Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje transice

Odkako sam počeo jebati i uživati u sexu maštao sam kako bi bilo jebati transicu. Palila me sama pomisao da jebem ženu koja je bila prije muškarac. Normalno, tražio sam preko interneta gdje mogu upoznati takvu osobu, ali nažalost nisam uspio naći. Na kraju sam već počeo gubiti nadu. U međuvremenu naišao sam na jednu slatku curu na jednoj stranici i dogovorili smo se za susret.

Poslje susreta, već malo pripiti otišli smo kod mene i počeli se ljubiti. Krenio sam ju skidati polako. Svukao sam majicu s nje i počeo joj masirati grudi. Lizao sam joj bradavice dok sam joj nježno stiskao guzu. Zatim me odgurnula i skinula mi hlače. Počela mi je rrljati kurac preko bokserica, a zatim je stavila ruku i u bokserice te ga počela drkat. Izvadila je kurac van i počela ga pušiti. Zadržavala se na glaviču, ali ga ne onda bez upozorenja stavila cijelog u usta i počela ga duboko pušitzi. Kad bi ušao skroz zadržala bi se tako malo i jezikom mi polizala muda. Godilo je i bio sam več jako napaljen. Kad sam joj rekao da mi je dosta pušenja polegnuo sam ju na leđa i krenuo joj skidati gaćice, pošto je koš njena suknja bila preko ona se brzo uhvatila i rekla: "Ali imam tajnu jednu", na što sam ja rekao da nije bitno trenutno jer ju želim. Uspio sam joj svući gaćice i njezin mali kurac je bio slobodan. Bio sam u šoku, nisam očekivao da je transica. Pitala me: "Sad ti se gadim"? , na što joj nisam odgovorio već sam koj počeo pušiti kurac.

Pošto je prošla kroz razne hormon terapije i plastične operacije koliko god samnse trudio njen kurac se nije moga dići. Na poslijetku me približila svojim usnama, poljubila me i rekla bolje da pređem na njenu rupicu koja me iščekuje. To sam i napravio. Podigao sam joj noge kako bih mogao lakše lizati njenu rupicu. Lizao sam oko njene rupice, gurnio sam par puta jezik unutra, lizao sam joj muda. A kad je bilo dosta, samo sam namjestio kurac na njenu rupicu i pitao ju dali je spremna. Zatim sam ga počeo gurati u nju i počeo ju jebati. Njena guza je bila prilično uska i pasala je na mom kurcu. Odmah sam ju počeo jebati brzo, a ona je počela stenjati kako joj paše. Dok sam ju jebao igrao sam se s njenim malim kurcem. I dalje sam ga pokušavao dić, ali uzaludno.

Uhvatio sam ju za guzicu i podigao sa držeći nju na kurcu, zatim sam legao na krevet, a ona je određivala tempo kojim će se nabijati. Dok je skakala na llm kurcu njen kurac je poskakivao također, bio je to lijep prizor. Gledao sam ju u oči i slušao kako stenje. Govorila je: "Ahh.. .. . ah.. .. mmm.. . samo tako.. .. mmm.. . " i nastavila skakati. Zatim se ustala i počela mi ponovno pušiti kurac. Tako je vješto to radila. Ponovno ga je nauljila svojom slinom te kleknula u doggy style. Zatim rekla: "Uzmi svoju kujicu". Nakon tih riječi nisam čekao ni trena, samo sam ga žestoko nabio u nju i počeo ju jebati. Nabijao sam ga žestoko u nju, ali od svog tog uzbuđenja nisam ni shvatio da ću ubrzo svršiti. Samo sam odjednom počeo puniti njenu guzu, a kad sam izvadio kurac iz nje sva sperma se počela prelijevati po njenim mudima i po mojim plahtama. Dao sam joj kurac da ga očisti od moje sperme i učinila je to opet vrlo profesionalno, nije ostala ni kapljica sperme na mom kurcu. Otišli smo se otuširati te sam joj pomogao da se očisti.

Ostala je prespavati kod mene, a kad se probudila shvatila je da je vezana za krevet. Pogledala je prema ogledalu i tamo je pisala poruka: "Sad si moja, uživat ćemo zajedno", "Otišao sam ti kuoiti nešto, nrzo se vratim".

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija