Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Jebanje deblje cure

Ocjena: 4.7

Bio je petak navečer, a ja kao ja, uvijek napaljen tražio sam preko neta cure za seks i samo za seks. Prošao sam puno cura i bilo je puno zgodnih, ali i onjh manje zgodnih. Nakon mnogo javljanja napokon mi je jedna od njih odgovorila. Bila je malo deblja nego druge, ali barem je imala dobre atribute. Imala je velike grudi i veliku guzu srcolikog oblika. Počeli smo se dopisivati i vidio sam da i nije tako loša. Pošto nije neka ljepotica nije baš uspjela naći dečka, a i ona se voli jebati kao i svi ostali.

Dogovorili smo se za "quick date" i tako je i bilo. Dogovorili smo se da ju pokupim u 20:00 sljedeći dan i tako je i bilo. Otuširao sam se, obrijao, te oprao zube. Pospremio sam stan jer ću ju vjerojatno u njega dovesti poslije spoja. Spremio sam se i krenio po nju. Došao sam pred njezin stan i pričekao ju par minuta, kad je izašla nisam mogao vjerovati da je to ona. Jako lijepo se dotjerala i u stvarnosti je izgledala mnogo bolje nego na slikama. Zagrlio sam ju i rekao da mi je drago što ju vidim. Otvorio sam joj vrata auta i zatim smo otišli do restorana.

U restoranu smo pričali o svemu. Rekli smo jedno drugome šta volimo u sexu i svidjeli smo se jedno drugom. Platio sam i odvezao ju kod sebe. Kad smo došli bacila me na moj krevet i rekla e sad ću ti pružiti ono što si mogao samo zamišljati. Otkopčala mi je hlače i svukla ih dolje i odmah počela drkat. Kurac mi se ubrzo ukrutio i počela ga je pušiti, mogla ga je duboko pušiti. Prijatelj mi je bio u pravu kad je rekao da deblje najbolje puše. Stavila ga je cijelog u usta i lizala mi muda tako. Odlično je pušila. Skinula je haljinu i otkopčala grudnjak, njene velike grudi bile su sada slobodne. Počela mi je lagano drkati ponovno i lupkati moj kurac po svojim grudima. Zatim je stavila kurac između grudi i počela ga drkati njima. Nov, ali odličan osjećaj.

Ustala se, okrenula mi leđa i skinula onako zavodljivo svoje gaćice. Zatim je kleknula, stala u pozu 69 i približila svoju guzu mom licu. Odmah sam ju počeo lizati cijelu, a ona je ponovno počela pušiti moj kurac. Nakon kratkog lizanja približila se mom kurcu i spustila se na njega. Počela se brže nabijati na moj kurac i počela je stenjati. Gledao sam kako se njena lijepa guza nabija na moj kurac. Nisam mogao odoljeti, a sa ju ne lupim po njoj. Okrenula se i rekla: "Svidja ti se moja guza vidim", na šta sam potvrdno odgovorio. Ustala se s kurca i okrenula prema meni te nastavila s nabijanjem na moj kurac. Sasa sam gledao i mjesio njezine grudi dok se ona nabija. Počela je stenjati sve jače i vidio sam da joj godi. Uhvatio sam ju za guzu i počeo ju jebati dok se ona nabijala na moj kurac. To je dovelo do tog da am ulazio u nju i dublje. Osjetio sam kako joj se pica steže i ona stenje sve jače. Ona se prestala nabijati, ali zato sam ju ja nastavio jebati, a onda je doživjela orgazam. Počela je biti još glasnija dok sam ju tako jebao, zatim se nagnula naprijed i poljubila me.

Jebao sam ju sve brže i brže. Zatim se kurac izvukao iz njene i pice. Ona ga je uzela i namjestila na svoju rupicu. Kad se spustila na moj kurac osjetio sam veći užitak, bila je uža, zatim sam skužio da ju jebem u guzu. Nisam se bunio, ionako mi više odgovara ta rupica. Nabijala se jako, nisam znao da voli primat u guzu, no zašto ne bi voljela pogotovo kad je moj kurac u pitanju. Odmah ga je cijelog primala i stenjala jako glasno. Cijeli moj kurac je ulazio u nju i bilo je lijepo gledati njenu ruoicu na mom kurcu, ali ubrzo sam rekao da ću svršit. Ustala se s mog kurca i ponovno ga počela pušiti. Pušila ga je vješto dok nisam više mogao izdržati. Svršio sam joj u usta i sve je progutala, vidio sam da voli okus sperme. Očistila je moj kurac cijeli od sperme a zatim rekla da joj je bilo odlično. Legla je kraj mene i zaspala.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina