Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jasna moja kraljica

Jasnu sam upoznao preko neke stranice vezana je sa sex i tako slicno. Jasna je plavuša sa velikom guzom i sisama. Priča počinje ovako. Registrirao sam se na tu stranicu i taj dan nisam radio ama baš ništa bilo mi je baš dosadno i ušao sam na tu stranicu i ugledao neke lajkove i odlučio sam pogledati ii bila je to moja Jasna. Odmah sam joj se javio i tu je počeo naš chat. I tako pisali smo i pisali stigla je noć i odjavio sam se i tu nastaje moje maštanje o Jasni.

Pokušao sam zaspati ali nije išlo na san mi je dolazio Jasnin lik njeni veliki guzovi i sise zamišljao sam kako praznim svoja jaja u njenoj pičkici. Počeo sam da zamišljam kako bi to stvarno izgledalo. I počelo je Jasna je bila potpuno gola njena svježe obrijana pičkica budila je u meni veliki nagon da je rasturim došla je do mene i sjela počeli smo da se ljubimo i dodirujemo naravno njena ruka je već bila na mom nabreklom kurcu masirala ga je gniječila a ja sam jednom rukom dodirivao njene sisice a drukom rukom sa dodirivao njenu pičkicu, Skinula je moj šorc i iskočila je kurčina od 20 cm rekla je mmmm kakav komad i strpala ga u svoja usta a ja sam osjećao da će da eksplodira u njenim ustima pušila ga je tako vješto a ja sam ubrzo počeo da svršavam pokupila je svaku kap moje tople sperme u svoja usta oblizivala se i tražila je još prodrkala ga je par puta i opt pušila. Zaustavio sam je i reko sada sam ja na redu. Rekao sam joj da legne na krevet i raširio njene dnoge i počeo da obrađujem njenu već navlaženu pičkicu obriđivao sam je čto sam bolje mogao a zatim sam osjetio njene sokiće koje je ispustila. Zatim sam odlučio da nabijem svoj nabrekli kurac u njenu toplu pičkicu tako sam i uradio iz početka sam ga gurao polako a kasnije sve jače i jače a jasna je svršavala u naletima moga kurca uzdisala je i izdisala to me dodatno palilo osjetio sam da ću ubrzo i ja da svršim ali nije mi dala da ga izvučem trazila je da ispraznim sve u nju tako sam i uradio ispraznio sam svoja jaja u nju.

Zatim sam tražio i u guzu da je jebem ali opirala se i oklijevala htio sam da odustanem ali natjerao sam se i bio uporan u tome i napokon sijevnula je njena lijepa guza na mom kurcu protrljao sam joj kurac par puta kroz njena dva guza i odlučio sam da joj ga uguram unutra na njenom licu vidjelo se zadovoljstvo ulaskom moje alatke u njenu guzu gurao sam dio po dio a ona je izgovarala nastavi ne staji naplatio sam joj svaki minutu oklijevanja i opiranja tucao sam je velikom brzinom čulo se glasno lupanje mojih jaja od njene guzove a ona je svršila o tko zna koji puta a i ja sam bio blizu pa sam još više ubrzao tempo i kada sam trebao svršiti pri vađenju počeo sam da špricam spermu po njenim guzovima i leđima.

Poslije toga došao je još jedan nalet svega pošto smo oboje bili u snazi tucali smo se do ranih jutarnjih sati zatim smo se istuširali napravili doručak i uz doručak o svemu polako pričali kakve smo utiske ostavili jedno na drugo tu noć zatim sam morao da pođem a Jasnica me ispratila do vrata i kada smo se rastajali poljubila me i zahtijevala da ponovimo ovo sve naravno nisam se žalio na to pristajao sam na sve sa Jasno nadam se da ću uspjeti da dođem do Moje Jasne i da ćemo imati sreće pa da ovo uradimo u stvarno životu. Čatajući sa Jasnom počinjem polako da se zaljubljujem u tu curu nadam se samo da će očekivanja biti obostrana. Volio bi kad bi mogao ikako doći do nje nadam se da će da pročita moju priču i da će joj se dopasti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija