Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje gospođe od 67 godina

Kako sam se točno našao u toj situaciji ne znam, ali gospođa od 67 godina mi je pušila kursc i mogu vam reći uživao sam. Inače ne bih ni pomišljao na takvo što, ali ovog puta sd dogodilo. Zadnje čega se sjećam je kafić. Bio sam za šankkm i naručio sljedeće piće. Pored mene je sjela starija gospođa, ta ista gospođa koja mi sada puši kurac. Ja sam nastsvio piti svoje piće, ali služio sam krajem oka da me gleda, pogledao sam ju i pitao: "Mogu li vam kako pomoći"? Odgovorila mi je: "Mislim da bi i mogao". Gledao sam ju zbugnjeno no potom ju pitao: "U vezi čega vam treba pomoć"? Ona se ustala sa stolice i rekla: "Dođi za mnom" te me potom uhvatila za ruku i odvukla do plesnog podija. Počeli smo plesati, šapnula mi je na uho: "Dugo nisam plesala", pomislio sam si, zašto ne bi ispunio onda gospođi želju i plesao s njom, nije kap ds meni šreti taj ples.

Dok smo plesali šapnula mi je na uho: "Nisam još nešto dugo radila" te mi potom prešla rukom preko hlača i preko kurca, rekao sam joj: "Čekajte gospođo, mislim da to nije uredu", ali ona je nanto spustila moju ruku niže da ju stisnem za guzu re rekla: "Znam da i ti želiš, prepusti se samo". Zatim me poljubila. Nakon poljupca uhvatila me za ruku i odvela do svog stana koji je bio par katova iznad. Čim smo ušli unutra odmah me bacila na krevet i skinula sve sa sebe. Za gospođu svojih godina bila je prilično zgodna. Skinula je svd i s mene i počela mi pušit kurac. Ostatak znate.

Pušila mi je kurac i nisam se uopče opirao, bila je jako vješta u tome. Kurac mi je bio tvrd tvrd, a ja napaljen kao nikad do tad. Mogla je duboko i duboko je i išla. Dugo je lizala i glavić, baš se vidjelo da godine donose iskustvo. Zatim mi je sjela na facu i rekla: "Tvoj red sad". Bez imalo oklijevanja počeo sam joj lizati picu najbolje što sam znao. Dugo sam ju lizao, iz tog položaja i ne baš onako kako bih da je ležala, ali svejedno se ubrzo maknula i sjela mi na kurac. Rekla je nmg više čekati i samo je skliznula po mom kurcu i počela se nabijati re glasno stenjati. Stanjala je i govorila: "ahh.. . ahh.. . mmm.. . ahh.. . to mi je trebalo.. .. mmm.. . ahh.. . ". ja sam ju gledao kako uživa. To jd prvi put da jebem tako stariju gospođu i drago mi je da uživa. Nabijala se kao da ima 20 godina, a ne 67. Bila je jako gipka i fleksibilna. Počeo sam joj masirati grudi dok se ona nabijala. Bile su malo obješene što je normalno s godinama, ali su i dalje bile lijepe. Pitala me: "Sviđaju ti se moje grudi"? Na što sam rekao: "Lijepe su da", a ona je rekla: "Onda će ti se sigurno svidjeti i moja guza". Nakon što je to rekla okrenula tako da bude leđima okrenuta prema meni, nagnula se naprijed i nastavila s nabijanjem na moj kurac.

Rekao sam joj: "Bili ste u pravu, sviđa mi se vaša guza". Odmah sam uhvatio njene guzove te ih mješao i širio. Njena pica je bila uža nego što sam mislio, jo je sočnije izgledala iz tog položaja. Gledao sam njene pokrete kako se nabija na moj kurac, bio je to jako lijep prizor. Počela je stenjati glssnije i glasnije te je počela usporavati. Osjetio sam kako njena pica postaje uža i kako mi steže kurac još više. Malo je ostala još sjediti na meni, a zatim je ustala i počela mi drkati kurac. Drkala ga je žestoko, malo počela pušit pa nastavila drkat, uskoro sam počeo svršavati po njenim grudima, a kad sam svršio cijelog fa je izlizala i očistila. Rekla mi je: "Nadam semda se vidimo ponovno", te mi dala 500€. Nisam htio uzeti novac, ali rekla je da je to nagrada jer se nisam bunio nego sam uživao jebajući 40 godina stariju od sebe.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija