Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

JEBANJE DIREKTOROVE TAJNICE

Ocjena: 5

Sex sa direktorovom tajnicom dogodio se prije nekih desetak dana. Sve se je to počelo spontano iz moje neke zezancije koja je na moje čudo prešla u dobru jebačinu sa stvarno iskusnom ženom. Tajnica ima šezdesetdvije godine, u firmi koja se bavi preradom drva radi već skoro četrdeset godina i blizu je svoje mirovine. Ja u firmi radim već petnaest godina tako da se već dugo poznajemo. Iako je u tim godinama još uvjek drži so sebe i svoga izgleda uvjek dotjerana, sređena, jebozovnog oblačenja, kratkih suknji i uskih hlača dekoltiranih majica i košuljica sa velikim sisama uvjek u prvom planu. Od starijih kolega čuo sam priče kako je kada je bila mlađa voljela kurac više nego sebe u šta sam se i ja kasnije uvjerio.. .

Dorektor me pozvao u kancelariju i rekao da tajnici ispilim drveni otpad i ukrcam u njen auto. Kada sam sve ispilio i posložio u gepek njenog automobila krenuo sam prema njenoj kancelariji vraćajući ključeve auta. Pokucao sam na vrata i ušao u kancelariju na njen odgovor. Predao sam joj ključeve rekavši joj kako je sve napravljeno i krenuo prema van. Krenula mi se zahvaljivati i upitala me šta mi je dužna, ništa sve je ok. odgovorim ja. Ma reci kako da ti se odužim šta bi da ti dam, ja sam se nasmijao i onako u šali ispalio to šta bi tražio vjerovatno nebi dobio. Vratila mi je lopticu sa smješkom jesi li siguran da to šta bi tražio ne bi i dobio. Siguran sam odgovorim ja. Odmah je shvatila na šta sam pomislio. Digla se sa svoje stolica i krenula prema meni stala je ispred mene i počela da me hvata za kurac preko radnog odjela i počela da ga stišće i gladi. Naravno od njenog milovanja kurac je počeo da raste sve više napinjući moje slip bokserice. Nisam čekao ni ja i počeo sam da joj zadižem majicu vadeći njene sise iz grudnjaka i počeo da ih mjesim i jezikom ližem i sišem njene bradavice. Otkopčala mi je šlic i izvadila kurac i počela da ga drka. Krenuo sam sjesti u fotelju koja je bila u kutu kancelarije, skinuo sam hlače do koljena, a ona se spustila na zadižući svoju suknju i spustila se među moje noge i počela hlapljivo da mi puši kurac i lizati moja muda nemilosrdno mi ga drkajući. Pušila mi je dobrih desetak minuta tako vješto i luđački da sam se jedva suzdržavao da joj ne svršim u usta iako sam to želio. Uhvatio sam je za kosu i podignuo glavu rekavši dođi kurvo stara da ti izlilžem tu matoru pičku. Na moje iznenađenje nije nosila gaćice, a pička je bila glatka bez i jedne dlačice. Spustio sam se malo niže s fotelje, a ona se popela koljenima naslonjena na rukohvate fotelje, a rukama za naslon i približila svoju pičku mojim ustima. Počeo sam da joj ližem usmine šitrći ih jezikom sve do povećeg klita kojeg sam lizao i sisao povrmeno ga grickajući.

Počela je da stenje i vlaži, nisam mogao vjerovati koliko je sokova cjedilo iz njene pičke, jer sam uvjek mislio da žene kad uđu u te godine nemogu toliko vlažiti. Marljivo sam lizao njenu pičku i sisao njene sokove gurajući jezik što sam mogao dublje u njenu unutrašnjost. Po njenom stenjanu shvatio sam da je blizu svršavanja i brzo sam joj gurnuo dva prsta u njenu pičku i sve jače sisati njen klit nakon minut dva svršila je na mojim ustima. Izvukao sam se ispod nje i dok je ona ostala tako naprčena namjestio sam kurac na ulaz njene pičke i naglo ga zabio u nju, od siline moga uleta samo je vrisnula, uhvatio sam je za bokove i počeo je jako navlačiti na moju kurčinu. Mmmm to mali samo me jebi, aaaah dougo nisam imala kurac u sebi, dosta mi je već bilo plastike i gume u pički govorila mi je tim rječima stenjući dok sam se ja nemilosrdno zguza zabijao u njenu pičketinu. Nakon nekih pet minuta mog guzinjanja legao sam na pod, a ona me prekoračila i sjela na kurac. Počela je skakati kao na rodeu, a ja sam joj svojim rukama pomogao pri njenom skakanju po mome kurcu podižući njeno dupe. Nakon nekih desetak minuta ponovno je svršila. I ja sam osjećao da ću brzo da svršim te sam joj rekao da joj želim spermom napuniti usta.

Rekla je samo naravno volim kurac i spermu u svojim ustima. Ustao sam se, a ona je ostala klečati na podu, uhvatila mi je kurac i strpala ga do jaja u svoja usta, rukama sam je uhvatio za glavu i počeo da ga vadim i nabijam u njena usta, ona je svojim usnama stisla moj kurac koliko je mogla i čekala da joj napunim usta. Nakon par minuta počeo sam dahtati kao parna lokomotva i osjetio kako je izletio prvi mlaz sperme u njena usta. Trznuo sam kukovima još par puta puneći njena usta ostatkom moje sperme. Svršavao sam nekih desetak sekundi i kada sam se umirio ona je iz mene isisalai posljednju kap gutajući moju spermu. Kada mi ga je cjelog oblizala i posisala spremili smo se, rekla mi je o ovome nikome ni rječ. Samo sam se nasmijao i rekao da se za to ne brine i otišao svojim poslom razmišljajući da je pitam treba li joj ta drva iskrcati iz auta i posložiti u drvarnicu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina