Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jahačica, jahanje i "jahanje"

Nisam, da netko ne bi pomislio, nekakva nadarena jahačica, barem ne na nekom konju, samo puno se toga može vidjeti i doživjeti na jahačkom natjecanju ili kako jahači kažu „na turniru“. U jahanju postoji nekoliko načina na koje se konj kreće odnosno trči, korak, kas, galop. Jahač ili jahačica zauzima kod toga različite položaje u sedlu, koji se uočljivo razlikuju jedan od drugoga. Da sad ne tupim oko toga u čemu je razlika idem dalje na bit priče, odnosno hoću reć da postoje mnoge sličnosti između pravog jahanja na nekom konju i „jahanja“ kad jedna žena jaše svoga „pastuha“
Moj suprug Teo odveo me je na jedan jahački turnir. Rekao je da je to nešto drugačije. Bio je u pravu. Bila sam prilično fascinirana, pogotovo kako su mlade ali i starije jahačice mogle svladavati tako moćnu i jaku životinju kao što je pastuh. Definitivno sam i naučila razlikovati pastuha od kobile. Nakon turnira išli smo na ručak i razgovarali smo se o tome što smo upravo vidjeli, a i Teo je bio oduševljen, no puno više s jahačicama nego pastusima. Tipično muški, iako sam i ja otkrila nekoliko primjeraka pravih pastuha kod jahača.
Po povratku kući ispričala sam mu što sam otkrila gledajući različite načine sjedenja u sedlu. On je grintajući uzvratio da je njenu zanimljivije kad pastuh naskoči na kobilu. Pokretom ruke pozvao me je da sjednem do njega na kauč, potapkao je rukom na mjesto gdje da sjednem. “Dođi kobilo moja, imam želju za jednim skokom“. Odmah mi je počeo raskapčati bluzu, ljubeći me pritom sve jače i sve dublje. Naši jezici su se ispreplitali.
Zgodan je, vrlo spretan i maštovit kad se radi o tome da me zavede. Uvijek ima neka nova, iznenađenja. Dok mi je rukama drepao grudi, prošaptao je “tu pored, u našoj spavaćoj sobi čeka te jadan visoki momak s kurcem kao u pastuha. Uočio te je za vrijeme turnira i napalio se da naskoči na tebe“. U tim je trenucima prstima masirao moje bradavice. “Upravo se nadrkava kako bi zadovoljio tvoje zahtjeve“ Moje bradavice su se stisnule i uspravile.
Teo je gurnuo ruku pod moj šos, prema mojoj rajskoj rupici.. Svukao mi je slip i bacio ga u stranu, a jedan prst je gurnuo u moj rascijep. “Moraš biti vlažna i skliska, kako bi on svoju divovsku batinu lijepo i glatko mogao gurnuti u tvoju pičkicu“ šaptao mi je u uho. Gurnuo je i drugi prst u mene, a odmah zatim i treći “poboljšavam ti podmazivanje“šaputao je. Njegova me igra uzbuđivala da je uskoro curilo iz mene.
„Dođi da te svučem do kraja, da tamo preko ne gubiš vrijeme“ Govorio je i uradio to. “Zavezat ću ti oči, ne želi da ga vidiš i prepoznaš kad se vidite na ulici“ Iz garderobe je uzeo jedan moj crni svileni šal, tri puta ga omotao oko moje glave i preko očiju. Primio me je za ruku i odveo u spavaću sobu do kreveta. Slijedile su upute:“Nagni se prema naprijed i osloni se rukama na krevet kako bi pe pastuh mogao osjemeniti“ Postupila sam kako mi je rečeno. Iza sebe sam čula glasno disanje i neke druge zvukove, koje nisam mogla odrediti. Sljedeća je uputa glasila:“ aširi noge kako bi pastuh mogao lakše prodrijeti u tebe“ I to sam uradila.
Teo i visoki momak, kako mi ga je on opisao, sada se sigurno gledali u moju vlažnu, lagano raširenu mačkicu. Ovaj me položaj dodatno uzbudio, nudila sam se kao fifica koja ništa drugo i neočekuje nego da ju se osjemeni. Ali upravo to rade i kobile dok čekaju da ih pastuh naskoči. Zatim sam čula iza sebe dva koraka i nešto je dodirnulo moj rascijep. Ne on nije bio samo dodirnut, već je neki predimenzionirani glavić lagano ali čvrsto i odlučno prodiralo u mene centimetar po centimetar punio je njegov klip moj jebački cilindar. On, taj visoki momak, mora da ima monstruozni kurac. Sada je pastuh bio u svom elementu. Sve jače i jače je udarao kako bi mogao izbaciti svoje sjeme. Počela sam krkljati, a istodobno sam mogla i slaviti. Senzacija između mojih nogu i duboko u meni skočila je na stodeset posto- Tako nešto još nisam doživjela. Nisam mogla vladati sobom, nisam mogla spriječiti vrištanje koje je krenulo neometano iz mene.
Potpuno iscrpljena pala sam na krevet. Skinut mi je povez i ispred mene je stajao Teo s ogromnim dildom kojega je nabio na svoj kurac i s remenjem ga pričvrstio oko svojih bokova, kako ne bi mogao skliznuti s njega. Tako me je jebao dok sam ja bila uvjerena da me jebe visoki momak s kurcem kao u pastuha. Njegov asortiman iznenađenja bio je neiscrpan i nepredvidljiv. Još uvije sam teško disala, dok se on bacio na krevet pored mene ljubeći me. Nedostatak za njega je bio što u dildu njegov kurac, pa tako ni on nije ništa mogao osjetiti. Ta debela obloga sprečava svaki osjećaj trenja u mom jebačkom kanalu. On je bio potpuno nezadaovljen, ali je sigurno bio napaljen i spreman za akciju.
Bila mi je to prilika za revanš i htjela sam se revanširati, ajmo malo vidjeti što ja sve znam o jahačkoj dresuri. Polegla sam ga na leđa i na njegovu frulicu nisam morala svirati jer je bila potpuno spremna za akciju i sada je nastupio moj sat dresure. Moj sat? Nisam sigurna da bih izdržala toliko dugo, ali sam bila spremna da mu priredim malo mučenje. Da vidimo što će se izroditi iz različitih načina jahanja. Sjela sam se na njega i nabila se na njegov prirodni dildo, gledajući ga zaljubljeno. Povukao je moju glavu prema sebi i utisnuo mi duboki poljubac, uvalivši mi jezik duboko u usta. Onda sam počela mog pastuha jahati korakom, mislim na vrstu jahačkog koraka, ne da gazim po njemu, iako mu to na kraju dođe na isto.
Pokretala sam se četverotaktno sa svojom zdjelicom naprijed pa natrag. Bilo je to kao da se moj pastuh primjerenim korakom jaše ispod mene. Ipak je postojala razlika. Pri pravom jahanju ne bih imala u sebi "prirodni dildo". Moji vaginalni mišići sada su ponovo suzili moj kanal, nakon što me je čudovišni dildo malo prije jebao. Prožimao me je osjećaj ugode, Teo je ležao ispod mene zatvorenih očiju. Jahanje korakom služilo je samo za pastuhovo zagrijavanje. On je bio i opušten i našpanan, čekajući da vidi što slijedi.
Sljedeći je bio kas i tako dugo dok pastuh nije potpuno opušten lagano kaskanje je prikladno. Opet je išlo u četiri takta. Jahačica se kod svake druge četvrtine uzdiže sa sedla, a tijekom preostale dvije vraća se na sedlo. Točno sam tako i radila. Njegov je prirodni dildo je svaki put kliznuo unutra i onda ponovo izašao skoro potpuno van iz moje uzbuđene i mokre pičke. Naravno da sam se dizala samo onoliko koliko je bilo dovoljno da njegov kurac ostane u mojoj pički.
Jahao sam svog pastuha slušajući njegove uzdahe zadovoljstva. To mora biti tako kako bi pastuh osjetio zadovoljstvo u jahanju. Moje je zadovoljstvo raslo iz kruga u krug. Samo ako jahačica osjeća zadovoljstvo u svom stilu jahanja, može i pastuha pravilno jahati. Sljedeći krug sam odlučila ponovno malo jahati korakom, kako bih pastuhu dala malu pauzu. Moja se zdjelica ponovo lagano pomicala u sedlu naprijed, natrag, kao na samom početku i opet su se čuli njegovi zadovoljni uzdasi, a njegov prirodni dildo u meni davao mi je osjećaj
Bilo je vrijeme za sljedeću lekciju i to za kasanje kod kojeg se jahačica više ne diže u stremenu, već ostaje sjediti i nabijati se na sedlo. Ovo snažno trese jahačicu. Kratki pastuhovi četverotaktni udarci tresli su moju zdjelicu koja je skakala po njemu nastojeći održati kretanje u taktu. Pastuh je postajao sve podatniji, a prirodni dildo između mojih nogu signalizirao je da sam sve napravila kako treba. Nadražaji stijenki moje rodnice bili su sve jači i jači.
Vidjela sam njegove stisnute oči, krenuo je u trk, u pravi trk u ovom stakatu kratkih udara. A ja? Morala sam se svladavati kako ne bih brzo svršila. Htjela sam, nakon doživljaja koji mi je on pružio, da i on doživi nešto slično, da se revanširam na isti način.
Sljedeće je runda bio galop. To je tročetvrtinski takt. Mnogo mirniji od kasa. Nije tako tvrd, nego s puno osjećaja. Prije svega, jahačica ostaje na galopirajućem pastuhu sjediti u sedlu. Prilagođava se pastuhovim pokretima. Ona "briše sedlo" od straga prema naprijed. Moja zdjelica pravila je pokrete koje sam vidjela na turniru. Uvijek sam ju pomicala od natrag prema naprijed i opet natrag. Prirodni dildo mogao je prodirati u mene sve dublje i dublje. Opet sam čula njegove zadovoljne uzdahe. I ja sama sam morala udisati sve dublje i dublje, iako je korak bio relativno udoban, ali je tempo bio pojačan. Prirodni dildo u meni zahtijevao je sve više i više, osjećala sam kod svakog njegovog udarca svaki njegov centimetar na mom vaginalnom zidu. Moje samosvladavanje je potpuno nestalo.
Bilo je na vrijeme. Prijelaz galopom na laganom sjedu. Jahačica lagano podiže stražnjicu, odnosno zdjelicu i prebacuje težinu prema naprijed. Ovo opušta pastuhova leđa. Pastuh može slobodno galopirati. I upravo sam to htjela. Teo me nesmetano ubadao u pičku, koja je baš to i htjela, da bude pošteno izjebana.
Moje cice su bile su na njegovim prsima. Svakim udarcem trljale su se s njima, a moje su se bradavice trljale s njegovima. Osjetio je moju želju i ubadao me sve brže i brže. Zabila sam nokte u njegove bradavice, pripremili smo se za skok preko prepreke i uspjeli smo. Uzdišući i stenjući srušila sam se na njega. Ovaj ga je skok iscrpio i teško je, ali zadovoljno disao, da bi onda, kao pravi pastuh, zadovoljno frknuo. Kako bilo da bilo i bez obzira na njegovu maštovitost i ja imam i na tom polju „konja za jahanje“.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija