Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jasna i ja kao novogodišnja čestitka!

Ranije sam vam pričao da smo mama i ja dobili poziv da dođemo u posjetu njenoj rodici za novogodišnje praznike. Nakon što je moja mama pristala otišli smo do nje. Jasna je bila moja tinejdžerska želja. Izgledala je jako seksi za svoje godine. Bila je to prava milfara koju bi svako od nas mladih volio da tuca. Tako se moja želja konačno i ostvarila. Dok sam izjutra drkao na njene gaćice ušla je neopaženo i prekinula me u mojoj akciji. Tada sam je konačno imao prvi put i osjetio sam njenu važnu picu. Tucao sam je sigurno desetak minuta. Na kraju sam svršio u njenu pohotnu pičku.

Sutradan smo se ponašali kao da se nije ništa desilo jer je moja mama bila tu. Morali smo da budemo jako oprezni. Kad god bi mogla uputila bi mi onaj izazovni pogled koji mi govori da je odmah izjebem. Palila me je nenormalno. Nakon ručka mi je prišla i rekla da budem spreman i da će doći mi u posjetu u sobu večeras. Otišao sam prvi na spavanje. Negde iza ponoći pojavila se na mojim vratima obučena u neku bijelu providnu spavačicu. Ispod nje se jasno mogla vidjeti njena obrijana pica kao i velike sise.

Jednim potezom je skinula bretele sa sebe i spavaćica je samo skliznula na pod. Ostala je potpuno gola. Lagano se uputila ka mom krevetu. Legla je pored mene. Skinula je i mene. Rekla mi je da želi da joj ližem sise. Počeo sam da joj cuclam bradavice. To joj je jako pasalo. Dok sam joj to radio prstima me milovala po kosi. Cuclao sam jednu pa drugu. Dok sam to radio zavukla je ruku ispod deke i počela da mi drka kurac. Pogledala me je u oči pitavši me da li mi se dopada. Lagano sam zaklopio oči rekavši da mi se jako dopada.

Tada je skinula delu sa mene i glavom se lagano spustila među moje međunožje. Osjetio sam topao vazduh oko mog glavića a zatim sam osjetio njene mekane usne oko mog kurca. Počela je iz početka polako da se spušta na njega a zatim sve brže. Ja sam sve teže disao. Toliko me je napalila da nisam mogao više da izdržim. Izdigao sam kukove sa kreveta i počeo da punim spremom Jasnina usta. Pokušala je da proguta svu spermu. Ipak jedan dio je završio na njenim sisama slivajući se niz bradu. Nastavila ga je pušiti sve dok nije se ponovo podigao do kraja.

Tada me je opkoračila i počela se nabijati na moju kitu. Dok se nabijala rukama se držala za zid. Njene sise su se klatile iznad moje glave. To me je jako palilo. Nekoliko puta sam je udario rukom po dupetu što je palilo. Nakon toga bi se pridigao pomalo i sisao joj sise. Promijenili smo pozu i sada sam ja bio na njoj. Raširila je noge koliko je mogla čekajući me da joj ga stavim u picu. Ušao sam u nju jednim potezom do kraja i počeo je jebati žestoko. Tucao sam je tako jako da se mogao čuti škripa kreveta pod nama. Molila me je malo da usporim jer je već postajala jako glasna.

Nisam se obazirao na nju, već sam nastavio je jebati još jače. Rukama me je uhvatila na guzu mavlačeći me na nju da ulazim što dublje u nju. Imao sam osjećaj da sam je ispunio do kraja. Hvalila me je kako je dobro tucam. Pitao sam je da li voli ovako mlade kurac na šta je odgovorila da voli jer imam jako dobar kurac. Okrenuo sam je otpozadi i ponovo je počeo tucati žestoko. Rukama sam je držao za kukove i tucao. Govorila mi je kako je od sada ona moja kurvica i kako želi da je nastavim tucati.

Tucao sam je još dobrih desetak minuta. Nakon toga sam ga izvadio i počeo da prskam spremom po njenim sisama. Hvalila me je koliko sam svršio. Govorila mi je na kraju kako joj je jako drago što je konačno pronašla mladog pastuva koji joj je potreban jer mladi mogu da brzo i mnogo da svrše. A pored toga mogu mnogo puta da ševe za jednu noć. To joj je bilo jako potrebno. Zbog sve te priče moj kurac se ponovo podigao. Nije gubila ni časa neko se bacila ponovo na posao. Ostala je da leži sa mnom skoro do jutra. Još jednom sam ispraznio jaja u njenu picu. Ostali smo kod nje nekih još par dana gdje sam tucao i njenu drugaricu Magdalenu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija