Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Jasna moja kraljica

Ocjena: Nije ocjenjeno

Jasnu sam upoznao preko neke stranice vezana je sa sex i tako slicno. Jasna je plavuša sa velikom guzom i sisama. Priča počinje ovako. Registrirao sam se na tu stranicu i taj dan nisam radio ama baš ništa bilo mi je baš dosadno i ušao sam na tu stranicu i ugledao neke lajkove i odlučio sam pogledati ii bila je to moja Jasna. Odmah sam joj se javio i tu je počeo naš chat. I tako pisali smo i pisali stigla je noć i odjavio sam se i tu nastaje moje maštanje o Jasni.

Pokušao sam zaspati ali nije išlo na san mi je dolazio Jasnin lik njeni veliki guzovi i sise zamišljao sam kako praznim svoja jaja u njenoj pičkici. Počeo sam da zamišljam kako bi to stvarno izgledalo. I počelo je Jasna je bila potpuno gola njena svježe obrijana pičkica budila je u meni veliki nagon da je rasturim došla je do mene i sjela počeli smo da se ljubimo i dodirujemo naravno njena ruka je već bila na mom nabreklom kurcu masirala ga je gniječila a ja sam jednom rukom dodirivao njene sisice a drukom rukom sa dodirivao njenu pičkicu, Skinula je moj šorc i iskočila je kurčina od 20 cm rekla je mmmm kakav komad i strpala ga u svoja usta a ja sam osjećao da će da eksplodira u njenim ustima pušila ga je tako vješto a ja sam ubrzo počeo da svršavam pokupila je svaku kap moje tople sperme u svoja usta oblizivala se i tražila je još prodrkala ga je par puta i opt pušila. Zaustavio sam je i reko sada sam ja na redu. Rekao sam joj da legne na krevet i raširio njene dnoge i počeo da obrađujem njenu već navlaženu pičkicu obriđivao sam je čto sam bolje mogao a zatim sam osjetio njene sokiće koje je ispustila. Zatim sam odlučio da nabijem svoj nabrekli kurac u njenu toplu pičkicu tako sam i uradio iz početka sam ga gurao polako a kasnije sve jače i jače a jasna je svršavala u naletima moga kurca uzdisala je i izdisala to me dodatno palilo osjetio sam da ću ubrzo i ja da svršim ali nije mi dala da ga izvučem trazila je da ispraznim sve u nju tako sam i uradio ispraznio sam svoja jaja u nju.

Zatim sam tražio i u guzu da je jebem ali opirala se i oklijevala htio sam da odustanem ali natjerao sam se i bio uporan u tome i napokon sijevnula je njena lijepa guza na mom kurcu protrljao sam joj kurac par puta kroz njena dva guza i odlučio sam da joj ga uguram unutra na njenom licu vidjelo se zadovoljstvo ulaskom moje alatke u njenu guzu gurao sam dio po dio a ona je izgovarala nastavi ne staji naplatio sam joj svaki minutu oklijevanja i opiranja tucao sam je velikom brzinom čulo se glasno lupanje mojih jaja od njene guzove a ona je svršila o tko zna koji puta a i ja sam bio blizu pa sam još više ubrzao tempo i kada sam trebao svršiti pri vađenju počeo sam da špricam spermu po njenim guzovima i leđima.

Poslije toga došao je još jedan nalet svega pošto smo oboje bili u snazi tucali smo se do ranih jutarnjih sati zatim smo se istuširali napravili doručak i uz doručak o svemu polako pričali kakve smo utiske ostavili jedno na drugo tu noć zatim sam morao da pođem a Jasnica me ispratila do vrata i kada smo se rastajali poljubila me i zahtijevala da ponovimo ovo sve naravno nisam se žalio na to pristajao sam na sve sa Jasno nadam se da ću uspjeti da dođem do Moje Jasne i da ćemo imati sreće pa da ovo uradimo u stvarno životu. Čatajući sa Jasnom počinjem polako da se zaljubljujem u tu curu nadam se samo da će očekivanja biti obostrana. Volio bi kad bi mogao ikako doći do nje nadam se da će da pročita moju priču i da će joj se dopasti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina