Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje curine prijateljice 2

Nakon što sam proveo jednu vruću noć sa curinom prijateljicom Majom, nisam s Majom imao seksualni odnos do ljeta kada je na par dana došla Marija kod mene na more. Ivana je znala da je Marija na moru, ali nije znala da je kod mene. Došla je u moj stan gotovo u nićemu, kako je Ivana njoj govorila preko mobitela "Al će te momci gledati mačko. Riješit će tebe neki macan". Na što je ona samo odgovarala "Ni sama ne znaš kakav". Samo da vas podsjetim Marija je niska plavuša, s dugom kosom, velikim grudim i dobrom guzom. U krugovima je poznata kao prava droljica željna kurca, a tako se i oblacila.

Šos joj je bio takav da se dobro mogla vidjeti donji dio guze, a nije nosila gačice. Gore je samo nosila majicu bez rukava, ali joj je majca samo preko grudi bila mada se sve moglo vidjet odozdola. Ušla je unutra, a ja sam je ponudio kavom. Dok se ona raspremala ja sam skuhao kavu. Stavio sam sve na stol, a na moje iznenađenje pojavila se Marija potpuno gola u sobi, sjela je na stolac i počela piti kavu. Započeli smo razgovor kako je prošla prva godina faksa, šta smo radili za to vrijeme, i jesmo li se jebali s kim. U jednom momentu je samo kroz smiješak rekla "Ajde ne može samo cura da bude gola, skini se i ti". Svukao sam sve sa sebe i nastavili smo još neko vrijeme pričati dok mi nije primila kurac i rekla mi nasmješeno "Čekala sam ovan trenutak dugo. Idemo se zabaviti sada". Izmjenjivali smo poljupce dok mi ga je gladila, a ja njoj masirao grudi. Nakon nekog vremena je kleknula i počela ga pušiti do jaja. Kurac je počeo pulsirati koliko je uvlačila u sebe i u idućem trenutku sam joj ispunio cijela usta spermom. Marija je kurac dobro obrisala i progutala svu spermu pa je došao na mene red da ja nju zadovoljim. Lizao sam joj mačkicu što sam bolje mogao. Orvo lagano okolo, a onda lagano po klitorisu kružio, pa sve brže i brže. Cijeli stan je odjekivao od njenih usklika, a iz nje je samo izlazio vodopad ravno u moja usta. Ja sam to sve poslušno progutao jel volim okus vaginalnih sokova. Kada sam pogledao gore onako zamusan ona se samo nasmješila i rekla "Ajde jebi me pastuše. Da imam pričati prijateljicama kako me neki momak razvalio tamo". Prvo sam se poigravao oko pičkice, a onda sam ga odmah zabio duboko. Zabijao sam ga skroz do jaja, ona je u poziciji doggy glasno uzvikivala. Kako bi je dodatno napalio, povremeno sam joj udarao guzu.

U jednom je trenutku uzvikla "Ajde svrši u svoju droljicu. Napuni me svojom vrućom spermom". Zabijao sam gs još neko vrijeme, a kada sam osjetio da će novi mlaz iz mene izić zabio sam ga skroz do kraja i napunio joj pičkicu. Ona je zadovoljno prela kao mačka te je rekla "Ajde postupaj samnom kao da sam tvoja kučka. Jebi me žestoko, zovi me kurvom". Znao sam da ga želi u guzu dobit te sam je samo namjestio, te sam joj ga bez imalo razmišljanja zabio odmah do kraja na njen šok. U boli je uzvikla "Alo to boli", na šta sam joj ja odgovorio "Šta je kurvo, jel želiš da te jebem kako i zaslužuješ? Jesi li moja kučka? ". Na to je uz usklike rekla "Ja sam samo tvoja droljica napuni i ovu rupicu. Primio sam ju za njenu dugu plavu kosu privlačio je sebi dok sam joj uništavao mali šupčić sa svojom kurčinom. Taman pri samom kraju sam osjetio želju da joj svršim na lice te sam ga izvadio van i počeo sam drkati dok je ona gledala svojim mladenačkim napaljenim licem kako ga gladim. Kada sam svršio, to je bila najveća količina do sada. Cijelo lice joj je bilo puno sperme, a upalo joj je malo i u oko te u kosu. Izlizala gs je dobro te se otišla otuširati kako bi skinula svu tu spermu sa sebe.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija