Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje moje komsinice koja vara muža

Komsinica moj drug ima jako seksipilnu mamu koja je jako mlada. Ja kada dodjem kod njega ona me gleda i skida me pogledom i samo čeka priliku da mi se nabacuje. Jednog dana ja sam došao da trazim mog druga kod njega kući i vikao sam ga i izasla je njegova mama i rekla da on nije tu. Ja sam hteo da odem kući ali mi je ona rekla da ostanem da joj pomognem nešto. Ja sam se dvoumijo i ostao sam i rekla je da je sacekam u kuhinji sada ce ona doći i ja sam je sačekao. Ona je vrv otišla da skine gaćice.

Došla je i rekla da odvrnem neki šaf ja sam legao i pocel da odvrćem. A ona me je opkoracila u nesto je radila u sudoperi ja sam odvrnuo šaf j počeo da se izvlacim i malo sam se izvukao tek toliko da joj vidim pod suknju. Odma sam video da nema gacice gledao sam tako neko vreme i inda je ona primetila da je gledam i onda mi je sela na kitu meni se ukrutio u sekundi. A ona je rekla vidi malog kako mu se nadigao koliko mu je samo veliki hajde pođi samnom i uhvatila me je za ruku i povela do njene sobe odma sa vrata smo poceli da se ljubimo krenuo sam po vratu i da je hvatam ona me je gurnula na krevet soba je vec bila zamracena i spremna kao da je znala da cu doci. Na krevetu smo se ljubili i onda se ona sagla i pocela da mi ga pusi to je tako dobro radila da to nikada neću zaboraviti. Onda sam je okrenuo na leđa a i počeo da joj lizem pica joj je bila vec vlažna i sveze obrijana. Lizao sam joj i videl sam da joj to jako prija ona je vikala hajde jebi me ja sam se pravio da je nečujem i nastavio sam da joj lizem i nabio sam joj dva prsta i trljao sam joj i onda sam joj ga nabio do jaja ona je pocela da stenje. Ja sam je jose puta nabio i svrsio u nju jer je ona to tražila ja sam hteo da ga izvadim ali ona nije dala i inda sam joj ga gurnuo u guzicu pocela je jako da stenje mene je to palo pa sam jos brže svršio. Svršio sam u nju jos nekoliko puta sto sa leđa sto u picu tako je to bilo nekliko puta za redom i onda sam joj svršio u usta posto ga je ponovo drkala i sve je progurala i svrsio sam joj po sisama. Onda je rekla sada idi ja moram da se tusiram i da spremim kuću muž mi dolazi za dva sata sa posla.

I otšla je a ja sam krenuo da isadjem i čuo sam tuši onda sam shvatio da je gola i da mi je još dignut i vratio sam se u kupatilo tamo je ona bila gola pod tušem i ja sam ušo ona me je videla i iznenadila se ali je rekla zar ti jos nije dosta onda sam usao pod tuš i ona se sagla i počela da mi ga puši ja sam je okrenuo i počeo je jebati sa leđa ona je ponovo stenjala mene je to palilo jako. Ali tus nije gasila bili smo mokri onda je rekla sada je dosta stvarno moram da spremam kuću a ti izdrkaj jos koji put ako ti nije dosta. Ja sam je hvatao i mazio dok se brisala joj kakl je zgodna od same pomisli moram ga izdrkati i dok sam je hvatao drkao sam. I onda je rekla odavno nisam imala tako dobar seks ponovićemo ovo sigurno bio si savrsen. Posle toga smo imali seks više putaa . sada čekam poziv moje komsinice da dođem kod nje kada joj muž ne bude tu da je zučno jebee.

Nakon toga često sam se čuo s njome putem sex kamere na jednom siteu za dopisivanje. Prava kurva ne može da odoli gledanju kurčeva makar putem kamere.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija