Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje curine prijateljice

Poslovno sam morao ići dolje u Dalmaciju u Split. Pošto nisam znao koliko ću se trebati dugo taj dan zadržati dolje, javio sam se curi u Zagreb kako ću si uzeti hotel da prenoćim, da se nebi vraćao usred noći. Cura me jednom prilikom ulovila kako se dogovaram sa drugom curom za seks pa ju je bilo strah da nisam cijelo vrijeme išao dolje sa planom da se jebem sa nekom. Uspjela me je nagovoriti da odem prespavati kod njene najbolje prijateljice, koja je isto u vezi.
Prijateljica joj je bila niža od mene za glavu, bila je mršava, te je imala male sisice, ali je to sve bilo u redu pošto je uz lijepu facu imala i veoma lijepu guzicu. Njoj dečko radi na brodu tako da je bila sama doma. Izrazila je želju da odemo u kafić na jednu cugu, a pošto me je primila u svoj stan, prihvatio sam.

Ono što nisam znao kod te prijateljice je da jako voli piti, ali da ne podnosi baš najbolje alkohol. Pričali smo, zezali smo se, a ja sam povremeno mogao osjetiti njenu ruku u mome krilu. Brzo bi ona maknula ruku, ja bi se napalio, ali nisam htjeo ništa pokušati pošto je ipak riječ o najboljoj prijateljici moje cura. Kada smo došli doma, otišla je leći u krevet, a ja sam otišao oprati zube i obaviti šta trebam na wcu prije spavanja. Iznenada sam dobio poziv iz sobe da mogu li joj nešto pomoći.
Kada sam došao u sobu imao sam šta za vidjeti. Cura je ležala potpuno gola, raširenih nogu. Gledala me svojim zavodljivim pogledom te mi je dobacila:" Željna sam muškog dodira, hoćeš li mi molim te ispuniti moje potrebe? " Ja sam se tu jako napalio, kurac mi je bio vidljiv kroz traperice, ali sam bio 100% siguran da neću ništa napraviti i odbio sam je.

Međutim nije se dala samo tako lako odbiti, kleknula je, gledala me sa svojim tužnim okicama i molila:"Moliiiim tee, toliko mi treba da me netko jako izjebe. Čula sam da imaš dobru kurčinu, a i znam da me želiš". Ja sam stajao tamo kao ukipljen, nisam znso šta da radim. Ona je to primjetila i iskoristila priliku da klrkne pred njega, da ga izvadi iz gaća i primi. Kada je to napravila, znao sam da je gotovo, znao sam da se neću moći suzdržati i da ću je na kraju jebati.
Počela ga je drkati, lagano je jezikom prelazila preko njega, a kurac mi je bio tvrd kao kamen. "Eto vidiš da me želiš. Nemoj se suzdržavati, opusti se. Bolji sekst u životu nećeš imati". Počela mi ga je zabijati duboko u grlo skroz do kraja. I prije sam osjetio kako je to kada ude do grla, ali ova cura je baš znala šta radi.

Usta su joj jako brzo bila puna moje vruće sperme. Progutala je, vratila se nazad u onu pozu kako sam je zatekao i samo je rekla:"Sad je red na tebi da mene oralno zadovoljiš". Zaronio sam u tu vrelu vlažnu pičkicu i počeo je lizati. Tako je bila fina, i fino mirisala da nisam htjeo stati. Htjeo sam je lizati cijelu noć, a ona je toj želji samo doprinosila tako što mi je glavu zabijala još više u svoju pičkicu. Rekla je da sada želi da ju izjebem, ali ja nisam još htjeo. Rekao sam joj da tek kada mi jako svrši na facu da ću je izjebati. To joj se jako svidjelo, tako da dok sam je prstenjaćio i lizao, ona je još sama sebe mazila kako bi bila što više napaljena da mi lice bude puno sa što više njenih sokića. Kada je svršila meni po faci, nikada nisam osjetio toliku napaljenost i samo sam odmah se digao i skočio na nju.

Sa obzirom kako me dočekala, mislio sam da će joj pičkica biti široka, međutim bila joj je jako uska. Dok sam je jebao smo se stravstveno ljubili, između poljubaca me molila da ne stanem, da ju jebem što jače. Grebala me jako po vratu, kada bi pogodio super ritam i točku, bi mi svoje duge nokte zarila u leđa te ako smo bili usred poljupca bi mi jako gricnula usnu. Što se više bližilo moje svršavanje, to sam više razmišljao da joj napunim tu njenu pičkicu. A onda je tu ona skupila noge, te je postala još uža, čvrsto me držala da sa kurcem ne mogu iziči van i rekla mi je:"Od danas sam samo tvoja droljica, napuni me". Tada kao da sam osjetio još jedan nalet energije te sam ga počeo još jače nabijati, počela je vrištati i svršavati po mom kurcu. Međutim kako je i inače jako uska, sada kada su joj skupljene noge bile i kako joj se pičkica jako grčila, nisam dugo izdržao, pa sam ju napunio.


Poslije seksa smo ostali tako ležati, te kada je dan nakon moja cura pitala prijateljicu kakav sam gost bio ona je rekla:"On je gost kojem će moja vrata uvijek biti otvorena". Naknadno mi se javila i rekla mi je da je trudna sa mojim djetetom, da će ga zadržati, ali da joj dečko misli da je njegovo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija