Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje na plaži

Bio je to dan kao i svaki drugi. Bilo je ljeto i jako vruće, vrlo visoka temperatura nije de izdržalo kod kuće pa sam se tako zaputio sa svojim prijateljima na plažu. Ludovali smo tamo cijeli dan i bilo nam je odlično, pili smo igrali picigin gledali cure i kupali se naravno imali smo jedan restoran u kojem bi sjedili i gledali komade kaki prolaze također bila je i jedna šetnica koja vas je mogla odvesti u jedno intimnije mjesto ko stvoreno da se pojebete s nekim, upravo u toj uvalici sam se i ja pojebao s tom djevojkom ali više o tome u nastavku priče.

U jednom trenutku dok smo igrali picigin uzduž plaže je potrčala jedna nevjerovatno seksi cura. Bila je to cura srednje veličine visoka oko 1. 75, duge crne kose i velikih grudi mislim da su bile petice, prošlo mi je kroz glavu odmah kako ih stišćem i sišem, a dupe veliko ali lijepo zateknuto nije bilo labavo. Odmah mi se dignuo i predložio sam mom društvu da odemo kod njih i upoznamo se. Oni su sa oduševljenjem prihvatili tu moju ideju jer je bilo još dosta zgodnih cura tamo. Naravno ja sam odmah krenuo razgovarati sa tom djevojkom i nadao se da će se možda desiti nešto između nas dvoje. Ubrzo smo prebacili naše stvari kod njihovih i krenuli se bolje upoznavati, tako je došlo 22:30 i rekle su da moraju ići ali ds će biti sutra isto na ovoj plaži i da obavezno navratimo. U tom trenutku desila se jadna jako čudna stvar, pogledala me je spustila ruku do moje kite i počela ga lagano natezati, i šapnula mi je sutra ćeš dobiti ono što želiš. Kada mi je to rekla sav sam se napalio, čim sam došao doma odmah sam se zaključao u sobu i izdrkao ga koda mi je prvi i zadnji put. Bio sam sretan kao malo dijete, kao da nikada u životu nisam jebao a vjerujte mi imao sam dosta cura ali jednostavno kod te cure me je nešto pirvlačilo a ni ja nisam znao što je to htio sam je samo skinuti i jebati po cijele dane. Nakon što sam ga izdrkao otišao sam pod tuš i sjetio se nje tako da sam ga morao opet izdrkati i to pod tušem, jako sam se veselio sutrašnjem danu. Došao je taj drugi dan, opet smo se uputili prema plaži i našli ih na istom mjestu. Svi zajedno smo se zaletili u more i krenuli se bacati i zezati, u jednom trenutku prišla mi je iza leđa, zavukla ruku u moje kupaće i rekla da me sada želi.

Zaputili smo se u jedan udaljeni dio plaže, tamo je bila jedna malena uvalica di nije bilo žive duše. Krenuo sam je ljubiti, zgrabio je za guzicu i strgao joj kupaći. Ona se spustila i krenula mi ga je drkati i pušiti, sisala ga je kao da joj je zadnji put i to sve do jaja svako malo bi pljunula ja njega kako bi lakše klizio. U jednom trenutku sijela mi je na kurac i krenula se nabijati na njega a u isto vrijeme je i drkala svoju vlažnu pičkicu, rekla mi je da joj ga nabijem najjače što mogu jel želi svršiti. Kako se ona nabijala ispuštala je zvukove i počela je stenjati čulo se samo:"AHHHHHHHHHH MMMMMMM JAČEEE TOOOOO". To je mene još više napalilo tako da sam ju uhvatio okrenuo je i krenuo je jebati u guzu velikom brzinom a u isto vrijeme sam joj i stiskao sise, nabijao sam ju tako jedno 5 minuta i onda u jednom trenutku sve je počelo štrcati iz njene pičkice. Počela je stenjati i pitala me za koliko ću ja svršiti.

Dignuo sam se nabio joj moj kurac u usta i krenuo je jebati ona ga je sisala i drkala. Bila je toliko seksi da nisam mogao više izdržati i svršio sam odmah nakon nje. Nakin toga vratili smo se kod našeg društva i pravili se da se ništa nije dogodilo. Nakon tog dana nikad ju više nisam vidio

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija