Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jasmina

Eh ljeto kao ljeto. Uvijek sparno, vruće i dozlaboga neispavano. Jedini spas davala je činjenica da sam svaki dan išao na more. Srećom volio sam jednu polupustu plažu s puno hlada i lijepim stijenama za izležavanje. Tako je nakon gotovo pola ljeta na tu plažu došla jedna ljepotica i smjestila se nedaleko od mene. Kako je polako skidala krpice sa sebe tako sam otkrivao da ima savršeno tijelo, plavu podužu kosu, zelene oči i lijepe prčaste usne. Nakon nekoliko puta što smo uhvatili poglede nasmiješili smo se jedno drugom, namignuo sam joj i kimnuo glavom pa sam se uhvatio čitanja autobiografije najdražeg benda.

Nisam ni slutio kako se Jasmina (kasnije joj saznao ime) podosta opustila na već poprilično opustjeloj plaži jer se bez imalo srama potpuno skinula gola i tako namjestila da je mogu savršeno vidjeti i upijati svaki milimetar njenog tijela. Na kraju mi nije preostalo ništa drugo nego da joj uzvratim uslugu i skinuo samgaćice. Kurac je već odavno bio budan i izletio je gotovo 25 cm u visinu i koji centimetar u širinu. Bez imalo stida gledao sam Jasminu kako je instinktivno reagirala: širom je otvorila oči i usta u znak čuđenja kakvu alatku vidi. Oblizivala se i meškoljila od napaljenosti, i počela drkati klitorist i širiti pičkicu. Okrenula se potpuno prema meni pa sam vidio kako ima lijepu tanku crticu seksi plavih dlačica i veliku pičkicu. Nije se štedila pa je bila sve glasnija i glasnija dok je nabijala dva prsta u pičkicu.

Nisam više izdržao, upalio sam kameru i počeo je snimati. Jasmina se na to dodatno napalila pa je svoju torbu stvila između noge i počela se trljati tako da glumi kao da jaše kurac. U tako se pozi sve više izvijala pokazujućisvoje savršeno tijelo. Nije joj puno trebalo i počela je snažno svršavati slijedećih par minuta. Toliko sed grčila i izvijala da sam mislio da će umrijeti, ali na kraju se uz dugi, glasni i duboki uzdah primirila i uživala sa smješkom na licu.

U jednom je trenutku Jasmina uskočila u more kako bi se osvežila i uživala u moru, dovoljno blizu mene kako bi je mogao paliti drkanjem svog macana. Nije dugo izdržala i laganim je hodom došla do mene šapnula mi da joj se prepustim i ne brinem o ničemu. Potom je sjela kraj mene i počela se igrati s kurcem kao da joj je to posljednja stvar u životu. Kurac mi je toliko podivljao da sam mislio da ću odmah svršiti, ali Jasmina je znala znanje i nije dopustila takvo iznenađenje. Nisam više izdržao zgrabio sam je i polegnuo na ručnik otvorio joj noge i polago ušao u nju svom dužinom. Jasmina je samo vrisnula i dreknula p.. .. ti materina rasturi me.

Manijakalno sam je nabijao na kurac u misionarki ne razmišljajući da li nas netko gleda. Sada sam već bio potpuno zariven u njezinu vlažnu unutrašnjost. Sve vrijeme je ležala na leđima dok sam joj koljenima razmicao butine. Nastavio sam kliziti do zajedničkog orgazma. Ali htio sam je isprobati i u guzu jer mi je to bio najveći fetiš. Jasmina se nije nimalo budila već se pobrinula da me uzme guzmo odmah u tiru kao da sutra ne postoji. Nisam se ustručavao i samo sam joj ga onako bez ikakve kreme do kraja stjerao u guzu. Samo se stresla i počela mješati guzu u svim smjerovima i toliko divljački da sam nakon desetak minuta napunio Jasmininu guzu do kraja. Iako se Jasmina htjela izvuči iz klinča još joj neko vrijeme nisam dopustio jer sam htio što duže držati kurac u njenoj guzi.

Samo sam je uhvatio sa bokove i polako vrtio bokove kako bi je osjetio svakim milimetrom.
Kako se kurac spustio i polako kliznuo iz guze Šapnuo sam Jasmini da legne na mene jer je želim oisjetiti cjelim tijelom baš onakvu golu, znojnu i mirišljavu na seks uzbuđenje i hormone. Dugo smo tako ležali, mazili se upijali svaki djeličak naže kože, uživali u laganom vjetriću pa smo tako i zaspali u potpunoj opuštenosti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija