Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje kolegice s faksa

Studiram u Rijeci već gotovo dvije godine i ovo je definitivno najljepša priča do sada. Prošao sam s prijateljima u jedan noćni klub. Dugo nisam imao seksualni odnos pa sam pokušavao neku naći danas. Nažalost nisam do dugo u noć nijednu našao. Sve su me odjebavale jel su imale momke ili su znale šta tražim. Već mi je ponestajalo nade a onda je došla ona.
Ivana, visoka vitka plavuša, u visokim petama. Imala je lijepu okruglu guzu, i dosta velike grudi. A kada se u to sve doda da je imala usku kratku haljinicu, čovjeku dođe da ju pojebe. Vidjela me je i odlučila mi se javiti. I mi smo poćeli pričati. Pričali smo o faksu, kako nam ide i šta se događa tamo. Pričali smo malo i o vezama te mi je ona rekla da je prekinula s momkom prije mjesec dana jel ju je on varao. Odjednom me je pitala zašto sam se motao noćas oko toliko puno cura. Mene je bilo sram reći, ali na njen nagovor sam joj rekao da već dugo nisam jebao. Ona se na moje iznenađenje nasmiješila i šapnula mi je:
"Eh ja ću ti sada učiniti uslugu, ali ćeš mi je ti morati uzvratiti". Ja sam brže bolje prihvatio i brzo je odveo do svog stana.
Ćim sam ušao unutra nisam čekao već sam je odmah polegao na krevet, svukao haljinu s nje, i poćeo joj ljubiti grudi. Ljubio sam ih, masirao, kako bi odmah prešao na njenu vlažnu pičkicu, koju sam trljao i lizao što sam dublje mogao. Ona je kroz stenjanje rekla da joj ga stavim u usta, što sam i napravio legnuvši u pozu 69. Svršavala je u moja usta cijelo vrijeme dok mi ga je pušila. Nakon par njenih svršavanja, svršio sam joj u usta, a ona je to brzo progutala. Nasmješena je rekla da joj sada jebem pičkicu, ali sam je ja nagovorio da sjedne na mene da joj pičkicu što bolje izližem.
Ona je sjela, a ja sam počeo lizati kao nikada do sada. Samo su slijedila svršavanje za svršavanjem sve dok mi cijelo lice nije bilo puno njene tekučine.
Onda sam se podigao nasmješen, namjestio svoj kurac i zabio ga što sa dublje mogao. Uzdisala je glasno, a ja sam joj ga zabijao sve brže i brže. Njena uska pičkica postajala je sve šira i šira, ona je pokušavala da ne uzviknem tako što si je grizla usne, ali nije pomoglo. Ja sam zabijao žestoko cijelo vrijeme, a kada je ona ispustila zadnji glasni usklik, ja sam joj svršio duboko u pičku. Kada sam ga izvadio van iz nje počelo je curiti.
Pitala me je dali hoću da je jebem u guzu šta sam odmah prihvatio. Ušao sam u nju nježno, te sam lagano ulazio i izlazio. Vidjelo se da joj nije baš ugodno pa sam pokušavao što nježniji biti. Ona se grčila cijelo vrijeme, stavila jastuk na glavu da ne vrisne. Kako joj je guza bila još uža od ionako uske pičkice nije mi trebalo puno i da joj guzu napunim. Kada sam završio s tim izvukao sam ga van i kada sam već mislio leći Ivana je rekla: "E a sada ti meni učini uslugu. Dozvoli mi da te slikam golog za Maju. Maji se jako sviđaš i ovo će je mnogo napaliti".
Meni nije bilo jasno zašto je onda ona odlučila se pojebat samnom pa sam je pitao "Zašto si onda ti pozvala mene? Zar se neće ljutiti? "
Na šta mi je ona kroz smijeh odgovorila "Ma ona ti je prava kurvica, a bome sam i ja".
Te je odmah nadodala "Ovo ćemo trebati ponoviti, a ako si za možemo i Maju pozvati". Ja sam to potvrdio te sam se namještao za par slika tako da se vidi sve za njenu dobru prijateljicu, kurvicu Maju. Poslije sam samo leglo i zaspao, ali ja nisam znao da je Ivana dogovarala nešto na moje i Majino oduševljenje. A ujutro me čekalo to iznenađenje koje ću ispričati drugi put.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija