i uvijek.. .

Dina, idi molim te provjeri diže li mu se na tebe, ako se diže, znaš šta ti je činiti.. . Pogledala je u Emu koja je sjedila skamenjena, pogledale su se i blago sleganje ramenima je bilo odobravanje da moja ženica četveronoške priđe Alenu i polako mu svuče trenerku i bokserice. Međutim kurac mu je bio spušten, Dina se okrenula i pogledala prema meni. Šta čekaš, nije ti prvi put, hajde..

Počela ga je drkati i jezikom prelaziti preko glavića, napalio me je taj prizor moje žene sa tuđim kurcem u ustima..

A ti mala, šta si se skamenila, dolazi ovamo-Ema je ustala i bez riječi me poslušala.. . imala je uske helanke na sebi i savršenu guzu.. .. šta je druže, smeta li ti što mi tvoja žena sjedi u krilu? ? Vidiš, ja sam jedan od rijetkih koji znaju sve šta te zanima o njoj.. . da li bi volio da znaš koliko kuraca je pušila ovim usnicama, koliko ih je svršilo po ovom slatkom licu? ? Dok sam mu to govorio prelazio sam svojom rukom preko njenih usana, jezikom je dodirnula vrh mojih prstiju dok je gledala u svog muza kojem su se na licu pomiješali ljutnja i napaljenost..

Kurac mu je bio već poprilično krut, njezno je drzao moju zenu za glavu, opet nije shvatio igru..

Zapamti ovo druže, naše žene su svetice van spavaće sobe, kontaš? Kurac mu se polako počeo dizati dok je gledao svoju ženu kako uzdiše dok joj je moja ruka kliznula u međunožje.. .. . Alene, doveo sam ti nabolju pušačicu kurca u gradu u kuću i ti je maziš po glavi?

Nije mu puno trebalo da svrši.. . par trzaja i uzdisaja i bio je kraj.. .

Gotov? ? Ok, vidis li ljubavi, muž te prevario na tvoje oči, šta predlazes da uradimo, kako da mu vratimo? ?

Ema je pogledala prema Dini, poljubile su se i to me je dodatno napalilo. Dina ju je navodila, znala je kako volim.. kleknule su ispred mene ljubeći se.. . Izvadio sam svoj nabrekli kurac i rekao ženi , , hajde draga, pokaži ovoj maloj kujici kako se puši kurac'.. Uzela ga je odmah do kraja dok je Ema gledala sa poluotvorenim ustima dirajuci svoje grudi.. uhhh.. . crnka i plavuša zajedno.. . mmm, hajde mala, pokazi sta znas.. .. izvadio sam ga iz ženinih usta i stavio Emi.. imala je manja usta ali stvorena za pušenje. Nije znala da ga uzme cijelog ali nisam popustao , , , hajde kurvo puši ga, uhhh Alene kako mi ga tvoja žena dobro puši.. . ' Alen je gledao tu scenu drkajući svoj mali kurac'.. sviđa li ti se ovo druže? ? Jebi je.. . samo je progovorio.. . Može li glasnije, nisam te čuo.. .. jebi tu malu kurvicu od moje žene.. . uhhh kako je dobro razvaljuješ, znao sam da je droljica.. . Podigao sam Emu za kosu , podigao na noge i okrenuo njenu glavu njegovom kurcu.. .. . uzela ga je u usta i počela divljački pušiti dok sam je sa ledja nabijao.. . Dina je pohotno to posmatrala sjedeci na podu i gledajuci me u oci.. . dzubre jedno, eto ti je konacno na kurcu, jesam li najbolja zena na svijetu? ? Jesi ljubavi.. . bio sam pri kraju, kao i Alen.. . da slucajno nisi u nju svrsio, hocu tvoju spermu u svojim ustima, jasno? ? Čim je to izgovorila, mlaz je krenuo, spremno ga je dočekala i usisala sa njega sve sokove iz Emine mačkice, kao i spermu koja je šikljala iz mog kurca.. .

Razišli smo se nakon toga, kada smo došli kući ponovo smo nas dvoje vodili ljubav, čini mi se još strastvenije.

Nas 4 smo sada postali još prisniji, Ema se hvali da im je sex postao fenomenalan posle one noći, Alen je otkrio da ga loži da gleda svoju zenu sa drugim muskarcom, a ja uzivam barem jednom mjesecno sa svojom zenom i nasom drugaricom kojoj smo spasili brak.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija