Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje dvije kolegice s faksa

Kao što sam zadnji put pričao, prijateljica s faksa Ivana je organizirala spoj u troje. Ona ja i njena slatka prijateljica Maja. Kada sam ih vidjeo u kafiću odmah me obuzela radost. Jel kakve su me mačke čekale. Maja je bila potpuna suprotnost Ivani. Niska, slatka, male grudi i kratka crna kosa. Ali obje su nosile uske traperice na kojima se dobro vidila guza. Isto tako se su obukle što užu majcu da im dođu do izražaja grudi.
Pri dolasku sam ih obje zagrlio i poljubio i sjeo sam između njih. Pričali smo nešto pol sata o različitim stvarima dok smo pijuckali kavu. Pričali smo o vezama, seksu, faksu i malo o košarci jel je pratimo. Odjednom sam osjetio nećiju ruku na svom kurcu. To je bila Maja koja se osmjehnula i rekla "Hmm ne mogu čekati još dugo, ajmo kod tebe doma". Ivana i ja smo se složili pa smo se ustali i krenuli prema meni.
Ušli smo unutra i dok sam ja ostavljao stvari na stol one su se počele ljubiti i strastveno dodirivati. Jednostavno sam morao doći i uskočiti. Namjestio sam Maju tako da sam joj mogao pičkicu lizati dok je ona Ivani lizala. Mačkica joj je bila obrijana i onako je lijepo mirisala pa sam uživao u tome. Nakon prvog njenog svršavanja odmakla se i počela mi skidati traperice.
Kada je svukla gaće samo se nasmješila i počela ga pušit. To je bio poziv Ivani da mi dođe lizat jaja što mi se posebno svidjelo. Dok su ga tako lijepo pušile osjetio sam da ću ispustiti mlaz te sam svršio duboko Maji u grlo. Zadovoljno se nasmješila i nastavila ga je gladiti da što prije naraste.
Nakon nekog vremena je ponovno narastao pa mi je Maja rekla da legnem. Ja sam legao, ali umjesto da Maja zajaše moj kurac, vidio sam kako se Ivanina pičkica približava mojim ustima. Počeo sam lizati zadovoljno i u tom trenutku sam osjetio Majinu pičkicu. Nije bila baš uska, što je za mene bilo nešto novo. I tako je Ivana svršavala po meni dok se Maja nabijala na mene žestokim ritmom. Ja sam sa zadovoljstvom lizao Ivanine sokove kao neki poslušan psić.
Onda su se one zamjenile. Slatkica Maja na meni, a Ivana na mome kurcu. To mi se više sviđalo jel je Ivanina pičkica bila uža. Dok sam ispijao Majinu tekućinu osjetio sam kako će iz mene izletjeti novi mlaz što se i dogodilo. Napunio sam joj pičkicu do kraja te je ona zadovoljeno legla na kauć dok je iz nje izlazila sperma.
Maja se namjestila na poziciju doggy i počela lizati spermu iz pičkice. Pogledala me dok sam sjedao na stolicu i nasmješeno mi rekla "Nisam ja gotova s tobom. Moraš i meni napuniti mačkicu". Došao sam do nje i lagano sam joj stavio kurac u njenu vlažnu pičkicu. Odmah sam počeo nabijati žestokim ritmom što je donosilo i usklike oduševljenja. Dok je ona još uvijek pokušavala lizati spermu iz Ivane, ja sam sve bliže bio svom svršavanju. Kada sam osjetio da više ne mogu zabio sam ga do kraja i svršio u nju. Ja sam bio gotov nisam više mogao ništa, a ona me je polegla. Ja sam joj rekao da neću moći, ali je ona rekla samo još u guzu, ionako tamo ne smiješ svršit. Stavila ga je unutra dok se još nije nadigao, ali je on brzo narastao. Nabijala se na njega dosta dobro i dok je stenjala promrljala je da ne svršim sada u nju. Ali mene je boljelo briga. Ionako se željela još nabijat. Skakala je po njemu zadovoljno. Ja sam osjetio kako će izići zadnji mlaz iz mene. Izletilo je u nju brzo u malim količinama tako da ona nije ni primjetila to. Samo sam joj rekao da ću svršit i ona je sišla s njega. Zadovoljno je legla te je promrljala kako bi ovo trebali nekada ponoviti na moje odobrenje. Poslije ovoga svega morat ćemo ponoviti ovo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija