Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje na predavanju u Beogradu

Ove zime sam s fakultetom prošao u beograd na jedno što sam mislio zanimljivo predavanje. Pri dolasku već sam vidio da se neću moći koncentrirati od svih tih lijepih djevojaka iz regije. Kada je predavanje počelo neko vrijeme sam pratio ali je predavač bio dosta dosadan pa sam se bacio na mobitel. Minutu poslije zaćuo sam mekani glas pored sebe. "Šta bree nije ti zanimljivo? ".

Pogledao sam desno i vidio predivnu djevojku kraće smeđe kose. Odgovorio sam joj da mi je lik dosta dosadan i počeli smo pričati. Saznao sam da je 3 godina ekonomije, da se zove Jovana. Uglavnom pitala me je kako mi se sviđa grad na što sam joj odgovorio da ga nisam imao vremena razgledati. Ponudila se da će mi ga pokazati na moju sreću. Predavanje je završilo dosta kasno tako da se ona isla presvući doma pa je došla do hotela. Kada je bila došla poćeo sam zamišljati svašta jel se obukla dosta provokativno. Pošto je možda svega imala 160cm, a ja sam visok obukla je jako visoke štikle, i usku haljinu na kojoj joj se mogla dobro iscrtati velika guza, pa čak i njene male grudi. Odvela me u neki noćni klub gdje smo prvo malo popili. Tokom našeg razgovora me je pitala i kakve su mi cure ovdje na šta sam odgovorio da su jako privlačne. Istog trena me je uhvatila za ruku i šapnula "Idemo kod mene doma". Ja se nisam previše bunio štoviše jedva sam čekao. Kada smo došli do nje nije trebalo puno čekati. Odmah ga je počela duboko zabijati sebi u usta. Jako sam se iznenadio da tako mala djevojka može tako dobro ga primiti. Pošto ga je žestoko pušila i igrala mi se s jajima, nije trebalo puno čekati da svršim. Dok je iz njenih nasmijanih usta curilo, nasmješeno je rekla "Ajde bree igraj se i ti malo". Haljinu sam spustio do ispod grudi i poćeo ih lizati, masirati i cuclati. Radio sam to dok mi kurac nije ponovno narastao, a onda sam joj počeo trljati mačkicu. Stenjala je glasno, a ja sam strašno želio isprobati njene sokove pa sam zaronio u nju. Dok sam ju lizao, ona me je privlačila rukama i nije prestajala svršavati. Kada su mi usta sva mokra bila od njenih sokova, gurnuo sam joj lagano u njenu malu mačkicu da vidim kakva je. Ona je odmah rekla "Ima da me sada izjebeš jako da ne mogu hodati sutra". Počeo sam ga duboko zabijati.

Ona nije prestala uzdisati, dok sam ju ja sa svojom kurčinom jebao u njenu malu usku pičkicu. Dosta sam i izdržao, a kada sam osjetio da ću svršiti, zabio sam ga što dublje sam mogao i svršio sam u nju. Mislio sam da će biti ljuta zbog toga, ali samo dobio ugodno iznenađenje. Svukla je haljinu sa sebe i počela ga je lizati. Meni nije bilo jasno šta hoće ali nisam se bunio. Lizala ga je dok nije narastao do svoje pune veličine i onda je rekla "E sada ćeš da me jebeš u guzicu. Prvo mi namaži ovo da lakše uđe i pusti mene da biram ritam". Lijepo sam joj ga namazao i legao poslušno, jel ipak je ovo veliki poklon. Ona je krenula sjest na njega, ali je imala dosta problema i vidjelo se da se mući. Ali ni sam ne znam kako, vidio sam kako polagano gotovo cijeli kurac nestaje u njoj. A kada je jednom ušao, bilo joj je lakše. Mogla je sama birati ritam i našla je savršen. Ja sam tamo ležao pokušavajući da ne svršim a, ona je sva onako zadovoljna bila na njemu. U jednom trenutku je rekla "Bre bez brige napuni i nju". Poslije toga ne znam kako nebi prihvatio tu ponudu, napunio sam joj i zadnju rupicu. Ona je samo zadovoljno sišla s njega, legla pored mene i tako smo zaspali. Jedva čekamo novi susret kada ćemo isprobati hrpu novih stvari.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija