Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Javna strast

Veliki broj ljudi živi u mašti i željama koje bi htjeli pretvoriti u stvarnost ali nemaju ili hrabrosti ili mogućnosti ili odobrenja (shvatanja) od partnera. Prevashodno mislim na sex i sexualna zadovoljstva, koja ogroman procenat osoba nosi u sebi i koji bi htjeo tu sexualnu maštu da pretvori u stvarnost, ali kako već rekoh iz kojih razloga to ne čini.

Samim tim, imao sam priliku da pišem sa određenim brojem žena koje su upravo kasnije kada su se opustale uz mene i prepiske sa mnom preko mejlova, one su 'spustale ručnu' i iz dobrog dijela njih je izašla gotovo ista želja, ista mašta koju bi voljele da pretvore u stvarnost i stvari osjećaj ne doživljenog.
Ta mašta o čemu su maštale a nisu to uradile bilo je sve vezano za JAVNI SEX-JAVNO ZADOVOLJSTVO I STRAST.

Ovdje ću ukratko u ovoj rubrici 'kratke erotske priče' i ja biti kratak, i ukratko napisati (opisati) neke događaje koji su bile plod naših prepiski koje su imale i doživjele neke dame a da to prije nisu doživjele a željele su..

.

1. Osoba 'A' obučena izazovno (velike štikle, mini suknja, samostojeće čarape i dugi mantil), u noćnim satima, mokra, vlažna i napaljena od naših prepiski, u busu vozeći se, nastavljajući da čita naše prepiske još je više vlažila i po mojim instrukcijama diskretno se počela maziti i dodirivati po butinama, pa između butina, dok joj pažljivo prsti nisu završili na maci pa u maci, kojima je nju mazila i u nju ulazila sve dok nije svršila. A onda takva iz busa izašla zajedno sa sokovima koji su joj curili niz butine dok je išla kući.

2. Osoba 'B'je takođe bila u kraćoj suknjici, štiklama i samostojećim čarapama (JER, ŠTIKLE, SAMOSTOJEĆE I KRAĆE SUKNJICE SU MOJA SLABOST KOD ŽENA I SAMIM TIM SVAKA KOJA JE ŽELJELA MAŠTU DA PRETVORI U NEŠTO STVARNO, MORALA JE OTPRILIKE TAKO OBUČENA BITI), po danu u uglu restorana u toku ljetnjeg toplog dana kada su gotovo svi gosti u bašti, ona je bila unutra isto tako dodirujući se uz naše prepiske je tu svršila i tako mokra gradom se prošetala do posla.3. Osoba 'C', stajling sličan prethodnim, po noći u bioskopu se dodirivala, a žestoko napaljena sa vibratorom se samozadovoljavala i tu na sjedištu sa njim u sebi i svršila. A na moje insistiranje zbog još veće strasti od rizika nije ga iz nje vadila, nego je jedva (kao bosa po kamenju) sa njim u sebi vani izašla, i tek u autu ga iz nje izvadila.

4. Osoba 'D', je u kučnoj haljini u noćnim satima sa ugašenim svjetlom na terasi sjedila, naše prepiske čitala, vlažila i palila se, dok joj je muž sjedio u stanu kojeg je mogla da uvjek vidi zbog upaljenog svjetla za razliku od njega koji nju nije mogao vidjeti u mraku na terasi. I tako je paleći se uz naše prepiske svršila 2 puta na 5, 6 metara od svog muža.

5. Osoba 'E', radeći samostalno na jednom šalteru jedne institucije u koju je često i bez moje pojave u njenom životu dolazila jako sređena i dotjerana na posao.

Radila je sa većim brojem stranki u toku dana i naravno da je morala da vodi računa o svom ponašanju a i o komunikaciji sa strankama. Toga dana od jutarnjih sati smo krenuli sa prepiskom i idejom da tu na radnom mjestu dok preko puta sebe ima stranku ili više njih da se diskretno dodiruje i pali ali isto tako kao vrhunac te strasti da bude takav a koliko to okolnosti dozvole da što više puta svrši. Toga dana rekla mi je, kroz pisanje da je 5 puta svršila. A sve sokove koje je iz sebe izbacivala razmazivala je između butina po crnim čarapama. Poslala mi je nekoliko slika svojih butina nakon svršavanja, i jasno se vidjelo koliko su te crne čarape mokre a i u dobroj mjeri mijele po butinama.

(zainteresovane dame, koje su zainteresovane da uz moje prepiske sa njima preko MEJLA, doživljavaju vlažne i strastvene sate u toku dana, kao i da doživljavaju jake i lepe orgazme uz naše email prepiske, neka se jave ako žele na mejl: maximalnastrast@gmail.

com)! ! !

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija