Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje na plaži

Bio je to dan kao i svaki drugi. Bilo je ljeto i jako vruće, vrlo visoka temperatura nije de izdržalo kod kuće pa sam se tako zaputio sa svojim prijateljima na plažu. Ludovali smo tamo cijeli dan i bilo nam je odlično, pili smo igrali picigin gledali cure i kupali se naravno imali smo jedan restoran u kojem bi sjedili i gledali komade kaki prolaze također bila je i jedna šetnica koja vas je mogla odvesti u jedno intimnije mjesto ko stvoreno da se pojebete s nekim, upravo u toj uvalici sam se i ja pojebao s tom djevojkom ali više o tome u nastavku priče.

U jednom trenutku dok smo igrali picigin uzduž plaže je potrčala jedna nevjerovatno seksi cura. Bila je to cura srednje veličine visoka oko 1. 75, duge crne kose i velikih grudi mislim da su bile petice, prošlo mi je kroz glavu odmah kako ih stišćem i sišem, a dupe veliko ali lijepo zateknuto nije bilo labavo. Odmah mi se dignuo i predložio sam mom društvu da odemo kod njih i upoznamo se. Oni su sa oduševljenjem prihvatili tu moju ideju jer je bilo još dosta zgodnih cura tamo. Naravno ja sam odmah krenuo razgovarati sa tom djevojkom i nadao se da će se možda desiti nešto između nas dvoje. Ubrzo smo prebacili naše stvari kod njihovih i krenuli se bolje upoznavati, tako je došlo 22:30 i rekle su da moraju ići ali ds će biti sutra isto na ovoj plaži i da obavezno navratimo. U tom trenutku desila se jadna jako čudna stvar, pogledala me je spustila ruku do moje kite i počela ga lagano natezati, i šapnula mi je sutra ćeš dobiti ono što želiš. Kada mi je to rekla sav sam se napalio, čim sam došao doma odmah sam se zaključao u sobu i izdrkao ga koda mi je prvi i zadnji put. Bio sam sretan kao malo dijete, kao da nikada u životu nisam jebao a vjerujte mi imao sam dosta cura ali jednostavno kod te cure me je nešto pirvlačilo a ni ja nisam znao što je to htio sam je samo skinuti i jebati po cijele dane. Nakon što sam ga izdrkao otišao sam pod tuš i sjetio se nje tako da sam ga morao opet izdrkati i to pod tušem, jako sam se veselio sutrašnjem danu. Došao je taj drugi dan, opet smo se uputili prema plaži i našli ih na istom mjestu. Svi zajedno smo se zaletili u more i krenuli se bacati i zezati, u jednom trenutku prišla mi je iza leđa, zavukla ruku u moje kupaće i rekla da me sada želi.

Zaputili smo se u jedan udaljeni dio plaže, tamo je bila jedna malena uvalica di nije bilo žive duše. Krenuo sam je ljubiti, zgrabio je za guzicu i strgao joj kupaći. Ona se spustila i krenula mi ga je drkati i pušiti, sisala ga je kao da joj je zadnji put i to sve do jaja svako malo bi pljunula ja njega kako bi lakše klizio. U jednom trenutku sijela mi je na kurac i krenula se nabijati na njega a u isto vrijeme je i drkala svoju vlažnu pičkicu, rekla mi je da joj ga nabijem najjače što mogu jel želi svršiti. Kako se ona nabijala ispuštala je zvukove i počela je stenjati čulo se samo:"AHHHHHHHHHH MMMMMMM JAČEEE TOOOOO". To je mene još više napalilo tako da sam ju uhvatio okrenuo je i krenuo je jebati u guzu velikom brzinom a u isto vrijeme sam joj i stiskao sise, nabijao sam ju tako jedno 5 minuta i onda u jednom trenutku sve je počelo štrcati iz njene pičkice. Počela je stenjati i pitala me za koliko ću ja svršiti.

Dignuo sam se nabio joj moj kurac u usta i krenuo je jebati ona ga je sisala i drkala. Bila je toliko seksi da nisam mogao više izdržati i svršio sam odmah nakon nje. Nakin toga vratili smo se kod našeg društva i pravili se da se ništa nije dogodilo. Nakon tog dana nikad ju više nisam vidio

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija