Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Jebanje sa nepoznatom devojkom

Ocjena: 3

Zimu sam odlučio da sam odem na planinu na skijanje. Jahorina se učinila kao najbolje rešenje. Pošto do te, možda i najbolje planine za skijanje na ovim prostorima imam nekih 500km, krenuo sam uveče oko 19h. Ujutro sam došao oko 5, ušao u unapred dogovren apartman i odmorio od dugačkog puta. Oči sam otvorio oko 14h, spakovao skije i otišao sam na stazu. Uobičajeno skijanje.

Nakon 3-4 časa odlučim sesti u obližnji kafić i popiti čaj kako bih se ugrejao i odmorio. Naručih voćni čaj. Dok sam čekao porudžbinu primetih u uglu kafića devojku od nekih 25 godina koja je očigledno kao i ja došla na skijanje. Na sebi je imala kombinezon tako da u prvu ruku nisam dobro ocenio fizički izgled. Pomislio sam da je mršava i ravna. Kasnije sam se razuverio. Popio sam čaj, a zatim neobavezno prišao stolu i kratko prokomentarisao: „Dobra staza, sneg je taman za skijanje. " Vidno nezainteresovana, potvrdila je rečenicu ali dalje nismo ništa bitno prokomentarisali.

Ako nisi za priču, ne moramo ni govoriti. Platio sam račun i otišao. Uveče sam u sobi malo odgledao tv i namerno sam legao ranije kako bih ujutro bio spreman za skijanje. Narednog dana, već oko 9 bio sam spreman i uveliko sam se spuštao. Uživao sam. „Prija malo odmora", rekoh sebi. Oko podne sam otišao ponovo u kafić na čaj. Pogodili ste - ista ona devojka ponovo je bila tu. Na moje čuđenje, videla mi i obratila mi se - Ćao. Otpozdravih ali sam odlučio da ne želim da upadam u dublji razgovor. Ako ti nisi htela juče, neću ja danas. Ipak, priđe ona za sto i kaže mi: „Pozdrav, ja sam Ana". „Drago mi je Ana, ja sam Nikola. " Priča je potekla. Saznao sam da je i ona kao ja došla na nekoliko dana kako bi se odmorila od posla i obaveza. Na kraju razgovora, predložio sam da razmenimo telefone na šta je ona pristala. Ubrzo zatim, otišao sam u sobu. Oko 18h memorisao sam Anu u kontakte.

Imam šta da vidim - odlična riba. Poslah joj poruku da se nađemo kod kafića na šta mi ona, na moje čuđenje, odmah odgovori i to potvrdno. Nisam odmah imao u planu da bude nečega, ali sam se svakako sredio. Došao sam u kafić 10 minuta pre dogovora. Nekoliko minuta posle, došla je i ona. Ljudi moji, sve suprotno od onoga kako sam razmišljao. Na sebi je imala haljinu, dole cizme sa manjom petom. Grudi su joj bile srednje, a dupe prelepo oblikovano. Kurac je počeo da pulsira. Nismo seli u kafić, već smo prošetali do nekog kluba gde smo popili po koju rakiju odnosno viski. Vidno pripiti, postali smo slobodniji. Krenuli smo da igramo a Ana je sve češće kačila ruke oko mog vrata. Nakon nekoliko puta, nisam izdržao i poljubio sam je. Zaista je bio lep osećaj. Malo po malo, počeli smo sa hvatanjem po dupetu odnosno kurcu. Rekao sam da sam sam u sobi, što je ona velikodušno prihvatila. Usput sam kupio vlašu belog vina (ako bude trebalo). Otključao sam vrata a ona se odmah počela lepiti za mene. Skinula je haljinu i ostala je samo u čipkastom brusu i crnim tangama. Ispod je imala i najlon čarape. Ubrzo smo se našli na krevetu.

Izvadila mi je kurac i žestoko ga pušila i gutala. Nakon 10 minuta maženja, počeo sam da joj ližem pičku. Pička je bila uredna, obrijana a nakon nekog vremena i vlažna. Kondome uvek nosim sa sobom ali mi je Ana rekla da je na tabletama. Odlično-pomislo sam. Stavio sam joj kurac od 20cm a ona je počela da vrišti. Rukama sam joj mazio sise, a Ana je samo želela još. Ljubio sam joj noge, a ona je počela da svršava. Ja sam izdržao još nekih 5 minuta kada su mlazovi sperme ušli u njenu pičku. „Odličan si", dobio sam pohvalu. „Ni ti nisi ništa gora", vratio sam. Zajedno smo se istuširali a naš seks smo ponovili još tri puta. O tome, u narednim tekstovima.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija