Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje sobarice

Odsjeo sam u jednom hotelu. Tamo sam bio poslovno. Navečer sam otišao u grad da se upoznam s tim ljudima i bilo je odlično. Bilo je puno zgodnih sponzoruša, sve su bile u kratkim hlačicama ili mini suknjicama kako bi što više guzicu pokazivale. Normalno to te napali kao i svakog drugog muškarca, ali nisam htio platiti tim jeftinim droljama da ne pokupim još neku bolest. Pogledao sam na sat i vidio da je već 5 sati ujutro.

Pozdravio sam se i otišao nazad u hotel.
Sad već vidno pijan i napaljen došavši u sobu vidio sam sobaricu kako mi sprema posteljinu. Imala je nekih 35 godina i nije bila neka prekrasna, ali napaljenom i pijanom izgledala je kao božica. Odmah sam se bacio na nju, počeo ju ljubiti, prvo me odgurivala, ali onda je shvatila da joj je to dobra prilika da dobije malo kurca jer dugo nije. Opustila se, a ja sam onako sve svukao s nje jako brzo. Počeo sam joj trljati pizdu, a zatim ju i prstenjačiti. Skinuo sam se i uvalio joj kurac u usta da ga malo popuši. Rekla je da ne zna kako no rekao sam joj neka se samo opusti i počne ga pušiti. Počela je i vidjelo se da stvarno ne zna, nakon minute rekao sam joj: „Uredu, ne moras vise“. I namjestio se na ulaz u njenu pizdu.

Počeo sam joj ga lagano gurati unutra, ali čim je ušao odmah sam ju počeo žestoko jebati. Bila je uska i stezala je pizdu cijelo vrijeme jer dugo nije dobila kurca. Raširio sam joj noge još više i nastavio ju žestoko nabijati. Stenjala je i vikala: „Ah.. . ah…ah…too…. mmmm…. još…nemoj stati…mmm“. Dok sam ju tako jebao u njenu pizdu počeo sam joj mjesiti sisurine. Prelazio sam joj prstima preko bradavica i to ju je samo još više napalilo.

Izvadio sam kurac iz nje i legao na krevet, ona je sjela na njega i počela se sama odmah žestoko nabijati. Svaki put kad bi sjela do kraja na moj kurac sise bi skakutale. To je jedan od ljepših prizora. Počela je još više skakati po mom kurcu i ja jednostavno nisam mogao više držati u sebi i počeo sam svršavati u njenu vrelu pizdu. Ostala je još tako sjedit na mom kurcu, a zatim se ustala, obukla i otišla. Ja sam se otišao na brzinu otuširati i na kraju tako zaspao.

Sutradan oko podneva probudio me neki ugodan osjecaj. Otvorio sam oči i vidio istu tu ženu kako mi puši kurac. Kad je skužila da sam budan pogledala me u oči i rekla: „Htjela sam vježbati malo da te mogu više zadovoljiti sljedeći put. “ Nastavila je pušiti, ali već se popravila. Sad je već to pušenje jaaako godilo. Govorio sam joj da mi liže glavić, da mi jezikom prođe po žili kurca, da mi liže muda dok kurac molo drka. Rekao sam joj i da proba staviti kurac skroz u usta. Bilo je dobro no nešto je falilo ipak da svršim. Rekao sam joj da se ustane i da se naguzi. To je i napravila.

Stao sam iza nje, polizao prst i namjestio joj ga na guzu. Polako sam prelazio preko te sočne rupice dok nisam napokon skliznuo prstom u nju. Malo sam joj gurao prst u guzu i rekao joj da se opusti. Uzeo sam ulja za tijelo i nasipao ga u svoju ruku. Počeo sam kliziti još više po njenoj rupici i ulaziti dublje da ju nauljim. Zatim sam nasipao ulja i na svoj kurac. Namjestio se na njenu rupicu i pitao ju da li je spremna. Rekla je: „Jesam, stavi ga“, i tako je i bilo, skliznuo je odmah cijeli u nju jer je bila dovoljno nauljena, ostao sam tako neko vrijeme, a zatim ju počeo jebati. Vidio sam da joj godi i da uživa. Njena guza je bila jako uska što me dodatno palilo.

Jebao sam ju tako, a onda je rekla: „Svidja ti se moja guza? “, na što sam kimnuo potvrdno. Zatim je rekla: “Onda ju jebi žestoko jer je sada tvoja“. Nakon tih riječi počeo sam ju jebati još žešće, a to je bilo dovoljno da me napali da ponovno počnem svršavati u nju. Bila je sretna kad sam svršio u njenu guzu. Izvadio sam ga iz nje i poljubio ju. Rekla je: „Ovo je bilo zanimljivo“, te mi dala svoj broj i rekla da ju nazovem kad god hocu jebat.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija