Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje curine mame

Bio je rođendan od curine mame, te nas je pozvala da dođemo u petak kod nje na ručak nakon što završimo sa poslom. Pošto sam ja par dana radio produženo, pustili su me ranije sa posla pa sam se odmah zaputio tamo.
Znao sam da joj tate neće biti doma pošto radi kao vozač kamiona, pa sam htjeo doći kod nje u stan dok nikoga nema osim nje. Žena je slavila 53. rođendan i dobro se držila za ženu svojih godina. Nije mi bila lijepa kao moja cura, ali je bila vitkija, a jako se palim na puno starije žene koje su mame. Nisam očekivao da će išta biti, ali pošto smo se par puta zezali na sumnjive teme kada nikog nije bilo, odlučio sam pokušati. Kupio sam joj buket cvijeća i bombonjeru te sam se zaputio prema stanu od njene mame.
Kada sam došao i pozvonio, otvorila je vrata sva sređena vitka tijela.

Poželio sam joj sretan rođendan, dao cvijeće i bombonjeru. Predivno je mirisala. Nakon toga sam ispružio ruku te se nagnuo da he poljubim u oba obraza dok čestitam. Odlučio sam tu malo se poigrati da vidim kako će proći pa sam je prilikom poljupca drugog obraza "zabunom" dio poljubio u usta. Ona se samo zahvalila na poklonu i lijepim željama te mi je rekla da se raskomotim. Žena je došla do dnevne sobe di sam sjeo sa rakijom i dvije čašice da nazdravimo njen rođendan. Nakon što smo nazdravili počeli smo pričati o nebitnim stvarima. Ali sam se ja cijelo vrijeme vraćao na njen rođendan i kako fantastično izgleda za svoje godine. Kako smo više pričali i svaki puta kada bi se sve više i više približavala meni.
Kada se jako blizu približila vidio sam na njoj da su joj jako godili komplimenti, pa sam se odlučio malo približiti, malo sam odlučio riskirati i pomirisao sam joj vrat.

Tu se zarumenila i počela smješkati kao neka sramežljiva tinejđerka. Ja sam joj rekao da jako divno miriši i da je stvarno savršena. Vidio sam da joj je bilo neugodno, rekla je da ne pretjerujem, da sigurno nitko mojih godina nebi bio napaljen da je vidi.
Tada me uhvatila rukom za nogu i znao sam da sada trebam pokušati na sve ili ništa. Uhvatio sam rukom nježno za vrati i kosu, pogledao sam je u oći, i samo sam vidio da je krenula glavom prema meni. Počeli smo se ljubiti, kao najobičniji napaljeni tinejđeri, sjela mi je jako brzo u krilo i odonuda se ljubila samnom. Počeo sam je ljubiti za vrat dok je bila na meni te sam ju svlačio, a ona je par puta sramežljivo rekla da bi trebali stati, da je mama moje cure. Ja sam je podignuo sa sebe, spustio je na bod da kleći rekao sam joj da ne mora cura saznati ništa.

Da je zabranjeno voće najslađe i da makar za rođendan malo uživa.
Strašno se dvoumila sve dok nije vidjela moj veliki kurac pred njenim licem. Odmah ga je počela pušiti. Tu me je malo ponjelo, pa sam je uhvatio za glavu i počeo brutalno ju jebati usta. Kada sam joj napunio grlo, malo mi je bilo neugodno, jer sam mislio da sam pretjerao, ali kada sam je pogledao vidio sam da sam glup. Ne samo da joj se svidilo, nego je i svršila po podu od zadovoljstva. Polegao sam je i počeo jebati u misionarki. Žena je očito jako dugo bila bez kurca jer je bila jako uska. Vrištala je jako glasno i uzdisala moje ime, tako da sam je morao početi gušiti i stavljati joj prste u usta da zašuti. Što sam je dulje jebao u misionarki to mi je bilo jasnije da je ovoj ženi jako bio potreban kurac.

Svršavala je više puta po kauću, i molila me da ne prestajem. Štoviše, ona početku je još bila povućena i sramežljiva sa grižnjom savješću prema mojoj curi, ali što je seks duže trajao to je više mislila na svoje potrebe. Kada sam joj napunio pičkicu smo se ustali, nabrzaka otuširali te nismo nikome rekli za naśe druženje. Ubrzo ćemo ponoviti.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija