Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebačina na poslu sa mojim koleginicama

Po završetku faksa nisam mogao da nadjem neki dobar posao odmah i to me je stvarno nerviralo. Nisam želio da budem više na grbači mojih roditelja. Bio sam u savršenoj kondiciji dečko ateletske građe, visokog rasta i bogami povelike kurčine. Za svoje dvadeset i četiri godine reklo bi se sasvim dovoljno. Imao sam mnogo iskustva u seksu što u srednjoj školi što na faksu.

Toga ljeta jedan moj prijatelj mi je predložio da ako želim mogu za početak kod njegovog oca da radim u fabrici keksa dok nešto mi drugo ne iskrsne. Premišljao sam se jedno dva dana ali sam na kraju pristao. Došao sam ujutru rano na posao i poslovođa mi je objasnio da ću biti magacioner. To ljeto je bilo vrelo porilično. Za vrijeme pauze za ručak u mome magacinu se pojavila jedna žena, koja je imala oko četrdeset godina ali dobro je izgledala za svoje godine. Imala je poveće sise i dupe onaklo sa malo celulita. Kako je ljeto bilo moj mališa se na pomisao bilo kakve pice odmah budio. Prišla mi je i prestavila se. Zvala se Dragica. Tražila je neku kantu sa aromom. Pošto je bila kantica na gornjoj polici morao sam se popeti na meredevine. Ona mi je rekla da će me ona pridžati da ne padnem. Popeo sam se i taman kada sam dohvatio kanticu pogledao sam prema dolje a Dragica je gledala u pravcu moga kurca.

Pustio sam je da uživa nekoliko sekundi i onda sišao. Sledećeg dana eto nje opet, samo ovaj put u uskoj majici ispod koje su kipile njene poveće sise koje su prijetile da ispadnu iz njenog brusa. Ponovo je zatražila aromu. Ja sam ovaj put se polako popeo i pogledao je odozgo. Opet je gledala moj kurac grizući se za usnu. Upitao sam je da li možda želi da proba moju aromu. Trgla se ne vjerujući prvo šta je pitam. Prešao sam jednom rukom preko kurca i rekao joj da sam na ovu aromu mislio. Povukla me je ne neke prazne kutije i rekla mi da imam samo deset minuta. Izvadio sam moj kurac koji je bio jako debeo i dugačak oko 18 centimetara. Umalo joj oči nisu ispale kada ga je vidila. Uzela ga je u ruku i počela snažno da drka, a zatim polako da puši. Pušila ga je sasvim dobro za njene godine. Rastao je svaki sekund u njenim ustima. Onda je skinula svoje hlače i rekla mi da ga stavim u njenu picu onako jako. Poslušao sam je i počeo je nabadati svom snagom. Uzdisala je stalno i polako jecala bojeći se da nas ko ne čuje. Grizla me ja za uvo i šaputala mi kako ovo je dugo čekala kako je dobro jebem i da imam odličnu kurčinu. Sve me je to palilo da još jače navalim. Posle jedno pet minuta bio sam pri kraju. Htio sam da ga izvadim ali ona me je nogama uhvatila. Rekla mi je da želi da joj svršim u picu. Svršavao sam kao lud, punio sam je kao malz iz vatroganog crijeva. Brzo je ustala uzela moj broj telefona i rekla mi da sam odličan za prvi put i da pčekam naredne instrukcije. Nisam bio ni svjestan šta to znači.

Sledećeg dana negdje pred kraj radnog vremene stiže mi poruka od Dragice da dodjem do sefice sa uzorcima keksa. Došao sam i donio uzorek a u kancelariji je bila šefica Marta i Dragica. Marta je imala oko trideset godina prelijepe crne kose sise čvrsto ocrtane preko svilene košulja a guza zategnuta ma jednom riječju prava milfica. Dragana mi je rekla da zatvorim vrata i da uđem brzo. Poslušao sam je. U tom trenutku su se obje počele skidati govoreći mi da žele da probaju ponovo moju aromu. Izvadio sam kurac i prinio ga Marti. Počela je da ga puši onako kao prava profesionalka. Lizala ga je jezikom pa uvlačila u usta pa ponovo lizala sa starene. Dragica je otišla iza mene i počela lizati mi anus. To me je odmah napalilo da mi je kurac poskočio u sekundi. Marta se već bila skinula i legla na radni sto.

Prišao sam joj kurcem do pice. Već na ulasku sam osjetio da je uska i počeo sam polako da je nabadam. Zaklopila je oči i samo uzdisala. Uzeo sam njene sada već slobodne sise i mijesio ih rukama. Nabadao sam je jedno pet minuta. Zatim sam sjeo na komodu i Dragica me je uzjahala. Počela je da skače na mome krcu kao na rodeu. Kakav je samo to užitak bio. Rekao sam onda Marti da nam se pridruži i postavio obje na komodu da im mogu ući od pozadi. Prinio sam ga Martinoj pici i rukama je uhvatio za bokove. Počeo sam sada da je malo jače jebem. Već je jako vlažila. Dok sam jebao Martu prstima sam jebao Draganinu picu a onda naizjenično. Martine sise su poskakivale sa svakim mojim ubodom. Govorila mi je kako je niko do sada nije ovako izjebao. Prešao sam na Dragicu a Martu sam jebao prstima. Posle deset minuta sjeo sam na komodu i reko Marti da želim da se nabada na moj kurac. Poslušala me je nabadala se ali polako jer je uska bila. Dragica se popela na vrh i prinijela svoju picu mojim ustima. Jezikom sa počeo da rovim po njenoj pičci dok sam drugu imao na mome kurcu. Dragica je tržaila da se i ona malo nabada a Marti da ližem. Tako smo i uradili.

Posle jedno pola sata seksa bližio mi se vrhunac, tada je Dragica ustala sa kurca i rekla Marti da se nasadi. U tom trenutku ona ja počela jače da se nabija. Rekao sam da ću svršti a ona se samo nasmijela rekavši da je napunim do kraja. Nisam više mogao da izdržim punio sam mojim mlazovima njenu picu. Sišla je sa kurca i reka da sam bio odličan i da ovo moramo ponavljati svakoga dan.

Nastavio sam da ih jebem jedno dva mjeseca skoro svaki dan. Jebali smo se na svakom koraku kod Marte u kancelariji u mome magacinu kod njih kući kada im muževi tu nisu bili. Posle jedno dva mjeseca Matra me je pozvala u kancelariju rekavši mi da je trudna. Ja sam stajao skamenjen. Nisam znao šta da kažem. Odmah je rekla da se ne plašim da joj je to i bio plan da dugo vremen želi dijete ali nije mogla da ga ima sa suprugom, pa je zato zamolila Dragicu za pomoć. Usput mi je saopštila da je i Dragica trudena i da misli da će njihove bebe biti prelijepe na oca. Bio sam u šoku. Otišao sam do magacina kada mi je stigla poruka od Dragice da se ništa ne binem za sve će se one pobrinuti pa i to da i dalje imam seks na poslu sa drugim koleginicama.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija