Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jasnice kujice moja

Ovu priču će pročitati tisuće ljudi, ali vjerovali ili ne samo će jedna osoba to čitati na pravi način!

Jasna je bila prava je kuja, a ja sam slinio za njom.. . neko će reči da sam glup, ali žudio sam za tom pičku čim sam se sreo s njom.. . imala je svijet na dlanu, jebala se kad je htjela i voljela je kurac.. . 21 stoljeće je bilo na svijetu, a u rvatskoj srednji vijek, što joj je malo onemogućavalo u njezin naum da živi tu opasnu slobodu.. . inače živjela je u manjem dalmatinskom gradu, gdje se sve znalo i gdje nije bilo baš ugodno da prišiješ naziv kurvom.. .
Jedini izlaz su bili ljetne avanture i anonimni pijani napaljeni turisti koji bi prodali i mater da mogu izjebati takav komad pičića.. .
ja sam bio u vezi, ali sam naravno htjeo još nešto pojebati.. .
Ništa neprirodno, smatrao sam tada kada sam je upoznao.. . mlađa je bila od mene, imala je savršenu guzu, ušpicene sise i bradavice i kurvanjski osmjeh.. .
Iz prvih razgovora dala mi je naslutiti da je svoja, i da sam za nju bio još jedan običan slinavac.. . Svojom pojavim mogla se izjebati s bilo kojim muškarcem na svijetu, ali svidjao sam se nioj kao stariji muškarac radi maštovitosti i sigurnosti.
Ubrzo sam osjetio da želi da je u isto vrijeme tretiraš kao drolju a i da budeš romantičar-poeta.. nije to jednostavno izvesti malena.. .
Nego da krenem sa pričon.. .
Našli smo se na magistrali jednog sunčanog i prohladnog dana, cmoknuli smo se i krenuli.. . vozio sam do mjesta gdje cemo biti sami.. . bilo je to blizu mora i sve što smo čuli su bili udari valova od tramontane u dugu šljunčanu plažu koja je bila blizu.. . šljas.. .. šljas.. .. šljas.. . zvuk udaranja valova u šljunak na plaži je podsjećao na zvuk udaranja jaja u mokru pičku! Jako sexy!
Pričali smo.. . kako je noć 'padala' udari valova su postajali sve slabiji.. . pala je noć.. . zagrljeni smo stajali jer smo se tako osjećali.. .
Rukom mi je nježno prešla preko mojih hlača, tj. izbočine koja se punila krvlju od svake riječi te male kujice.. . otkopčala je šlic i zgrabila moju kurčinu.. . uzdahnula je požudno.. . znala je raditi takve stvari i kontrolirati muškarčev nagon.. . drkala ga je blagim inteziteton, i kurac je postajao sve tvrđi.. . spustila je glavu i počela ga je lizati i pušiti.. . znao sam da voli igrati droljastu igru pa sam je ščepao za kosu i izgovorijo "kurvo puši ga".
Naravno, to je bila samo igra i to sam joj govorijo samo iz razloga da se još bolje napali! ! ! Pogledala me u tom trenu životinjski i kao da joj se grlo još opustilo i proširila, tako da ga je progutala do kraja.. . jebeno je dobro to radila, uživali smo.. . još sam joj uputio par riječi, voljela je to, a zbog nemogućnosti pričanja zbog veličine kurčine u njezinim ustima, potvrdu je dala još strastvenijim pušenjem kurčine, i mm mrmljanjem.. .
Kurac mi je bio poput koplja i rastao je u njezinim ustima, nazirala se svaka žilica, glavić mi je pulsirao, a Jasna droljica ga je vješto gutala i jezikom oblizivala kao najslađi sladoled na svijetu.. . krenuo sam dalje i počeo joj milovati tijelo rukom i prstima da pronađem put do njene pičke.. . osjetila je to i podatno se uvila da mi približi svoju mačkicu.. . prstima sam mazio joj prepone koje su bile mokre od sokova iscjeđenih iz takve pičketine! Prešao sam na klit i počeo da guram prste u pičku.. . uf kako je bila napaljena.. . prestala je pušiti mi kurac, prebacili smo se na zadnji sic, legao sam na ledja, Jasna me opkoračila, okrenula mi leđa i izbacila pičku i guzove. Počela se trljati o moj kurac! Tresla se, uvijala i stenjala je.. . mazila se o kurac. Znala je kontrolirati igru i dostići vrhunce! Trljala se o moj kurac sve jače, sve dok kurac sam nije kliznio u njezinu pičku.. . kako je to bila dobra jebačina.. . neznam jer se tako jebavala sa svakim, ali vjerujem da sam bio jedan od boljih! Te stvari samo žene znaju!
Moj kurac je sada rasturao njezinu pičketinu koja je tražila da bude rasturena, opet sam je zgrabijo za kosu, ali ovaj put još jače i izgovarao riječi poput "droljo", "kurvo", "izjebat ću te".. . ona je vrištala i govorila "jebi me", "tvoja sam kurva", "nabodi me jako na kurac".. .
Promjenili smo pozu i ja sam bio sad na njoj.. . kurac je kliznuo u vlažnu pičku do kraja, a jaja su je tuckala i proizvodila zvuk.. . šljas.. . šljas.. . šljas.. . zvuk tramontane o plažu koji je utihnuo maloprije sad sam ponovo čuo.. .. od jaja tucanja u njezinu pičku!
Uf kako je život lijep kad ti je lijepo! Treba ga živit.. .
Okrenuo sam je u doggy style, kurcem
ispleskao po guzovima i pičićem i počeo bušiti.. . uvijala se i doživljavala extaze.. . čupao sam je za kose prema sebi kao mladu ždrijebicu.. .. stavijo sam joj prst u šupčić koji mi je lijepo ponudila.. . uf.. . osjećao sam nalet svršavanja koji nisam mogao zaustaviti pa sam upitao svoju Jasnu droljicu gdje bi da je napunim.. . ona je rekla "daj mi ga u usta da večeram! ".. .
Izvadio sam ga iz njezine izjebane pičke i gurnuo u njezina gladna usta.. . još dva-tri brza pokreta i mlazevi sperme su proključali iz moje kurčine i počeli da pune usta moje droljice.. . oči su joj sjajile dok je osjećala spermu duboko u svome grlu.. .
Pao sam po njezinom toplom izjebanom tijelu koje se treslo od užitka.. . nešto mi je govorila ali nisam sve razumio.. . bila je to fenomenalna jebačina! .. .
Nije trebalo dugo da prodje i njezina ruka je ščepala moju mlitavu kurčinu.. .
Jasna droljica je tražila još jebačine i znala je brzo osposobit mušku kurčinu da otvrdne.. . ja se nisam opirao nego sam se prepustio da vodi igru.. . počela ga je drkati.. . kakva je to kuja bila i bila je s menom i bio sam sretan!

Cmok

*lovesex*

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija