Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje gazdarice

Ležao sam u svojoj sobi, sa slušalicama na ušima i gledao porniće. Za to vrijeme, gazdarica je usla u stan da provjeri u kakvom je stanju stan. Inaće gazdarica je mala crnka, oženjena, sa nekih tridesetak godina. Ima lijepu okruglu guzu i male sise. Već sam ju neki period htjeo jebati, ali nisam znao kako da to izvedem. Uglavnom, kako je zena pretpostavljala da nitko nije doma posto joj se nitko nije javio, nakon nekog vremena je isla provjeriti moju sobu. Kada sam skuzio sto se dogada brzo sam ga pokusao spremiti u gaće, mada nisam uspio dovoljno brzo da ga ona ne vidi. Ona je pokrila oći. Kada sam se obukao, objasnila mi je zašto je došla pa sam je pustio da mi pregleda sobu. U međuvremenu sam joj ja napravio kavu pa smo tako sjeli na kauć u dnevnoj i počeli pričat o situaciji u gradu. Onda mi je odjednom samo rekla:"Ono što sam danas vidjela, ne želim da dođe do mog muža, jel ti jasno? "

Meni nije bilo jasno šta ona priča pa mi je nastavila:"Prije nego sam prohodala sa mužem davala sam mnogima i on to zna, pa je jako ljubomoran".
Na to sam dodao:"Pa dobro, ne dajete se sada, a u ćemu je grijeh da ga samo vidite".
Na to se ona nasmješila, stavila svoju ruki u moje međunožje i rekla:"Zato što zna da kada vidim lijepi kurac da bi odmah skocila na njega". U tom momentu ga je izvukla i počela gladit. Nježno ga je jako drkala te je nastavila:"A ponekad.. . ", u tom momentu si je liznula usne, "ga i dalje zajašem". U tom momentu je samo sisla i pocela ga duboko pušiti. Bolje pušenje u životu nisam doživio. Nikad nije ušao skroz do kraja. Izdržao sam jako kratko jer ga je toliko dobro obradila da nisam mogao više. Kada je došlo vrijeme da svršim samo sam joj zabio glavu do kraja i napunio grlo.

"Jako dobro, jako dobro", smješila se ona. "Sada je vrijeme da ti moju napaljenu pičkicu izližeš".
Kada sam sišao dolje, vidio sam malu, slatku neobrijanu pičku i samo počeo lizati kako najbolje znam. Ona mi je gpavu privlačila sve više u nju, što je bliže bila svršavanju. Nije još bila svršila kada me je odgurnula od sebe i namjestila me da legnem. "Sada je dosta, želim ga u sebi, želim se nabijat na njega".
Kurac je ušao u nju bez problema, pička joj je bila široka i jako vlažna. Nabijala se na njega dok je uzdisala i dok sam joj ja mjesio male sise. Bile su male, ali jako slatke, bradavice su se ukrutile i vidilo se da gazdarica baš uživa. Dok se nabijala bila je svršila po meni i to me toliko napalilo da sam ju napunio cijelu. Sišla je sa njega, liznula ga par puta i ustala se kao da će otići "Ajde, dosta bi bilo". Krenula si je namjestat kosu i pretpostavljam da me poljubi u obraz, ali sam je ja preokrenuo, tako da sam završio na njoj.
"Što to radiš? " zapitala me.

Na to sam joj odgovorio:"Možda si ti gotova, ali ja nisam. Sada ću ti ga ja zabijati".
Prinje nego što je stigla išta reći sam joj ga zabio do kraja. Počeo sam joj ga zabijati kako ga ni svojoj curi ne zabijam. Stenjala je jako, a ja sam je grizao za vrat i jebao žestoko.

"Nemoj gristi, vidjet će mi muž", žalila se ona, ali nije me bilo briga. Dobro ga je primala, a ja sam se malo podigao da joj vidim facu i tada mi je sa napućenim usnama rekla:"Ajde maleni, napuni svoju gazdaricu sa svojom vrućom spermom". Kada sam ju takvu vidio i čuo, osjetio sam da ću svršiti pa sam ga zabio skroz do kraja. Ustali smo se oboje, namjestila si je kosu, poljubila me u obraz i rekla:"Dobar si mali, treba ti još vježbe, ali ima potencijala. Budemo ovo ponovili". Nisam ni slutio šta me ćekalo za par dana.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija