Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje deblje cure

Bio je petak navečer, a ja kao ja, uvijek napaljen tražio sam preko neta cure za seks i samo za seks. Prošao sam puno cura i bilo je puno zgodnih, ali i onjh manje zgodnih. Nakon mnogo javljanja napokon mi je jedna od njih odgovorila. Bila je malo deblja nego druge, ali barem je imala dobre atribute. Imala je velike grudi i veliku guzu srcolikog oblika. Počeli smo se dopisivati i vidio sam da i nije tako loša. Pošto nije neka ljepotica nije baš uspjela naći dečka, a i ona se voli jebati kao i svi ostali.

Dogovorili smo se za "quick date" i tako je i bilo. Dogovorili smo se da ju pokupim u 20:00 sljedeći dan i tako je i bilo. Otuširao sam se, obrijao, te oprao zube. Pospremio sam stan jer ću ju vjerojatno u njega dovesti poslije spoja. Spremio sam se i krenio po nju. Došao sam pred njezin stan i pričekao ju par minuta, kad je izašla nisam mogao vjerovati da je to ona. Jako lijepo se dotjerala i u stvarnosti je izgledala mnogo bolje nego na slikama. Zagrlio sam ju i rekao da mi je drago što ju vidim. Otvorio sam joj vrata auta i zatim smo otišli do restorana.

U restoranu smo pričali o svemu. Rekli smo jedno drugome šta volimo u sexu i svidjeli smo se jedno drugom. Platio sam i odvezao ju kod sebe. Kad smo došli bacila me na moj krevet i rekla e sad ću ti pružiti ono što si mogao samo zamišljati. Otkopčala mi je hlače i svukla ih dolje i odmah počela drkat. Kurac mi se ubrzo ukrutio i počela ga je pušiti, mogla ga je duboko pušiti. Prijatelj mi je bio u pravu kad je rekao da deblje najbolje puše. Stavila ga je cijelog u usta i lizala mi muda tako. Odlično je pušila. Skinula je haljinu i otkopčala grudnjak, njene velike grudi bile su sada slobodne. Počela mi je lagano drkati ponovno i lupkati moj kurac po svojim grudima. Zatim je stavila kurac između grudi i počela ga drkati njima. Nov, ali odličan osjećaj.

Ustala se, okrenula mi leđa i skinula onako zavodljivo svoje gaćice. Zatim je kleknula, stala u pozu 69 i približila svoju guzu mom licu. Odmah sam ju počeo lizati cijelu, a ona je ponovno počela pušiti moj kurac. Nakon kratkog lizanja približila se mom kurcu i spustila se na njega. Počela se brže nabijati na moj kurac i počela je stenjati. Gledao sam kako se njena lijepa guza nabija na moj kurac. Nisam mogao odoljeti, a sa ju ne lupim po njoj. Okrenula se i rekla: "Svidja ti se moja guza vidim", na šta sam potvrdno odgovorio. Ustala se s kurca i okrenula prema meni te nastavila s nabijanjem na moj kurac. Sasa sam gledao i mjesio njezine grudi dok se ona nabija. Počela je stenjati sve jače i vidio sam da joj godi. Uhvatio sam ju za guzu i počeo ju jebati dok se ona nabijala na moj kurac. To je dovelo do tog da am ulazio u nju i dublje. Osjetio sam kako joj se pica steže i ona stenje sve jače. Ona se prestala nabijati, ali zato sam ju ja nastavio jebati, a onda je doživjela orgazam. Počela je biti još glasnija dok sam ju tako jebao, zatim se nagnula naprijed i poljubila me.

Jebao sam ju sve brže i brže. Zatim se kurac izvukao iz njene i pice. Ona ga je uzela i namjestila na svoju rupicu. Kad se spustila na moj kurac osjetio sam veći užitak, bila je uža, zatim sam skužio da ju jebem u guzu. Nisam se bunio, ionako mi više odgovara ta rupica. Nabijala se jako, nisam znao da voli primat u guzu, no zašto ne bi voljela pogotovo kad je moj kurac u pitanju. Odmah ga je cijelog primala i stenjala jako glasno. Cijeli moj kurac je ulazio u nju i bilo je lijepo gledati njenu ruoicu na mom kurcu, ali ubrzo sam rekao da ću svršit. Ustala se s mog kurca i ponovno ga počela pušiti. Pušila ga je vješto dok nisam više mogao izdržati. Svršio sam joj u usta i sve je progutala, vidio sam da voli okus sperme. Očistila je moj kurac cijeli od sperme a zatim rekla da joj je bilo odlično. Legla je kraj mene i zaspala.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija