Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebačica Nela

Živeo sam u kući pored mora, radio sam u jednom klubu kao konobar tako da sam često viđao zgodne i lepe devojke spremne da za zabavu i ko zna šta sve još. Gledajući ih samo, neretko sam poželeo da ih imam sve.

Jedne večeri bila je organizovana rođendanska žurka u klubu gde sam radio. Ljudi su se skupljali negde oko 17 časova, bili smo skoro puni do 18h. Slavljenica je bila jedna slatka, vitka, visoka crnka i zvala se Nela. Lepo oblikovana, izvajana
kao boginja, nosila je na sebi crnu kratku hlaljinicu sa dubokim dekolteom koji je otrkivao njeno bujno poprsje. Zapazio sam je od početka, čim je ušla, ali ona na mene nije mnogo obraćala pažnju. Veče je bilo već odmicalo, radio sam svoj posao, služio goste, ali nikako nisam mogao da skinem pogled sa Nelinog stola, gde je stajala sa dve drugarice. Svaki put kad prođem, zadrhti mi ruka od pomisli kako bi bilo lepo da je odvedem kod mene kada se sve završi. Namignuo sam joj i oblizao se jezikom oko usta da joj pokažem šta želim, ona me konačno pogledala i osmehnula se.

Došli su sitni sati, većina gostiju je bila pijana, polako su se razilazili. Primetio sam da je Nela ostala sama za stolom i možda čekala nekoga da je odveze kući, ali se taj očigledno nije pojavio. Prišao sam joj i pitao je: Mogu li da te odvezem kući, a ako želiš mogli bi kod mene da svratimo, blizu živim?
Rekla mi je pa ja ne znam ni kako se ti zoveš. Nasmejao sam se i rekao ja sam Nikola i hoću ovu noć da budem sa tobom.

Shvatila je to u trenutku, uhvatila me za ruku i rekla mi: ajde vodi me kod sebe kući. Ušli smo u autoi odvezli se do mene. Nisam više mogao da izdržim poljubio sam je na vratima jako da je ona krenula mene da ljubi i da me hvata za glavu i da me skida. Odvukao sam je do sobe, skinula je sve sa mene, ostale su mi samo bokserice u kojima je videla moj kurac kako se ocrtao, onda je svukla haljinu ispod koje nije imala ništa. Njene velike grudi su mi se zalepile za oči kao i već vlažna pica, pribio sam je uz sebe i počeo da je ljubim i dahćem joj za vrat.

Uhvatila me je za bokserice i svukla ih, a moj nabrekli kurac se pojavio pred njenim očima. Odmah je počela da mi drka nežno pa sve brže i brže. Spustila se do njega i krenula da mi liže i sisa glavić, a onda sve dublje da ga gura u usta dok ga nije celog progutala i grcala od veličine mog muškog mesa. Zatim je legla na krevet i počela da se dira prstićima po mokroj ribici, a meni je voda na usta krenula. Uhvatio sam je za nogice i počeo da joj sisam prstiće pa se lagano spuštao do njene vrele pice. Masirao sam je prstima, gurnuo sam dva i prstenjačio je dok nije počela da svršava, a onda sam joj lizao kružno jezikom usnice male i velike, pa klitoris na koji je počela da se trese i da me jako drži za kosu i uzdiše glasno. Cvilela je od uzbuđenja, i pokvasila me mlazom sokova njene vruće pičke. Uspravio sam se, uzeo kurac u desnu ruku i polako ga gurnuo u njenu picu koja je želela da ga pojede. Prvo sam ga trljao o njene usmine, izazivao sam je i sve više napaljivao, a Nela nije mogla više da izdrži i rekla mi: Ajde ubaci ga Nikola želim da me jebeš jako, kao da ti je ovo zadnja noć u životu.

Same njene reči, njeni dodiri i uzdasi su me dodatno napalili, gurnuo sam ga u njenu picu i prvo je jebao lagano pa sam ubrzavao. Želela je da budem grublji: ajde jače jače, razvali me, uništi mi pičku. Bacio sam se na posao, jebao sam je u desetak minuta u cugu, oznojili smo se i ona i ja, znoj je curio po nama, izvadio sam debelu kitu i isprskao je u 8 mlazeva po stomaku i sisetinama. A ona je razmazivala moju toplu spermu po telu, liznula malo i rekla mi: ukusna je mmm daj mi kurac da ga oližem, što sam i uradio. Posisala je svaku kap koja je ostala.

Ubrzo posle našli smo se pod tušem, gde smo se trljali, mazili i ljubili. Šapnula mi je na uvo da želi da je ponovo pojebem ali ovaj put da ga ne vadim iz nje i cimnula me je za jaja. To mi se mnogo svidelo, napalio sam se, kurac mi se digao ponovo i dodirivao je njene butine, dok nas je mlaka voda kvasila. Tako stojeći, podigao sam joj jednu nogu i naslonio je na zid, ona je bia leđima okrenuta, drugom levom rukom sam je uhvatio za sise, koje su mi stalno klizile od veličine a i bile su mokre. Umočio sam svoj tvrd kurac u nju, vrisnula je i malko zarila svoje nokte u moje debelo meso. Razvaljivao sam je toliko jako da su se vrata od tuš kabine tresla, a nas dvoje smo dahtali duboko. Osetio sam kako me poliva njenim orgazmom po kurcu, stomaku i nogama, a onda sam i ja svršio u nju, osetila je kako je ispunjavam. Iz pičke joj je curela sperma, a ona je toliko svršavala da se malko i upiškila. Na kraju smo se istuširali, otišli u krevet i zaspali.
Ujtru kad sam se probudio tucao sam je još jednom i svršio po njoj. Rekla mi je da ovo moramo da ponovimo i da jedva čeka ponovo da me vidi.

Ispratio sam je iz kuće, otišla je sa velikim osmehom na licu i rasturenom pičkom.
To je bio najbolji seks u mom životu, a verujem i njenom.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija