Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JEBANJE DIREKTOROVE TAJNICE 2

Nakon nekih mjesec dana od jebačine sa direktorovom tajnicom, ponovno sam dobio nalog da joj napilim drva i napunim gepek. Samo ovaj put nalog je došao direkno od nje, prišla mi je i pitala da li bi joj to napravio. Naravno rekao sam, napunit ću vam gepek, ali volio bi da vam napunim i još nešto. A to ćeš sigurno, samo ovaj put kod mene doma, najprije treba da mi isprazniš gepek, pa onada da mi napuniš pičku, a onda ću ja da ispraznim tvoja jaja rekla je i primila me za kurac. Nakon radnog vremena krenuli smo prema njenoj kući, stigavši do nje parkirala je svoj auto kraj drvarnice, rekla je da posložim drva, a ona ide nešto da spremi za okrjepu i da se malo sredi.

Trebalo mi je nekih 15 min da sredim drva, krenuo sam prema kući i pitao gdje mogu da operem ruke, ušao sam u kupaonicu i vidio na veš mašini njen grudnjak i crne tangice koje je malo prije skinula, uzeo sam tangice prineo ih svome nosu te osjetio sladak i opojan miris njene pičke. Kurac mi se momentalno ukrutio. Sa tako dignutim kurcem krenuo sam prema kuhinji, bila je okrenuta ledima i pripremala neku klopu, bila je odjevena u svilenkasti kućni ogrtač, prišao sam joj sleđa i odmah je uhvatio za njene sise te ih počeo mjesiti, ljubio sam je po vratu, a napeti kurac gurnuo sam među njene guzove, stavila je ruke oko moga vrata i tiho uzdisala, jednu ruku zadržao sam na njenoj sisi, a drugu sam počeo spuštati prema njenom međunožju. Smaknuo sam joj ogrtač i prstima počeo trljati njene usmine i klitoris.

Osjetivši moje prste na svojoj pički lagano je zadrhtala, počeo sam gurati svoje prste jedan za drugim, kada su ušla moja četiri prsta u njenu pičku, skupio sam šaku i počeo nabijati prste divljački i pritiskati njenu pičku i klitoris, drugom rukom mjesio sam joj sise i štipao i natezao bradavice ližući je po vratu. Postajala je sve glasnija ah ah ah ah mmmm aaa svršit ću aaaaa, svršila je tresući se i zaljevajući svojim sokovima moje prste. Kada se okrenula gurnuo sam joj prste u usta, hlapljivo ih je počela sisat čisteći ih od svojih sokova. Skinuo sam hlače i rekao da mi puši, kleknula je potegnula mi kožicu preko glavića i strpala ga u usta. Gutala ga je duboko sve do jaja. Primio sam je za glavu i počeo je jebati u ta pohotna usta, nabiao sam njenu glavu na moj kurac gurajući ga duboko u grlo. Vidjelo de da je iskusna i da sam bog zna koliko ih je već imala u ustima. Gutala ga je i balavila. Nakon nekih 10 minuta jebanja njenih ustiju počeo sam se prazniti duboko u njenom grlu, htjela je da se izmakne, ali nisam joj dao da se odvoji od moga kurca dok se skroz ne ispraznim u njenim ustima, kako se nije mogla izmaknuti nije joj bilo druge nega da proguta moju spermu.

Izvadio sam kurac iz njenih ustiu i onakvog od sline i sperme počeo glavićem razmazivati po njenom licu i usnama. Nastavila mi ga je pušiti držeći ga krutog i napetog. Polegao sam je na stol, raširila je noge i prstima svoje usmine kako bi imao bolji pristup njenoj rasnoj pički i povećem klirorisu. Luđački sam se bacio na lizanje njene pičke, doslovno sam je gutao, kliroris sam balavio svojim jezikom i sisao ga kao da sišem slamku.


Aaaha aahhh vrištala je podižući svoje kukove. Pridigao sam i povukao do ruba stola, uhvatio sam je ispod koljena i sjurio kurac. Jebao sam mjenjajući tempo čas brzo čas sporo, vadio sam ga cjelog ze ga naglo vraćao natrag. Cvilila je i stenjala, jebi me jebi me jače jače, podigao sam joj noge na ramena i počeo silovitao da je odvaljujem pritom joj neprestano mjeseći sise. Izašao sam iz nje i sjeo na stolicu, prekoračila me te zajahala, kada se udobno smjestila počela je sama da se nabija vodeći svoj tempo. Njene sisurinae klatile su se gore dole, uhvatio sam ih svojim šakama i počeo lizati njene bradavice. Nabijala se na mene te je ona sada mene jebala, imao sam osjećaj da će stolica popustiti koliko je skakala po mome kurcu.

Dahtali smo obje, odjednom se smirila te mi zabola nokte u moja ramena i počela nekontrolirano da se trese i svršava. Želio sam je jebati u šupak, ali to joj nisam htio reći, naguzila se četveronoške, prišao sam iznad nje kurac namjestio na njenu pičku i ponovno je počeo silovito jebati, kako je kurac bio dobro podmazan od njenih sokova, izvadio sam ga van i glavić namjestio na ulaz njenog šupka, kada je shvatila šta namjeravam, ne ne nisam se nikad rekla je, nisam se obazirao i samo sam ga gurnuo do jaja, vrisnula je, a ja nisam posustajao već sam nastavio istim tempom da joj razvaljujem šupak. U početku je vrištala od boli, a kasnije od užitka. Svako malo sam mjenjao njene rupe, malo u pičku malo u šupak. Jebao sam je tako nekih 10 minuta mjenjajući njene rupe. Došlo mi je do svršim, zabio sam joj ga ponovno u pičku jer sam joj je želio napuniti svojom spermom kao što sam punio gepek drvima. Zabio sam se još par puta i počeo svršavati u nju puneći je do vrha, osjetivši moju spermu svršila je i ona. Kada je izletio i zadnji mlaz sperme oboje smo legli na pod zadihani i iscrpljeni. Dolazeći do daha rekla mi je kako nisam normalan te da dugo nije bila ovako izjebana. Kada smo se spremili i sredili, popio sam pivicu te krenuo doma. Na vratima me je poljubila i tutnula mi 200 kn u ruku rekavši ovo je za trud.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija