Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje sa profesorom.

Dok sam išla u srednju školu, imala sam najbolju drugaricu. Zvala se Tea, crnka prosečne visine, vitka, dobro dupe, velike sise, jednom rečju bomba. Od prve godine smo najbolje drugarice i sve i svašta smo prolazile zajedno, čak sam prvi lezbo sex sa njom imala. Jednog dana, odemo u školu, sednemo i prvi čas nam je bila Matematika. Dolazi nov profesor, kad je ušao, Tea i ja smo odlepile.

Bio je prelep, zgodan, san snova. Imao je negde oko 28 godina. I Tei i meni je matematika loše osuvek išla. Profesor se upoznao sq svima nama, pogledao nam ocene i počeo razgovor sa celim razredom. Tako su dani prolazili i profesor jr video da Tei i meni baš loše ide. Kad se bližilo polugodište, profa nam je ponudio dopunsku nastavu da ne bi imale keca, što smo ona i ja rado prihvatile. Došao je dan dopunske, Tea je došla do mene, spremale smo se kao da idemo u izlazak. Ipak smo imale pokvaren plan. Dogovorile smo se da zavedemo profu jer nas obe loži i da nas obe pojebe, znači trojka sa profom. Obukle smo crvene čipkaste tangice, preko toga crne helanke, crveni brus isto čipkasti i bela majca. Obe isto. Otišle smo u školu. Petak posle podne, žive duše nema. Odlazimo u učionicu, profa sedi na svojoj stolici. Ulazimo, javljamo se, a on.. Gledao nas je zabunjen, tek posle par sekundi se javio. Uspeće plan, prošaputam Tei. Prođe pola sata od dopunske i nisam mogla više čekati. Poguram Teu, ustajemo i i odlazimo do profe. On sedi i zbunjeno nas pogleda. Ja mu stajem iza leđa i počnem ga maziti po grudimo, a Tea seda njemu u krilo. Profa se počeo otimati, ali nije dugo trajalo, prijalo mu je verovatno. Tea ga počne ljubiti u usta, i trljati se o njegov kurac. Ustane, počnemo se ona i ja žvalaviti i skidati odeću jedna drugoj. Za par sekundi smo ostale potpuno gole pred profesorom. Sise su nam zjapile, bradavice su vec bile ukrućene, pičke vlažne. Uhvatile smo profu za ruku, podigle ga i svukli svaki komad odeće. Kurac mu je bio vec nadrkan, velik, vlažan. Seo je, a Tea i ja smo klekle i počel pušiti. Ja sam sisala jaja, a Tea se zabavljala glavićem. Uzdisao je sve brže.

Bio je ukusan. Posle 15ak minuta pušenja, podigne nam glave, podigne nas i mene stavi da legnem na sto rašitenih nogu, a Teu meni na facu nabije. Teina maca je bila kod mojih usta, lizala sam je, sisala kliktoris, vrištala je. Profesor je jezikom obrađivao moju macu, vlažnu i vrelu. Obe smo jecale od zadovoljstva. Nakon toga, profa je seo na stolicu, ja sam sela na kitu, okrenuta leđima njemu, a Tea je čučla i lizala moj nabrekli kliktoris. Svršila sam brzo u grčevima.

Profa je dobar jebač bio. Onda smo se menjale Tea i ja pozicije, ona na kitu, a ja ližem macu. Bilo je svakakvih poza, jebao nas je i na školskoj klupi, u svim pozama, lizao nam, pušile smo mu. Nakon pola sata je svršio meni na sise. Tea je legla preko mene i polizala svu spermu jezikom i gurnula meni i usta. Ali to nije sve. Tea i ja smo se objašile i trljale mace spajajući kliktorise, svršavale smo dugo i jako. Ubrzo se i profi opet nadrkao, ali morale smo da mu opet popušimo da budemo sigurne. Ceo dan smo se jebali. Nakon toga, imale smo i Tea i ja 5, a "dopunsku" svaki dan, ali kod profesora u stanu. Tamo smo tek svašta radili, u u kuhinju i u kupatilo, sobe, sve smo overili. Bilo je nekada da idem i ja sama na jebanje, nekad i Tea i ja. Skoro sam sad srela profesora u jednom kafiću, prisetili smo se starih dana i dogovorili se da se vidimo i opet sve to radimo. Danas treba da idem sa njim u jedan hotel. Mislim da će biti nezaboravno. Jedva čekam.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija