Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje curine prijateljice

Ova priča mi se dogodila prije godinu dana kada smo cura i ja živjeli odvojeno u drugim gradovima. Ona je bila divna cura. Puno niža od mene, nema ni 160 cm. Imala je dugu smeđu kosu, izazovni pogled. Imala je slatke male grudi kojih sam se htjeo doćepati i lijepu okruglu guzu.
Nažalost tada još ništa seksualno imali, a izgledalo je da ce tako biti i ovaj put jel nije smjela prespavat kod mene u sobi. I baš nakon što sam se vratio od izlaska s njom nakon nekog vremena kuca netko na vrata. Bila je to njena Marija sa bocom votke. Ulazi ona unutra onako sva sređena i izazovno obučena te mi kaže:
"Ivana me zamolila da ti pravim društvo i da te zabavim noćas pa ću to i napraviti".
Pružila mi je bocu votke i poceli smo piti. Inaće Marija je bila malo niža od Ivane. Imala je dugu plavu kosu. Po njenom pogledu i držanju se moglo vidjeti da je to mala droljica. Obukla je usku haljinicu koja joj je izbacivala ionako bujne grudi. Guza je bila dosta velika i nema čovjeka koji bi joj odolio.
Tako smo pričali o faksu, vezama, muzici kada me ona odjednom uhvatila za nogu. Lagano je došla do mog nadignutog kurca te je samo uz zadovoljstvo prokomentirala: "Rekla je da te zabavim, ali rekla kako". Izvukla ga je iz hlaća te ga je stavila u usta. Pušila ga je vrhunski, tako mala cura, a cijela kurčina joj stane u usta. Zabijala ga je do kraja, grcala se na njemu sve dok joj nisam napunio usta sa svojom spermom. Nakon toga me je primila za kurac te me odvukla do kreveta. Legla je na njega, raširila je noge i pokazala da joj podignem haljinicu i da joj počnem lizati mačkicu. Podigao sam joj haljinu cijelu, svukao sam sve s nje osim stiklice i poceo sam masirati i lizati grudi. Ona je samo rukama privlačila moju glavu prema grudima kako bi sto duže bio na njima. Lagano sam sišao do njene male pičkice. Počeo sam joj lizati klitoris dok sam joj supcic lagano trljao prstom. Ona je uzdisivala glasno i cijelo vrijeme dodatno pritiskala. Dok sam joj lagano gurao prstić u šupčić svršavala je u moja usta više puta. Podigao sam se odvažno narihtao svoju kurčinu na otvor njene pičkice te sam joj ga lagano samo naslanjao da me moli da ga dam. Ona sva napaljena je uzvikla "Ajde dosta zezanja zabi ga do kraja". Ušao sam kurčinom do kraja, do kraja njene jako uske pičkice. Marija je vrištala od zadovoljstva i pokušavala se suzdržat tako što je grizla usne, ali joj nije uspijelo. Ja sam osjetio stezanje u kurcu, da ću svršiti pa sam ga zabio najdublje što sam mogao tako da napunim malu droljicu do kraja. Ćim sam završio sam počeo vlažiti kurac da lakše uđe u guzu. Lagano sam ga krenuo stavljati unutra, a ona je osjetila bol. Ali se nije dala te sam joj ga poceo nježno zabijati da bi poslije počeo žešće. Guzica je bila još uža. Dok sam ju jebao u guzicu derala se sva napaljena. Stenjala je: "aaaa jebi me jaće, aaa. Ivana ne zna sta propušta". Pošto sam već dva puta svršio dugo sam izdržao bez da svršim u tu tjesnu guzu. Usred guženja mi je viknula da želi ostatak sperme na facu. Izvadio sam ga van, ona je kleknula dok sam ga ja drkao žestoko. Ona je onako nasmješeno gledala kao prava poslušna droljica. Nakon nekoliko minuta mlaz sperme joj je završio na faci, preko oka i počela je zadovoljno da rukama trlja spermu u kožu. Nakon toga smo zaspali tako zajedno. Dogovorili smo se da ćemo to ponekada ponoviti i eto dan danas ponekad moja maja dođe na beauty tretman kod mene. Ispričat ću vam još koji nastavak.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija