Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

jebanje klinke - nastavak

Ustala se, gurnula mene na krevet i zajahala me. Pošto je bila vlažna i napaljena odmah je počela skakati po mom kurcu. U tom nije bila tako vješta, ali njena pica je bila jako uska pa je osjećaj bio božanstven. Stavila je ruke na moja prsa i počela se jače nabijati. Njene prekrasne grudi su poskakivale kako je i ona skakala. Držao sam ju za guzu dok se tako nabijala na moj kurac i stalno sam ju stiskao. Cijela je bila prekrasna.

Ustala se s mog kurca i sjela mi na facu. Mmm, sad već fini miris njene sočne pice i svih njenih sokova na mojoj faci. Odmah sam joj počeo lizati picu i uživao sam dok sam to radio. Ona se nagnula naprijed i počela mi ponovo pušiti kurac. Teško se koncentrirati na pružanje užitka dok tebi netko pruža užitak. Počeo sam joj vještije lizati picu tako da je ona odustala od pušenja mog kurca i samo je naslonila glavu kraj njega i uživala u mom jeziku.

Zatim se ustala i legla na ledja. Stavio sam svoj kurac među njene sise i počela ga je trljati s grudima. Njene grudi su bile tako mekane, a to je meni još više odgovaralo. Kad mi je dosadilo stavio sam ga na picu i počeo ga trljati između njenih usnica pice. Na kraju sam ga i stavio unutra. Počeo sam ju jebati dok sam joj noge držao raširene i tako ju jebao. Stenjala je svakim mojim ulaskom u nju. Na poslijetku sam stavio njene noge na svoja ramena kako bih mogao dublje ulaziti u nju. Počeo sam ju jače nabijati, ali sam joj bio i bliže. Rekao sam joj da je izvrsna curica i da bolju nisam mogao poželjeti. Gledala me u oči onim pogledom: "Tvoja sam. Čuvaj me".

Nastavio sam ju tako jebati. Uživala je ona, uživao sam ja. Podigao sam ju s kreveta i odnio ju do stola. Stavio sam ju na stol i počeo ju opet jebati. Htio sam malo začiniti no to nije dugo trajalo jer je stol dosta tvrd, izdržali smo koliko smo mogli a onda sam ju odnio do kauča. Tamo sam ju spustio dolje i rekao joj da se naguzi. To je i napravila. Napokon sam vidio njenu guzu u prvom planu. Lijepo oblikovana a mekana, ma prosto bih mogao cijeli dan zabiti glavu unutra i cijelu ju izlizati.

Kad mi se tako lijepo naguzila počeo sam joj lizati guzu i picu. Tako je sočna bila. Obožavao sam to. Zatim sam ga namjestio i ponovno ju počeo jebati. Uhvatio sam ju za bokove i povremeno sam ju lupio po guzi da vidim kako se zatrese. Zastenjala je svaki put kad sam to napravio. Jebao sam ju tako malo brže, malo sporije. Tempo sam prilagodjavao njenim uzdisajima. Uskoro nisam više mogao izdržati pa sam ga brzo izvadio iz nje i počeo svršavati po njenoj sočnoj guzi. Kad sam iscjedio i posljednju kap iz njega legao sam pored nje, a ona ga je počela cijelog lizati i čistiti od sperme. Mala očito voli spermu. Cijelog ga je lizals i sisala da izvuče svaku preostslu kap iz njega. To mi je godilo i moj kurac je opet stajao uspravno.

U sebi sam mislio: "Pa ne mogu više. Premoren sam", ali moj kursc je i dalje stajao. Ona je to vidjela i rekla sa divljenjem u očima: "Možeš ponovno"? Nije mogla vjerovati, ali nije čekala ni trena, odmah je sva sretna ponovno zajahala moj kurac. Ja sam se tresao od umora, ali ona je htjela doživiti još jedan orgazam. Nije joj bilo puno potrebno.

Osjetio sam kako se njena pica polako steže oko mog kurca, a ona se sve više grči. To je i meni bilo ovaj put dovoljno. Svršio sam u nju. Nisam ga stigao izvadit van. No srecom bila je na tabletama tako da nema opasnosti. Legla je meni na prsa okrenuta prema meni i zagrlio sam ju.

Ostali smo tako ležati i pitala me: "što ćemo sad. Jel želiš da budem tvoja"? , "Ali, moraš mi obećati da nećeš guziti druge cure onda. Kad god hoćeš imaš mene". Razmislio sam i rekao joj: "Da nisi toliko lijepa i zgodna sigurno ne bih na to pristao, ali ovako može" zagrlila me i rekla hvala što sam ju našao.

Kraj.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija