Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jasna žena mojih snova!

U prethodnoj priči sam vam opisao Jasnu Markovu mamu i kako me je zatekla u toaletu dok sam drkao na njen brus i tange. Taj put sam video po prvi put njene predivne silikonske sise i osjetio usne njene na mom kurcu. Osjetio sam i kako moja sperma prska njene sise i razlijeva se po njima. Sve to desilo mi se odjednom. Na rastanku mi je rekla da me očekuje sledeće nedelje jer Marko neće biti kući i bićemo sami. Jedva sam čekao tu sledeću nedelju. Dani su mi prolazili polako. Činilo mi se da nedelja nikako neće stići.

Malo sam i nervozan bio zbog toga. Došla je i subota veče. Negde oko osam sati sam dobio poruku da me očekuje sutra oko tri sata jer tada će Marko biti kod oca. Ujutru čim sam se probudio otišao sam pod tuš sredio se, namirisao i čekao vrijeme polaska. Jasna nije stanovala daleko od mene tako da mi je put veoma brzo prošao. Na vratima me je sačekala u svojoj kućnoj haljini, koja je isticala njeno seksi izvajano tijelo. Čim sam je ugledao nisam mogao skinuti pogled sa nje. Bio sam jako napaljen.

Ona je to mogla primijeti jer se na trenerci ukazala izbočina od mog dignutog kurca. Nasmijala se i uzela za ruku rekavši da uđem. Kao po komandi sam je poslušao. Ruku mi nije ispuštala. Rekla je da ne želi gubiti vrijeme. Odvukla me je pravo u svoju sobu. Čim smo ušli zbacila je haljinu sa sebe. Ispred mene se Jasna ukazala potpuno gola. Čvrste silikonske sise, obrijana pička izvajano tijelo, jednostavno Jasna je bila prava boginja. Nisam mogao skinuti pogled sa nje. Što bi rekli pasao sam je pogledom.

Jasna je preuzela inicijativu. Prišla mi je i počela da me skida. Nije joj puno vremena trebalo. Čim sam ostao bez odjeće odgurnula me je na krevet. Tada je legla na mene i rekla da će me sada ona naučiti svim čarima seksa. Moj kurac je bio tvrd kao kamen. Polako se spuštala od lica preko grudi i stomaka ljubeći me do kurca. Znala je kako da me napali još više. Bila je jako iskusna u svemu tome. Polako je došla od mog tvrdog mališe. Bez pomoći ruka ga je uzela u usta i počela žestoko pušiti.

Ulblačila ga i izvlaičila naizmenično u usta. Nabijala se na njega ustima do kraja. Moj kurac bi završavao duboko u njenom grlu. Bilo je to za mene neizdržljivo. Nisam mogao da odogdim i počeo sam da svršavam. I ona je osjetila da sperma izlazi iz njega ali nije skidala se sa njega. Usisala je i progutala svu moju spermu, koju sam izbacio joj duboko u grlo. Nastavila ga je neumorno pušiti. Za tren bio je u potpunoj veličini. Tada ga je izvadila i rekla da sam spreman. Pomakla se prema meni naprijed malo a potom moj kurac stavila na ulaz njene obrijane pičke.

Jednim potezom se nabila na njega do kraja. Ostala je par trenutaka tako na njemu a potom počela žestoko da me jebe. Skakala je po mom kurcu toliko žestoko da sam pomislio u par navrata da će me povrijediti. Bila je prava jebulja. Dok se nabijala govorila mi je kako voli mladi, tvrdi kurac u sebi da osjeti, kako voli mnogo da se jebe, da je prava kučkica. Ja sam se oslobodilo pa sam počeo njene sise da mijesim. Ona je svojim rukama stavila moje ruke na sise rekavši da mogu da joj radim šta poželim.

Tada je počela još jače da se nabija. Njenog stenjane je bilo jako napaljivo i seksi. Volio sam kaf priča onako izazovno. U tom zanosu počela je da svršava. Tresla se kaoo da je na struju priključena. Njene noge su se tresle skupljene. Čim je došla sebi ustala je sa mene i naguzila mi se u dogi pozi. Rukama je razmakla svoje guzove pokazavši mi njene prelijepe rupice od pičke i guze. Okrenula je glavi prema meni i rekla da joj ga stavim u pičku. Primakao sam kurac ulazu njene pice i naglo ga gurnuo do kraja.

To je propratila jakim uzdahom. Uzeo sam je rukama za struk i počeo žestoko da jebem. Jasna je stenjela i dahatala govoreći kako je dobro jebem i kako želi da je jebem još jače i dalje. I jednom trenutku mi je rekla da jednom rukom je uzmem za kosu, što sam i uradio. Povukao sam je lagano ka sebi a ona kao da je od gume izvila svoje tijelo. Počeo sam da je jebem žestoko. Sve to je pratilo njeno odobravanje da nastavim idalje. Jebao sam je najjače što sam mogao. Uživao sam da gledam kako se grči u licu dok je nabijam na kurac.

Nisam mogao još dugo i rekao sam joj to. Zamolila me je da sačekam još malo jer je i ona blizu ponovo da svrši. Počeo sam da je jebem svom žestinom. Nije nam dugo trebalo, počeli smo oboje da svršavamo. Htio sam da ga izvadim napolje ali mi ona nije dala. Tražila mi je da je napunim do kraja. Još par puta nabio sam je na kurac i počeo da izbacujem spermu u njenu pohotnu pičku. Napunio sam je što bi rekli do čepa. Ostao sam u njoj malo da dodjem sebi. Rekla je da sam mnogo bolji nego što je očekivala.

Čim mi je kurac ispao iz pičke sperma je počela da se sliva niz njene butine. Rekla je da idemo zajedno pod tuš gdje sam je još jednom žestoko izjebao i napunio joj pičku.

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 3849

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija