Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jasnina drugarica Magdalena!

Nikada ne mogu da zaboravim novogodišnji poklon koji sam dobio od Jasne. To ću da pamtim dok sam živ do kraja svog života. Ta strasna noć u krevetu i vatreni seks nisam ni slutio u najluđim danima da ću imati. Ujutru sam ustao ranije. Čim sam ustao krenuo sam na donji sprat gdje sam čuo na telefon kako Jasna priča sa nekim. Kasnije se ispostavilo da je to bila njena drugarica Magdalena. Pričala je o sinošnjem seksu sa mnom. Hvalila me je kako imam jako veliki i debeo kurac, i kako sam jako dobar u seksu. Imao sam osjećaj da joj se drugarica jako bila napalila.

Jasna joj je govorila kako sam joj tri puta tu noć svršio i kako moj kurac je idalje stajao pravo i tvrd bio. Magdalena je željela da me isproba da djelu. To sam zaključio na osnovu ostatka priče koju je Jasna vodila sa njom. Na kraju se dogovorila da dođe kod nas večeras. Izvukao sam se na prstima da ne primeti da je priskuškujem. Vratio sam se u dnevnu sobu kod mame. Tada se i Jasna pojavila rekavši da će nam se pridružiti u gostima večeras njena drugarica Magdalena ako mi nemamo ništa protiv. Moja mama nije ni slutila zbog čega dolazi.

Nisam protiv imao ni ja ništa. Negde oko osam sati se pojavila u dnevnoj sobi zajedno sa Jasnom. Nosila je na sebi kratku usku crnu mini suknjici sa velikim dekolteom koja je jasno ocrtavala njene velike sise. Imala je dugu crnu kosu i sise mnogo veće nego Jasna. Kada se pozdrvljala sa mnom jako me je zagrlila i povukla prema sebi da sam mogao jasno da osjetiti njene velike sise na mojim grudima. Moj kurac je krenuo da se diže na nju. Nisam mogao da se obuzdam. Trudio sam se koliko sam mogao da ga sakrijem da me ne primijete mama i Jasna.

Iskoristio sam prvu priliku da se izgubim i odem do sobe da se malo smirim. Nedugo zatim na mojim vratima se pojavila ona. Ušla je lagano stavljajući prst na usta kao znak da ćutim. Nisam ništa progovarao. Ona je lagano došla do mene i počela da mi masira kurac preko hlača. Šaptala mi je na uvo da zna kako smo se ja i Jasna tucali i da i ona želi isto to sada i ovdje sa mnom. Lagano mi je svukla hlače i bokserice sa mene i spustila se na koljena ispred mene. Počela je da mi ga polako drka.

Moj kurac je jako brzo rastao u njenoj ruci jer je moj pogled bio ka njenim velikim sisama. Odjednom lagano je krenula da mi ga liže jezikom. Ptelazila je preko jedne pa preko druge strane mog ukrućenog kurca. Bolje ga je pušila nego Jasna. Lagano jezikom bi sa glavića se spuštala prema jajima. Lizala je i grickala jaja moja puna sperme. Nakon toga se ponovo vratila na pušenje moje dignute kite. Uvlačila ga je u grlo skoro cijelog. Toliko duboko je ulazio u njeno grlo da se nekoliko puta zagrcnula bila. To me je palilo jako, uhvatio sam je za kosu i bukvalno počeo ševiti u usta.

Ta scena za mene jako tucam jednu seksi matorku u usta je bila previše za mene pa sam krenuo da joj punim usta toplom spermom. Sve je progutala do poslednje kapi. Nije vadila kurac napolje nego je nastavila da mi ga idalje sisa. Pušila mi ga je kao najbolja milfara sa pornića sve dok nije bio u punoj veličini. Tada je ustala i sa sebe skinula haljinu ispod koje nije nosila ništa. Imala mnogo veće sise od Jasne i dlakavu crnu picu. Legla je na krevet tražeći da joj ližem picu. Prišao sam njenim nogama, počeo je lagano ljubiti sa unutrašnje strane butina dok nisam došao do njenog crnog žbuna.

Prstima sam lagano razmaknuo njene usmine a potom krenuo jezikom da prelazim preko klitorisa. Počeo sam da je ližem jako. Stenjala je i u isti mah podizala guzu od krevet nebi li se još više nabila picom na moj jezik. Tucao sam je jezikom sve dok nije svršila i isprskala me svojim sokovima po licu. Tada sam onako jako napaljen ustao i jednim potezom se sjurio u njenu dlakavu picu do kraja. Počeo sam da je jebem žestoko. Nisam ni na šta drugo mislio osim da je izjebem kako ona želi. Nije me bilo briga da li će nas neko čuti ili vidjeti. Tucao sam je sve jače i brže.

Molila me je da usporim malo, ali ta njena molba bi mene još više palila pa bi još jače se zabijao u nju. Nije mi dugo trebalo i punio sam njenu pohotnu pičku. U isti mah je svršila i ona. Pao sam sav znojav na krevet pored nje. Rekla mi je da se dugo vremena nije ovako dobro tucala. Uzela mi ga je u ruku i lagano drkala tražeći od mene još jednu rundu. Nisam joj još ni odgovorio ako on je već ponovo bio u njenim ustima. Čim ga je ponovo očvrsnula sjela je na njega i krenula da se nabija svom snagom.

Skakala je na mom kurcu govoreći da sam je ispunio do kraja. Ja sam za to vrijeme mijesio njene velike sise koje su me jako palile. Nastavio sam je tucati još nekih desetak minuta. Rekao sam da ću joj ovaj put svršiti po sisama i da ona na kraju razmaže spermu po njima. Kada sam bio pred kraj dao sam joj znak da se skine sa mene. Prišla je mojoj kiti sa sisama sklopljenim tako što ih je držala rukama. Nekoliko puta sam prevukao kožicu preko kurca i počeo da špricam spermu po njenim velikim sisama. Iako mi je ovo bilo treće svršavanje ipak me je pohvalila da je ima mnogo.

Moja jaja su bila skroz ispražnjena. Lagano je prstima razmazala svu spermu sa sisa. Počela je ponovo da se oblači. Rekla mi je da sam bio odličan. Tražila mi je broj telefona sa se javim joj svaki put kada dođem do Jasne. Dao sam joj broj. Nekoliko puta smo uživali i preko vibera dok smo drkali jedno na drugo.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija