Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje na radnom mjestu

Kuhinja nije baš mjesto za sex, pogotovo ona u restoranu da se razumijemo, ali koji put je napetost prevelika da bi se tako lako prešlo preko toga.
Radio sam s jednom kuharicom, koja je bila udata, ali bila je komad za izludit. Nikad nije nosila kuharske hlače, već uvijek suknje, tako da su se sexy listovi isticali, bez obzira nosila ona najlonke ili su joj noge bile gole.
Konobari su je uvijek provocirali i neumjesno komentirali,a i zbog njenog oblačenja van kuhinje kad je bila u tajicama ili minicama, tako da nije baš voljela raditi na izdavanju hrane, već se držala otraga u stražnjem dijelu kuhinje. Mi smo je u kuhinji pokušali zaštiti od takvih nekolegijalnih postupaka, ali su i neki muški kolege dijelili taj stav kolega konobara, a meni kao šefu smjene je bila obaveza da ju zaštitim.

Jedan dan sam došao u zadnji dio kuhinje gdje su bile komore, te sam zatekao Mihaelu kako plače. Upitao sam ju o čemu se radi, te je rekla da nije ništa, ali na moje inzistiranje je rekla da su danas kolege bili posebno grubi, a kad je odbila otvoreno uvaljivanje od jednoga nazvali su je kurvom i pitali koliko traži za sex, a od tada je ovdje i ne želi ući u kuhinju. Ja sam ustao i bez riječi otišao u salu, jer gostiju nije još bilo, te sam pozvao tog konobara u stranu. S obzirom na moju građu i visinu imali su respekta prema meni, a i nisu se htjeli zamjerati šefu smjene u kuhinji, jer su ipak imali topli obrok u toj kuhinji. Uglavnom, doveo sam tog prdonju da se ispriča Mihaeli, te ga vratio u salu i rekao da takve stvari više neću tolerirati.

Narednih tjedan dana je bilo sve OK, nije bilo problema, pa se i atmosfera promjenila nabolje. Jedan dan sam došao nešto do komore kako bi vidio šta trebam naručiti za vikend, kad se kraj mene stvorila Mihaela. Na moj upitni pogled samo je rekla:

- Šefe, ja bih Vam se zahvalila na onome od prošli tjedan.
- Ma daj, nije to ništa...jednostavno ne volim takvo ponašanje.
- Znam, ali nije bilo baš ugodno.. -tu je pognula glavu, pa sam ju zagrlio oko ramena, a onda je stavila svoju ruku na moju stražnjicu i tiho rekla pogledavši me u oči- Šefe, Vi me uvijek možete sve, ali baš sve tražiti.

Okrenula se i krenula prema izlazu, te me pogledala preko ramena i zadigla suknju i ugledao sam crne čipkaste tangice. Namignula mi je i otišla. Još neko vrijeme sam stajao zabezeknut u komori, a onda sam se trgnuo, te sam primjetio da mi se kurac digao. Prihvatio sam se posla, ali nisam mogao izbiti Mihaeline gaćice i guzu iz glave.

Kasnije dok smo radili večeru, našao sam se uz Mihaelu, te sam joj pomazio stražnjicu kad nitko nije gledao, a ona mi se samo smješkala, pa i mene pomazila po kurcu. Bio sam na rubu, osjećao sam da mi je glavić već mokar, a uske gaće koje sam obukao u međuvremenu, nisu ništa spašavale. U jednoj pauzi koja je nastala, vidio sam da je Mihaela krenula prema komorama, a nosila je neke kante sa hranom, pa sam se i ja, nakon što sam vidio da su svi u poslu, uputio za njom. Došao sam u komoru za povrće i voće dok je dizala kantu na stalažu, pa sam joj prišao s leđa i primio za sise preko bluze. Kanta joj je skoro ispala, pa sam joj pomogao staviti sve na police, a onda na brzinu podigao suknju i odmakao gaćice u stranu i prst joj zabio u picu. Ona je samo ciknula i naslonila se rukama na policu, dok je moj prst rovario po njenoj pici iz koje je curilo. Drugom rukom sam odvezao svoje hlače i spustio ih sa gaćama niz noge, tako da se kurac ispravio u punoj dužini i širini. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu picu i zamjenio svoje prste sa njim. Gurnuo sam ga odmah do kraja što je Mihaeli izmamilo glasan uzdah, a onda i zadovoljno stenjanje. Počeo sam se zabijati u njenu picu sve jače i jače, a ona je stenjala i stiskala policu koja se je tresla pod našim naletima. Uskoro sam osjetio da ću svršiti, te sam ga htio izvaditi, ali je ona odmah rekla:

- Neee...ne vadi ga...napuni me...mmmmm

Poslušao sam ju i ispraznio sam se u njenu picu. Ona je zacvilila i osjetio sam kako je iz njene pice izašao mlaz njenih sokova, te su mi jaja bila mokra od miksa njenih sokova i moje sperme. Izvukao sam kurac iz njene pice, uzeo ubrus sa stalka kraj vrata, te obrisao kurac i jaja, a ona je stajala naslonjena na policu još zadignute suknje i samo me gledala:

- Da sam znala da ti je tako velik, odavno bi te ja izjebala... -rekla je smješkajući se.
- A da? -dodao sam upitno podižući hlače i vežući ih, te popravljajući kuharsku bluzu.
- Naravno, takav kurac se ne propušta. Danas ga želim još u pici, ako nemaš ništa protiv?
- Nemam, ali poslije posla, može?
- Naravno -dodala je sa smješkom.

Vratili smo se natrag u kuhinju, ali ja sam napravio to tako kao da se vračam sa wc-a, da nismo sumnjivi. Ostatak posla je prošao bez problema, a ona je par puta prošla uz mene svaki put me pogladivši po stražnjici i namignuvši mi. Kad je došao kraj posla, ja sam ostao još u kuhinji i sa šefom sale uskladio obračun, te sam otišao do garderobe.
Odjednom su se otvorila vrata ženske garderobe i na njima je bila Mihaela u onim svojim crnim tajicama, koje su pasale uz njenu vatreno crvenu kosu, i poveče grudi. Pozvala me prstom u žensku garderobu, te me brzo uvukla unutra, a kad sam ušao spustila mi je brzo hlače i gače, te uzela moj kurac u usta i počela ga pušiti kao blesava. Lizala ga je, drkala, usisavala, mijesila mi jaja, nabijala se ustima na njega primivši mi stražnjicu sa obje ruke. Uskoro nisam mogao više zadržavati spermu, te sam joj svršio duboko u grlo. Ona se malo zagrcnula, ali nije ispustila ni kap sperme. Ustala je, poljubila me i samo šapnula:

- Čekam te kod auta.. -a zatim je otišla iz garderobe.

Otišao sam u mušku garderobu, otuširao se i izašao van. Na parkingu nisam vidio Mihaelin auto, te sam pomislio da je otišla, ali se onda stvorila iz tame kraj auta, a na moj iznenađeni pogled samo je rekla:

- Danas sam bez auta, trebao je mužu, pa trebam prijevoz.
- Ajde, upadaj... -otključao sam auto i sjeo unutra, a ona se smjestila i odmah me primila za kurac.
- Idemo do tebe? Meni je muž odsutan do vikenda, pa da ispunim noć.

Pogledao sam ju i nasmješio se, pa smo krenuli k meni. Cijelim putem mi je trljala kurac preko hlača, pa kad smo došli već je dobrano stršao ispred mene, a Mihaela se samo oblizivala. Čim smo ušli u stan, bacila se na mene, te me počela ljubiti i skidati. Ja sam uspio skinuti majicu dok mi je ona svukla hlače i gaće. Onda se je uspravila, pa sam joj skinuo bluzu i njene sise su ispale, jer je grudnjak izgleda skinula još na parkingu dok je mene čekala, a onda sam joj i tajice povukao sa gaćicama niz noge, pa je crveni, uredno podšišani čuperak na njenoj pici djelovao izazovno, a ja sam odmah zabio jezik u njenu picu i počeo ju zdušno lizati. Ona je zajecala i počela mi prvlačiti glavu sve jače na svoju picu.

Odmaknuo sam se od nje, te ju poveo u sobu i polegao na krevet, raširio joj noge i počeo joj lizati picu i šupčić, a ona je samo stenjala od užitka. Onda sam joj ugurao prste u picu i počeo ju tako jebati, dok sam palcem trljao klit, a onda sam izvadio prste iz pice i spustio ih do guze i počeo ih uguravat u šupak, a ona je počela stenjati i još je zadigla noge, te sam shvatio da ga voli u guzu dobiti. To me odmah napalilo i odlučio sam ga staviti odmah unutra, pa sam ustao i otišao do kupaone i donio ulje za tijelo, pa si namazao tvrdi kurac i dio iscijedio po njenom šupku. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu guzu i počeo ga uguravati unutra. Ona je samo zadovoljno dahtala, a na pici su se pojavili prvi sokovi i sjajila se kao da je i ona od ulja. Uskoro sam kurac zabio do kraja i punio joj guzu koja je sad već bila dobrano raširena. A uskoro sam i svršio u nju, pa su se sokovi iz njene pice slijevali niz brazdu prema guzi i ulazili u nju, te se miješali sa mojom spermom. Gledala me zadovoljno, te se uspravila, uzela kurac u ruku i počela ga drkati, te je uskoro bio spreman, a ona je rekla:

- Sad mi ponovo napuni pičku sa svojom spermom i rasturi ju...

Zatim je legla na trbuh, a ispod pice je stavila jastuk, tako da je guza bila u zraku, te je malo razmakla noge. Smjestio sam se iza nje, namjestio kurac na ulaz u njenu picu i počeo ju jebati žestoko. Ona je stenjala i dahtala zabivši glavu u jastuk, a rukom je gužvala plahtu pod sobom. Osjetio sam da je svršila jer je njeno međunožje bilo mokro, a i jastuk ispod nje, dok su se moja jaja ljepila za njene butine. Trebalo mi je dobrih petnaestak minuta da ponovo svršim, dok je ona svršila već tri puta. Ispraznio sam ostatke sperme u nju i izvalio se kraj nje, a ona je ostala u položaju u kojem je i bila.

- Ovo je bilo dobro... -dahtala je sa glavom na jastuku- Ovo mi ni muž nije nikad pružio..
- Samo se ti meni obrati kad ti treba -rekao sam i pljesnuo ju po stražnjici.
- Bez brige, nisam ja još gotova za večeras, ali sad mali odmor, može?
- Naravno -rekao sam i privukao ju k sebi u zagrljaj.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija