Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Jebanje sa nepoznatom devojkom

Ocjena: 3

Zimu sam odlučio da sam odem na planinu na skijanje. Jahorina se učinila kao najbolje rešenje. Pošto do te, možda i najbolje planine za skijanje na ovim prostorima imam nekih 500km, krenuo sam uveče oko 19h. Ujutro sam došao oko 5, ušao u unapred dogovren apartman i odmorio od dugačkog puta. Oči sam otvorio oko 14h, spakovao skije i otišao sam na stazu. Uobičajeno skijanje.

Nakon 3-4 časa odlučim sesti u obližnji kafić i popiti čaj kako bih se ugrejao i odmorio. Naručih voćni čaj. Dok sam čekao porudžbinu primetih u uglu kafića devojku od nekih 25 godina koja je očigledno kao i ja došla na skijanje. Na sebi je imala kombinezon tako da u prvu ruku nisam dobro ocenio fizički izgled. Pomislio sam da je mršava i ravna. Kasnije sam se razuverio. Popio sam čaj, a zatim neobavezno prišao stolu i kratko prokomentarisao: „Dobra staza, sneg je taman za skijanje. " Vidno nezainteresovana, potvrdila je rečenicu ali dalje nismo ništa bitno prokomentarisali.

Ako nisi za priču, ne moramo ni govoriti. Platio sam račun i otišao. Uveče sam u sobi malo odgledao tv i namerno sam legao ranije kako bih ujutro bio spreman za skijanje. Narednog dana, već oko 9 bio sam spreman i uveliko sam se spuštao. Uživao sam. „Prija malo odmora", rekoh sebi. Oko podne sam otišao ponovo u kafić na čaj. Pogodili ste - ista ona devojka ponovo je bila tu. Na moje čuđenje, videla mi i obratila mi se - Ćao. Otpozdravih ali sam odlučio da ne želim da upadam u dublji razgovor. Ako ti nisi htela juče, neću ja danas. Ipak, priđe ona za sto i kaže mi: „Pozdrav, ja sam Ana". „Drago mi je Ana, ja sam Nikola. " Priča je potekla. Saznao sam da je i ona kao ja došla na nekoliko dana kako bi se odmorila od posla i obaveza. Na kraju razgovora, predložio sam da razmenimo telefone na šta je ona pristala. Ubrzo zatim, otišao sam u sobu. Oko 18h memorisao sam Anu u kontakte.

Imam šta da vidim - odlična riba. Poslah joj poruku da se nađemo kod kafića na šta mi ona, na moje čuđenje, odmah odgovori i to potvrdno. Nisam odmah imao u planu da bude nečega, ali sam se svakako sredio. Došao sam u kafić 10 minuta pre dogovora. Nekoliko minuta posle, došla je i ona. Ljudi moji, sve suprotno od onoga kako sam razmišljao. Na sebi je imala haljinu, dole cizme sa manjom petom. Grudi su joj bile srednje, a dupe prelepo oblikovano. Kurac je počeo da pulsira. Nismo seli u kafić, već smo prošetali do nekog kluba gde smo popili po koju rakiju odnosno viski. Vidno pripiti, postali smo slobodniji. Krenuli smo da igramo a Ana je sve češće kačila ruke oko mog vrata. Nakon nekoliko puta, nisam izdržao i poljubio sam je. Zaista je bio lep osećaj. Malo po malo, počeli smo sa hvatanjem po dupetu odnosno kurcu. Rekao sam da sam sam u sobi, što je ona velikodušno prihvatila. Usput sam kupio vlašu belog vina (ako bude trebalo). Otključao sam vrata a ona se odmah počela lepiti za mene. Skinula je haljinu i ostala je samo u čipkastom brusu i crnim tangama. Ispod je imala i najlon čarape. Ubrzo smo se našli na krevetu.

Izvadila mi je kurac i žestoko ga pušila i gutala. Nakon 10 minuta maženja, počeo sam da joj ližem pičku. Pička je bila uredna, obrijana a nakon nekog vremena i vlažna. Kondome uvek nosim sa sobom ali mi je Ana rekla da je na tabletama. Odlično-pomislo sam. Stavio sam joj kurac od 20cm a ona je počela da vrišti. Rukama sam joj mazio sise, a Ana je samo želela još. Ljubio sam joj noge, a ona je počela da svršava. Ja sam izdržao još nekih 5 minuta kada su mlazovi sperme ušli u njenu pičku. „Odličan si", dobio sam pohvalu. „Ni ti nisi ništa gora", vratio sam. Zajedno smo se istuširali a naš seks smo ponovili još tri puta. O tome, u narednim tekstovima.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina