Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebačina sa mojom drugaricom Leom

Prošlo je nekoliko dana od moga poslednjeg susreta sa drugaricama iz razreda. Od toga trenutka sam stalno razmišljao o onoj suboti kada sam napokon izjebao moju drugaricu Leu. Poslao sam joj poruku nekoliko puta posjie toga ali mi se nije javljala. U školi nije htjela da razgovara sa mnom, tako da sam polako gubio svaku nadu da sam je izgubio.

Međutim jednog popodneva došla mi je poruka da se nađemo nas dvoje u obližnjem parku. Došao sam prije nje oko deset minuta i čekao sam da ona dođe. Primjetio sam je iz daljine kako dolazi. Na sebi je imala usku trenerku na kojoj su se iscrtavale ogromne sise i prelijepa guza. Moram priznati kurac mi se odmah digao. Prišla mi je i poljubila me u obraz. Odmah mi se počela pravdati kako se bila uplašila i kako nije smjela da odgovara na moje poruke niti da mi se javlja. Obećala je da će sve to ispraviti tako što me je pozvala sledeći dan kod nje u stan jer će biti sama. Naravno da sam pristao odmah. Sutra uveče sam se bio malo sredio i zaputio se u stan kod nje. Dočekala me je na vratima u kartkom bade mantilu.
Izgledala je tako seksi da mi je kurac u sekundi dostigao maksimum. Odmah se sa vrata bacila na mene. Počela je da me ljubi i u isto vreme skida. Za tren sam bio potpuno nag. Tada je ona raskopčala mantil ispod koga su se ukazale ogromne sise i prelijepa izdepilirana pica.

Uzela me je za ruku i povela u svoju sobu. Po ulasku bacila me je na krevet i počela da puši moj već nadignuti kurac. Pušila ga je kao da joj je to poslednje u životu. Ja sam samo zaklopio oči i uživao. Poslije kraćeg vremena sam je legao na krevet i ja počeo da ližem njene sise i grickam bradavice. Za tren su se ukrutile da sam mislio da će otpasti. Počeo sam da se spuštam prema njenoj pici. Polako sam počeo jezikom da prelazim preko klitorisa, samo se stresla i rekla da želi još. Tada sam krenuo da je jebem jezikom jače. Uhvatila me je za kosu i nabijala moju facu prema njenoj pici. Posle izvesnog vremena se samo zgrčila i počela da svršava uz krik. Njene izlučevina je bila svuda po mmome licu. Pogleda me je i poljubila onako filmski dodajući da sada želi da je jebem mojom velikom kurčinom. Primakao sam ga njenoj pici i uvukao do pola pošto je bila sva vlažna. Samo je zaklopila oči i to mi je bio signal da dalje neću moći. Počeo sam polako da je jebem jedno pet minuta a zatim polako da ubrzavam. Osjećao sam je na mome kurci pri svakom ubodu. Moja kurčina je polako širila zidove njene pice. U trenutku se izmigoljila ispod mene i okrenula mi to prelijepo dupe rekavši da želi da je uzmem otraga.

Poslušao sam je i povukao rukama te prelijepe guzve i počeo jebati. Osjećao sam kako moja jaja udaraju u njenu guzu. Stvarno sam bio napaljen kao konj. U jednom trenutku sam je toliko povukao na sebe da je jauknula od bola rekavši mi da to ne smijem da ponovim da ne može cijelog da me primi u svoju picu. Jebao sam je tako jedno deset minuta. Posle toga ona je još jednom svršila. U tom trenutku u sobu je ušla njena starija sestra Dragana koja je bila studet medicine. Ja sam se skamenio. Počela je da urla na sestru šta to radimo kako nas nije sramota ali nije skidala pogled sa moga nadignutog kuraca. Pogledala me je u oči i upitala me da li imam dozvolu za ovo moje oružje. Odgovrio sam da nemam. E onda ćeš biti kažnjen doda ona i poče da ga drka onako snažno. Spustila se do nas na krevet i počela ga pušiti, malo bolje od njene sestre. Lizala ga je kao lizalicu od vrha pa prema jajima.

Onda mi je rekla da želi da vidi kako joj jebem sestru. Sada sam polegao Leu ponovo na leđa i podigao joj noge na moja ramena. Prvim ubodom ušao sam do pola. Počeo sam da ubrzavama a Dragana mi je cijelo vrijeme masirala rukama jaja. Od toga sam se dodatno napalio da sam bio pri vrhuncu. I ona je to osjetila i izvadila mi kurčinu iz Leine pice i počela ga jako drkati. Prinio sam moju batinu njenm licu i obilato svršio. Sperma se razlila svuda po njenom licu, kosi, očima. Ona se samo nasješila pohvalivši me kako imam dobara mlaz.

Ustala je obrisala se svojom majicom i izašla iz sobe. Ja i Lea smo ostali da ležimo na krevetu mazeći se jedno pola sata još. Na izlasku iz stana ponovo me je srela njena sesetra dajući mi broj telefona jer želi i ona da ga malo osjeti a ako budem dobar možda me preporuči kod njenih drugracia.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija