Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje prijateljice

Sve je počelo iz školski klupa kad sam svaki dan pogled ostavljao na njoj. Jedan sam dan skupio i hrabrosti i prišao i počeo caskati s njom.
Kako smo prelazili temu za temom došli smo do teme sexa.
Rekla je da voli grub sex al kako je usamljena od toga jer ga nije imala odavno, dok je pričala tako namjerno sam joj stavio svoju svesku u torbu dok nije gledala da imam izgovor kad joj dođem doma a u glavi sam već imao plan da je vodim u krevet.
Razišli smo se i nakon dan sam otišao do nje pozvonio sam a ona je otvorila vrata u sorcu i potkosulji kad sam je ugledao kurac mi se poceo dizat.
Rekla je cao otkud tebe reko ostala mi sveska kod tebe kaze udji sad cu je potraziti.
Dok je odlazila gledao sam u njezino dupe kurac mi se digao hoce da iskoci iz hlaca.
Kad se vratila nosila je svesku i pitala je sta je bilo kad drzis ruke na njemu reko nista kaze ne moras se stiditi reci sta je reko nije nista i ina dodje i smaknu ruke i vidi i poce na mene sta je to nisi valjda na mene.. .
Samo sam je uhvatio i poceo ljubiti a ona je stavila svoju ruku na kurac i pocela ga maziti. Ubrzo smo ostali goli i ona mi je pusila kurac ko prava kurva.
Onda sam je bacio na ledja i poceo lizati njezinu picku a ona je uzdisala i vikala aaaaahhhh to sreco samo tako aaahhh svrsicu aaahhh tad sam trljao kurac po picki njezinoj a ona je samo rekla jebiiiiiiii meeeee odmah ne moguu vise tad sam joj ga nabio do kraja.
Jebao sam je tako 15 minuta a ona je uzdisala aaaahhhh jebuii me brzeeeee jaceeee ahhhh to jebacu i kad sam osjetio da cu svrsiti izvadio sam ga i svrsio joj u usta a ona je sve progutala. Ostao sam kod nje cijeli dan i jebali se.
Rekla je da joj je ovo odlicno i da cemo se odsad cesce jebati tako je i bilo, a sad i svrsavam u nju bez problema.
Poceo sam je jebati i u guzu to je teško dozvolila al ipak je popustila počeo sam polako da ga guram u njezin šupcić a ona je vikalaa aaahhh boliii al ne prestaj guraj.
Kad sam ga gurnuo do kraja ona je uzdahnulaaa aaaaaahhhhh jebi me jebao sam je brzo i grubo da su samo jaja lupala od njezinu guzu. Svršavala je u mlazevima nešto po meni jebai sam njezinu guzu do iznemoglosti.
Kad sam osjetio da cu svršiti uhvatio sam je guzove i nabio do kraja ona je samo ispustila aaaaaahhhh i počeo sam svršavati u nju ko lud.
Ostavio sam ga još tako i onda ga izvukao a ona ga je stvila u usta i polizala i rekla da sam je izjebao da ne može više sjediti na guzi naredne dane.
A mene nije bilo briga i od sad svaki put novo nešto isprobamo.
Kad sam je pitao zašto je meni dala pičku kaže znam da si me odavno gledao a pravila sam se da ne vidim a i ja odavno želim se pojebati s tobom i napokon sam uspjela i ne žalim za tim. Sve izazovno što sam se u skoli oblačila bilo je za tebe.
Hahahahahajskskajjsdjsjsjskakhesj hsjskdjdjskskd hskaksksjs hsjskajsjs hskskskdjskaksuejs hsjakdjsiajdjsjsj hsjakeisjdjsjajeiei hshajekeuxikas hajdjskdjjdjdjdjje hsjskwisjdhakakek hsjsksksjjejwsjns nsjskeisksksksj hsjskdkskeisjajsks jsjsjskskskkskskaksksk
Hahahahshshshshs
Ahhshshshakaksjshsh
Hshsjsjsjsjsjakeiehshajs
Hsjsjsjdjsjjsjdhsksdk
Hdhsjajsjdkkskeuesjsk
Hshsjejdhdhjskskekwksksk
Hshsjsjsjskksksksksksk
Hdjsjsjsksjnxdjsiks
Hdjsjdjwjakdkks
Jdjsjdjdjkdkdkdkkd
Hdjsjsjskxkieskxnsjks
Hxjdjdjdjskkskdkdkdjs
Jdjdjcheismsjdjdjd
Jsjdjdjdjkdkakskxjdhei
Jsjdjdjdjxbfisksjxjx
Hdjdhdhdhjsksjdiejsx
Jsjdjdjdjkajxjsksksajsjsjjskskakakd
Jajajsjd
Gdhshshsjaksjsjsjjsjsjskdks
Hsjsjsjsjskksjshdhsjd
Hshshshshhsjaksuesj
Hsjsjdjdjdkmdkdks
Jsjsjdjdjndjdjdjsjkxfoek
Sndnsjskdnejsidnejksfbejsi
Hsjsjejsjdjejjsjchdjskdjd
Hdjdjxjdjkwkdkcoeoxjdiaohdjd
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija