Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JEBALA SAM KLINCA

Ja sam žena u 55 godini života živim sama jer mi muž već godinama radi u Njemačkoj, a djeca svako na svoju stranu vodeći svoje živote, jedina osoba sa kojom se družim na kavama da li kod mene ili kod nje je moja prva susjeda Gordana od milja zvana Goca koja isto živi sama sa svojim sinom jedincem koji je prije nekoliko dana napunio 18 godina. Sa svojim mužem sam se redovito čula i dopisivala te mu često putem vibera slala slike kao i snimke u raznim sexy pozama kao i raznim sexy vešom, halterima i slično kako bi moj muž mogao drkati na mene. Do tog događaja a sinom moje susjede Goce nisam probala tuđi kurac osim moga muža, ali da budem iskrena nisam to ni htjela niti željela, a pogotovo kurac nekog klinca.

Sve je krenulo jedne večeri kada sam slučajno zaboravila mobitel kod moje Goce. Ne bi se toliko brinula oko toga da na svome mobitelu nemam svoje fotografije i snimke gdje sam samo u sexy donjem vešu ili gola, zapravo bilo me je najviše strah ako njen uzme moj mobitel i uđe u moju galeriju. Brže bolje sam krenula prema njihovoj kući, ali bilo je uzalud jer su vrata od dvorišta bila zaključana, a i bila je već ponoć pa nisam htjela zvati Gocu kako ne bi probudila ostatak susjedstva. Vraćam se kući sva u nekakvoj panici, ali sa nekim čudnim osjećajem što ako vidi moje slike i snimke koje sam slala mužu i bude drkao na njih. Kada sam ušla u kuću krenula sam da se istuširam misleći kako će mi tuš pomoći da se manje sekiram. Međutim u glavi mi je bila pomisao što ako je mali već vidio slike i snimke, svakakve misli prolazile su mojom glavom, voda je i dalje tekla, a ja sam osjetila nekakve trnce i toplinu u predjelu trbuha spustila sam ruku i osjetila kako mi se pička ovlažila. Počela sam se dirati i ve brže i jače trljati svoju pičku zamišljajući mladi kurac od sina moje susjede i sebe kako se nabijam na njega sa mišlju kako ga i on sada drka i svršava dok gleda moje snimke i slike. Rano ujutro krenula sam kod Goce po svoj telefon i ujedno da popijem kavu.

Goca i ja taman smo se srele ispred njene kapije gdje mi je rekla kako je upravo krenula do mene da mi vrati mobitel koji sam jučer ostavila kod nje. A što da radim Goco kada sam sklerozna ja sam žena u godinama kažem, aj ne seri ulazi odgovori Goca. Dok je Goca kuhala kavu uzela sam mobitel u ruke i imala što za vidjeti, osim što je baterija bila pri kraju vidjela sam kako je ostala upaljena galerija a slikama. Omah sam znala da je mali našao ono čega sam se bojala. Goco gdje je onaj tvoj klipan upitam je, ma spava kaže da ga boli glava i kako cijelu noć nije mogao spavati odgovori mi Goca, da da boli ga glava, ali ona donja od silnog drkanja noćas na moje slike pomislim u sebi. Sljedećeg dana pozvala me Goca da me pita ako mogu da ovaj vikend pričuvam i povremeno provjerim njenog malog jer je ona morala hitno do svojih na selo jer je njenom ocu pozlilo, naravno da hoću odgovorim joj. Kada je Goca otišla rekla sam sebi kako ću se večeras nešto dogovoriti sa malim i da ga napravim muškarcem i dovedem ga do ludila. Sredila sam se kao nikada, obukla minicu, haltere, dekoltiranu majicu, obrijala pičku, lijepo se namirisala, a ispod nisam nosila niti grudnjak niti gaćice.
Došla sam do vrta kuće i pozvonila kada je otvorio vrata skroz je zanijemio, večer Ivice došla sam da te obiđem jer mogu da uđem pitam ga zamuckujući pusti me je u kuću.

Osjećala sam njegove oči kako me odmjeravaju tako da sam počela zamamno njihati svojom guzicom dok sam ulazila prema kuhinji. Sjela sam za stol sjeo je nasuprot mene, ali sam ga pozvala ga da sjedne na stolicu do mene. Sigurno sam ga prekinula u drkanju jer je držeći ruke u džepovima pokušavao sakriti svoju erekciju što je meni dalo povoda da ga još više izazivam. Ali prvo što sam napravila to jest rekla bilo je, sada mi reci Ivice istinu ili ću je otkriti sama, jesi li uzimao moj mobitel sinoć bilo je moje prvo pitanje on je samo pocrvenio u licu i samo klimnuo glavom. E sada ima da mi kažeš što si sve radio kažem malo strožim glasom. Počeo je iskreno da odgovara kako je sinoć uzeo mobitel ušao u galeriju slika te kako ih je sve pogledao i odlučio prebaciti na svoje računalo. Kada sam ga pitala zašto su mu trebale slike, znala sam odgovor, ali sam čekala da mi kaže sam. Crven u licu od srama odgovorio je: "Pa što da vam kažem, skinuo sam da ih mogu gledati i drkati na vas toliko su me vaše slike napalile da sam drkao cijelu noć". Moram priznati da me to napalilo pa i godilo da se klinac od 18 godina pali i drka svoj kurac na mene.

Kako se dugo nisam jebala, a trebao mi je kurac te još kraj mene sjedi napaljeni i potentni klinac zaželjela sam se mladog mesa. Položila sam ruku na njegovo bedro on se malo trznuo pa mu rekla hajde Ivane da se mi nešto dogovorimo. Vidi večeras ću ti dati da me jebeš koliko hoćeš pod uvjetom da izbrišeš slike sa svoga kompjutora kao i da to ostane naša tajna. Klimnuo je i krenuo prema sobi, a za njim sam krenula i ja. Upalio je kompjuter i počeo brisati slike i snimke koje je skinuo sa moga mobitela. Kada sam se uvjerila da je sve obrisao okrenula sam njegovu stolicu spustila se na koljena rukama sam uhvatila rubove njegovih hlača i potegla ih zajedno sa boksericama do gležnjeva uz njegovu malu pomoć. Kurac mu je bio uvelike krut i za svoje godine bio je poprilično obdaren, ne prevelik ali svakako veći od moga muža. Primila sam ga u ruku i počela mu ga lagano drkati, ahhhhh duboko je izdahnuo i rekao: "Teta Jasna ja još nikada nisam to radio", ništa se ti ne brini samo se ti opusti sve će tebe teta Jasna da nauči večeras. Počeo je da uživa dok sam mu ga lagano drkala onda sam počela lagano jezikom da ližem po glaviću pa lagano jezikom krenem da mu ga oblizujem cijeloga neprestano mu ga lagano drkajući, a kada sam mu ga cijelog stavila u usta i usnama obujmila njegov mladi kurac te mu ga par puta dobro popušila počeo je da se trza i svršava u moje grlo. Sperme je bilo zaista puno, ali bila je toliko slatka da sam je nekako uspjela sve progutati. Ajme kako je ovo bilo super teta Jasna rekao je. Sada ćeš da vidiš što je super rekla sam i podigla ga sa stolice te mu rekla da se skine i legne na svoj krevet. Na brzinu sam skinula sve sa sebe popnem se na krevet opkoračujem ga i počinjem da se nabijam na njegov mladi kurac koji je i dalje bio čvrst i napet. Rekla sam mu da mi mijesi sise dok se ja nabijam na njegov kurac te stenjem i dahćem. Ubrzo počinjem da svršavam dok sam svršavala i bila van sebe od orgazma osjetila sam kako je i on počeo svršavati puneći moju unutrašnjost.

Ostala sam tako nabijena na njegovom kurcu dok smo oboje dolazili do daha, a onda sam se ustala i sijela na krevet. Zatim je i on sišao sa kreveta i stao sa svojim kurcem do moga lica, nisam mogla vjerovati da i nakon drugog svršavanja kurac i dalje bio napet i čvrst. Pušite mi ga još malo teta Jasna, a onda bi volio da vas jebem s guza. Pristala sam jer sam bila napaljena, a i ovakvu priliku ne mogu propustiti tako da sam sa zadovoljstvom ponovno počela da pušim i ližem taj prekrasni mladi kurac. Kada sam mu ga dobro izlizala i popušila naguzila sam mu se na krevetu. Prišao mi je straga i uz moju malu pomoć ušao je u mene do samih jaja. Tako me lijepo jebao da sam osjetila svaki centimetar njegovog mladog i čvrstog kurca. Svojim me rukama čvrsto uhvatio za bokove i počeo da se sve brže i jače nabija i navlači me na svoj mladi kurac. Nabijao se u mene kao stroj za bušenje, a ja sam stenjala i uživala napaljena kao nikada u životu. jebao me je tako s guza nekih 10-15 minuta dok ponovno nije počeo puniti moju pičku, dok me punio i ja sam svršavala po ne znam koji put. Kada se smirio izvadio je kurac, a ja sam osjetila kako se poprilična količina njegove sperme slijeva iz moje pičke po nutarnjoj strani mojih bedara. Ja sam zatim otišla u kupatilo da se malo uredim, a on je ostao ležati na krevetu. Kada sam se ponovno vratila u sobu on je i dalje ležao i nadrkavao svoj kurac koji je još uvijek bio u punoj erekciji.

Gledala sam u njega kao i u njegov kurac i nisam mogla vjerovati da je to moguće dok nisam vidjela svojim očima. Gledao je u mene i drkao, onda je rekao: "Teta Jasna ja bi vas još jebao da samo znate koliko me palite". Zar možeš još pitala sam ga, a on mi je odgovorio kako ga na mene drka već mjesecima i da ako ga 5-6 puta ne izdrka misleći na mene ne može da se smiri. Nisam mogla vjerovati koliko se mali loži na mene. Ponovno sam legla na krevet te smo se namjestili u 69 i jedno drugo oralno zadovoljavali. Gutala sam njegov kurac kao da mi je posljednji u životu, a on me je lizao i jebao prstima. A onda je ponovno ušao u mene i počeo da me jebe, brzo je pohvatao konce igre te ju je on sad vodio. Jebao me je u svim mogućim i nemogućim pozama za koje nisam znala da postoje niti da ću ih ikada moći napraviti. Moja pička bila je sva otečena od njegovog kurca jebao me je satima imala sam takav osjećaj.

Nisam se mogla više micati te am samo legla na leđa i raširila noge koje je on digao na svoja ramena i nastavio da me jebe. Kada je konačno svršio ovoga puta po meni ispalio je ponovno veliku količinu sperme kao da jebe prvi put. Konačno se smirio i legao kraj mene zahvalio se i privio uz mene. Kako sam bila sva iscrpljena samo sam se stisnula uz njega i zaspala. Pred jutro me je probudio njegov kurac koji je lagano jebao moju pičku. Kada smo oboje svršili otišli smo pod tuš da se istuširamo gdje me je još jednom dobro izjebao. To je ostala naša tajna kako smo se dogovorili. Naravno Goca i ja nastavile smo svoje druženje i odlazile jedna kod druge. Iako je mali ubrzo našao djevojku sa kojom se zabavlja ipak ga pozovem da me dobro izjebe kada se zaželim 24-satne jebačine.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija