Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JEBANJE DIREKTOROVE TAJNICE

Sex sa direktorovom tajnicom dogodio se prije nekih desetak dana. Sve se je to počelo spontano iz moje neke zezancije koja je na moje čudo prešla u dobru jebačinu sa stvarno iskusnom ženom. Tajnica ima šezdesetdvije godine, u firmi koja se bavi preradom drva radi već skoro četrdeset godina i blizu je svoje mirovine. Ja u firmi radim već petnaest godina tako da se već dugo poznajemo. Iako je u tim godinama još uvjek drži so sebe i svoga izgleda uvjek dotjerana, sređena, jebozovnog oblačenja, kratkih suknji i uskih hlača dekoltiranih majica i košuljica sa velikim sisama uvjek u prvom planu. Od starijih kolega čuo sam priče kako je kada je bila mlađa voljela kurac više nego sebe u šta sam se i ja kasnije uvjerio.. .

Dorektor me pozvao u kancelariju i rekao da tajnici ispilim drveni otpad i ukrcam u njen auto. Kada sam sve ispilio i posložio u gepek njenog automobila krenuo sam prema njenoj kancelariji vraćajući ključeve auta. Pokucao sam na vrata i ušao u kancelariju na njen odgovor. Predao sam joj ključeve rekavši joj kako je sve napravljeno i krenuo prema van. Krenula mi se zahvaljivati i upitala me šta mi je dužna, ništa sve je ok. odgovorim ja. Ma reci kako da ti se odužim šta bi da ti dam, ja sam se nasmijao i onako u šali ispalio to šta bi tražio vjerovatno nebi dobio. Vratila mi je lopticu sa smješkom jesi li siguran da to šta bi tražio ne bi i dobio. Siguran sam odgovorim ja. Odmah je shvatila na šta sam pomislio. Digla se sa svoje stolica i krenula prema meni stala je ispred mene i počela da me hvata za kurac preko radnog odjela i počela da ga stišće i gladi. Naravno od njenog milovanja kurac je počeo da raste sve više napinjući moje slip bokserice. Nisam čekao ni ja i počeo sam da joj zadižem majicu vadeći njene sise iz grudnjaka i počeo da ih mjesim i jezikom ližem i sišem njene bradavice. Otkopčala mi je šlic i izvadila kurac i počela da ga drka. Krenuo sam sjesti u fotelju koja je bila u kutu kancelarije, skinuo sam hlače do koljena, a ona se spustila na zadižući svoju suknju i spustila se među moje noge i počela hlapljivo da mi puši kurac i lizati moja muda nemilosrdno mi ga drkajući. Pušila mi je dobrih desetak minuta tako vješto i luđački da sam se jedva suzdržavao da joj ne svršim u usta iako sam to želio. Uhvatio sam je za kosu i podignuo glavu rekavši dođi kurvo stara da ti izlilžem tu matoru pičku. Na moje iznenađenje nije nosila gaćice, a pička je bila glatka bez i jedne dlačice. Spustio sam se malo niže s fotelje, a ona se popela koljenima naslonjena na rukohvate fotelje, a rukama za naslon i približila svoju pičku mojim ustima. Počeo sam da joj ližem usmine šitrći ih jezikom sve do povećeg klita kojeg sam lizao i sisao povrmeno ga grickajući.

Počela je da stenje i vlaži, nisam mogao vjerovati koliko je sokova cjedilo iz njene pičke, jer sam uvjek mislio da žene kad uđu u te godine nemogu toliko vlažiti. Marljivo sam lizao njenu pičku i sisao njene sokove gurajući jezik što sam mogao dublje u njenu unutrašnjost. Po njenom stenjanu shvatio sam da je blizu svršavanja i brzo sam joj gurnuo dva prsta u njenu pičku i sve jače sisati njen klit nakon minut dva svršila je na mojim ustima. Izvukao sam se ispod nje i dok je ona ostala tako naprčena namjestio sam kurac na ulaz njene pičke i naglo ga zabio u nju, od siline moga uleta samo je vrisnula, uhvatio sam je za bokove i počeo je jako navlačiti na moju kurčinu. Mmmm to mali samo me jebi, aaaah dougo nisam imala kurac u sebi, dosta mi je već bilo plastike i gume u pički govorila mi je tim rječima stenjući dok sam se ja nemilosrdno zguza zabijao u njenu pičketinu. Nakon nekih pet minuta mog guzinjanja legao sam na pod, a ona me prekoračila i sjela na kurac. Počela je skakati kao na rodeu, a ja sam joj svojim rukama pomogao pri njenom skakanju po mome kurcu podižući njeno dupe. Nakon nekih desetak minuta ponovno je svršila. I ja sam osjećao da ću brzo da svršim te sam joj rekao da joj želim spermom napuniti usta.

Rekla je samo naravno volim kurac i spermu u svojim ustima. Ustao sam se, a ona je ostala klečati na podu, uhvatila mi je kurac i strpala ga do jaja u svoja usta, rukama sam je uhvatio za glavu i počeo da ga vadim i nabijam u njena usta, ona je svojim usnama stisla moj kurac koliko je mogla i čekala da joj napunim usta. Nakon par minuta počeo sam dahtati kao parna lokomotva i osjetio kako je izletio prvi mlaz sperme u njena usta. Trznuo sam kukovima još par puta puneći njena usta ostatkom moje sperme. Svršavao sam nekih desetak sekundi i kada sam se umirio ona je iz mene isisalai posljednju kap gutajući moju spermu. Kada mi ga je cjelog oblizala i posisala spremili smo se, rekla mi je o ovome nikome ni rječ. Samo sam se nasmijao i rekao da se za to ne brine i otišao svojim poslom razmišljajući da je pitam treba li joj ta drva iskrcati iz auta i posložiti u drvarnicu.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija