Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jasnica pušačica kurca

Sve šta sam znao o mojoj Jasnici droljici, jest da je obožavala pušit kurčinu.. . to je za nju, a bogme i za mene bio poseban čin.. . sve smo rekli jedno drugome u tim momentima.. . divila se tom muškom organu, a ja sam se divio koliko se ona divila tome.. . nakon njezinih pušenja meni više nije bilo ni do jedne kurvetine da svijetu da mi ga ispuši, jer sam sa Jasnicom kujicom doživio Zen! .. .

Sve želje mi je ispunila u tom pušenju, naravno dragi čitači erotskih priča, u sexualnoj igri.. . životinjski nagon, agresiju, dominaciju nad pičkon, poniženje pičke, pleskanje, bol, želju za mojim kurcem, erotske maštarije, ispunjavanje želja iz pornića, riječi poput "kurvetino", "droljo", " liži ga", "puši ga", "napunit ću ti usta", ma sve šta ti padne na pamet Jasnica je meni ispunila! I to je bila samo igra koju je jako voljela!

Našli smo se na magistrali kao i uvijek, ušla je u auto i vezala pojas.. . sve je naravno moralo biti potajno, jer ja sam bio u vezi.. . malo sam šarao sastrane i sastajao sa svojom tom kujicom Jasnicom!
Jedan je život i trebala mi je pička sa strane da ne ostarim i pretvorim se u čangrizavo-munjenog-pokvarenog-nekomunikativnog-smrdljivog starca.. .
Jer onda je sve gotovo kad to postaneš.. .
Jasnica je znala to, i razumjela me.. . ponekad bi mi prigovarala šta malo kraće mogu je jebat i kad svršim ponekad zaspim.. . godine.. .
Vozili smo nekim cestama da nadjemo kutak gdje cemo biti sami i slobodni.. . nakon kraće vožnje parkirao sam i potegao ručnu.

Jasna je bila nasmješena i vesela osoba skoro pa uvijek, takav je bila tip, imala je kosu do ramena plave kose, golicala je moje želje tim slatkim glasom koji se ispreplitao u mojoj glavi i stvarao mora zadovoljstva i sreće! Čuo sam je i slušao šta i kako govori, to me je uzbudjivalo.. . drago mi je bilo šta sam je upravo ja oslobodio kao ženu! Jer nije više htjela bit djevojčica nego žena koja zna!
Neko će govoriti da sam je iskoristio, al meni i njoj je uvijek bilo da se dobro zabavimo, posexamo i da osjećamo život!

Pričali smo nešto i prekinula je razgovor.. . "hajmo na zadnji sic da ti ga ispušim", kaže Jasnica.. . to je bilo tako slatko da sam se osjećao jako ugodno kad bi zvala na neku akciju! poslušao sam je i sjeo zada.. . raširio sam noge i pustio Jasnu da udje.. . klekla je i postavila usne tik pred izbočinom u hlačama.. . malo ga je pomazila kroz hlače i kurčina se odma pridigla.. . otkopčala je šlic i spustila mi hlače.. . nije ga dirala rukama, nego je prišla usnama i dahtala po kurcu.. . taj topli dah me je jako uzbudio.. . dahtala je i divila se tom organu!

Pljunila ga je par puta, onako sočno i droljasto, i počela ga je lizati jezikom i to od korijena prema gore polagano.. . uživao sam.. . znao sam što voli pa sam je zgrabio za kosu.. . to ju je napaljivalo.. . rekao sam joj "Liži ga droljice".. . oči su joj zakolutale od zadovoljstva.. . još sam joj rekao "Puši ga kurvetino! ".. . gledala me sad divlje u oči.. . došla je glavića i raširila usta a ja sam je potegao za kosu i nabio kurčinu do grla tako da se čulo glasno hropotanje.. . nije to očekivala i uživala je u tome, htjela je odmaknuti glavu ali ja sam je čvrsto držao za kosu.. . počela je cviliti kao mačkica i ja sam malo popustio jer sam joj prvi put ovako nabio kurčinu.. . izvadio sam ga ona je udahnula zrak i povikala "Daj još".. . to mi je bio znak da sam na pravom putu zadovoljstva sa svojom kujicu.. . povukao sam je još jače i osjetio kako mi kurčina širi njezino grlo, nabijao sam je i ona je hroptala i uživala.. . jebao sam je u usta kao životinja.. . slina joj se cijedila niz vrat.. . nije mogla govoriti, i bilo me je malo strah da ne pretjeran i ozljedim je.. . htjeo sam još nešto probati šta nije očekivala! .. . izvadijo sam kurčinu iz usta i rekao joj da je želim jebat u usta tako da digne noge preko sica i da naopako puši moj kurac kao u pozi 69!

Naravno, kujica je pristala na sve moje želje i ja sam je sad bušio kurčinom, jaja su joj tukla od čelo a ispred mene je bilo njezino tijeli i sese zaokrenuto za 180 stupnjeva.. . gutala ga je cijelog i hroptala od svakog naleta kurca.. . sve je bilo mokro i puno pljuvačke.. . ubrzo je moj kurac ulazio kao podmazan duboko u grlo te kujetine.. . držao sam je čvrsto za kosu kod svakog ubadanja kurca.. . bio je to pravi hardcore.. . osjetio sam kako su mi jaja puna sperme i instiktivno sam pustio njenu kosu i stisnuo je rukama za vrat.. . svojim je rukama ščepala moje guzove i još jače nabijala kurčinu u grlo što mi je bio znak da je sve OK i da nastavim.. . kako sam je stiskao za vrat osjetio sam kako se sve steže oko kurca kojeg zabivam u njezino grlo.. . bila je to savršena pušačka jebačine mlade droljice Jasnice.. . sise su joj stršale kao male dvije antene koje pokušavaju pronaći satelitsku sliku! Hehe, kakav je to lijep prizor bio!
U glavi mi se u trenu stvorila misao da je dodatno napalim pošto sam znao da je posesivna kujica i da me želi samo za sebe, govorio sam joj "povalio bih tvoju najbolju prijateljicu", "vidio sam dobro dupe danas bolje od tvoga", "sisata pička mi je danas dala broj mobitela".. . Jasna je mrmljala nešto ali nije mogla ništa napraviti, hehe, uspio sam u naumu da podivlja!

Došao je i trenutak explozije.. . gurnuo sam kurčinu do kraja i stao prazniti jajca u grlo Jasne.. . ona je doživljavala isto jaki orgazam i nekontrolirano trzala nogama i zarivala nokte u moje guzove, oči su joj skoro ispale kako sam joj ga zabio.. . mlazovi sperme kao Niagara su šikljali iz moje kurčine i Jasnica se počela grcati od navale sjemena.. . nisam joj ga vadio iz usta vec se sperma počela slijevati niz obraze te kujetine koja je grcala.. .
Oči su joj zasjajile svakim štrcnutim mlazom.. .
Izvadijo sam kurčinu joj iz usta i još par dobrih mlazeva poštrcao po licu i očima baš da bude prava kurva! Disala je i stenjala je jako a ja sam je pleskao kurcem po obrazima i uživao u tome.. ..
Rekla mi je samo da je nikad nije tako dobro poševio u usta.. . Dobra je kujica to bila.. .

Prebacili smo se sprijeda, a na zadnjem sicu je ostala velika mrlja od sline, pljuvačke i sperme od Jasninog pušenja kurca!


Nadam se da Vam se svidjaju moje erotske priče,
Žene javite se, pronadjite me na chatu: "lovesex" i recite mi sve šta želite.. .
Moram napraviti moju kujicu Jasnicu ljubomornu da je još bolje izjebem!

Pozdrav Jasni!

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija