Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje prijateljeve žene

Bio je 5 mjesec i prijatelj me je pito dali bi htjeo pomoći i njemu i njegovom bratu obaviti nekakav posao. Pristao sam im pomoći, ti radovi su trajali 2 dana. Kada sam došao kod njih upoznao sam mu ženu i djecu. Žena mu se zove Marija. Marija je bila dosta mlađa od njenog muža. Marija je izgledla savršeno, sise 4, guza malo veća i niska je bila moza 160 cm. Kako je vani bilo jako vruce Marija je obukla kratke hlačice da joj je guza ispala van i majcu na tregere. Kada je prolazila kraj nas nisam mogo skiniti pogled s nje. Ona je skužila da ju gledam i promatram pa mi je jos više počela prkositi i zvati me u kuću da dodjem po piče di se je kao slučajno nabila na mene.

I tako je došao drugi dan al nismo imali puno posla da podneva smo bili gotovi. Sjeli smo za stol da jedem i on je sjela preko puta mene i počela me je dirati ispod stol sa svojom nogom po mojoj nozi, meni je malo bilo neugodno. Oso sam kući i on mi se javila da bi se našla samnom na piču pristo sam i našli smo se. Marija je obukla jako kratku suknjicu i majucu sa velikim delkoteom da nisam mogo skiniti pogled sa sisa njenih. Predložila mi je da odemo do stadijona da popričamo. Kad smo stigli na stadion rekla je da upalim svijetlo u autu upalio sam i vidjela je kako ga pokušavam sakriti da nevidi da je dignut. Kad je vidila da je dignut uzela je moju ruku i stavila izmedju svojih nogu i rekla je da ju malo masiram tu. Dok sam ju masiro stavila je ruku na moj alat i pocela ga stiskati, dok ga je stiskala ja sam sve vise guro ruku medju njene nogo dok nisam doso do njene pice i počeo ju dirati. Počeli smo se se ljubiti strasno polako sam joj skinio majcu spustio sam se ljubiti ju po vratu otkopčala je grudnjak i rekla lizi mi sise. Lizo sam joj sise i mjesio, zatim je rekla da je na njoj red.

Skinila mi je hlace i gaće i počela ga rukom maziti zatim ga je stavila u usta i počela ga pušiti i šamarati sa jezikom, reko sam joj da uspori da cu svršiti ona mi je na to odgovorila čuvaj to za moju picu da u mene svršiš. Skinio sam joj suknjicu i tangice, spustio sam se sa joj lizem bila je sva mokra dolje i glatko. Kada je svršila reko sam joj da mi sjedne u krilo i da ga stavi u picu sjela je na njega i pocela skakati lagano pa je ubrzavala to je trajalo neki 3 minute svrsio sam u nju. Kada smo završili, uvatila ga u ruke i počela ga maziti i ljubiti digo se opet i legla je na ledja a ja na nju pa sam joj ga stavio i jebo ju a ona je stenjala i vikala da joj jače nabijam nabijo sam joj jako dok nisam svršio. Kada sam svrsio legli smo jedno kraj drugo na i izmjenjivali poljubce, zatim smo se obukli i osli kući. Kad smo se obukli več smo se počeli dogovarati kada ćemo se opet vidjeti, dogovorili smo se i ošli kuči. Kada sam došo kuči stigla mi je njena poruka da ne može bez mene i počela mi slati svoje gole slike. Napalila me svojim slikama da sam moro ići izdrkati. To sam sve snimio i poslo njoj, ona mi je na to odgovorila da je bolje da sam tu spermu u nju svršio nego na pod. Svaki dan smo izmjenjivali poruke, napaljivali se preko poruka i izmjenjivale golišave slike. Marija je bila zaljubljena u mene, bila je u stanju ostaviti muža i djecu samo da bude samnom. Marija i ja viđali smo se 2 godine i nije nam ničeg žao.

Bilo je lijepih i ruznih dana kada smo sve morali odraditi nabrzinu, nekada smo za 15 minuta morali biti gotovi jer je njen muž valjda nešto skužio pa se nije baš svaki puta mogla zadržati dugo da uživamo u sexu. Dosta puta smo i kod njih u kuči jebali bez predigre i to uvjek preko ljeta kada je nosila suknjicu da nemora ispod nista imati. Kad bi joj muž otišo nekuda zvala bi me da imamo 10 min vremena. Došo bi malo bi ju po pici diro i odma bi se skinio i stavio joj u picu. Kad bi se seksali kod nje u kući uvjek bi se sexali sa guza da joj ga stavljam i to na stolu ili u kuhinji na elementu. Svaki nas sex sam svršavo u nju jer je bila tabletice.. Ima toga jos al dugacko je...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija