Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebanje u kolima

Letos sam upoznala muškarca preko društvene mreže (to je moderno danas) i naravno dogovorili smo susret. Obukla sam uske bele pantalone, skoro skroz providne i široku kratku crnu majicu na bretele. Bez veša naravno. Osećala sam poglede na tako bezobrazno izloženim sisama koje su skakutale dok sam prilazila njegovom stolu.
Pantalone su mi se usekle u guzu, šavovi su mi trljali vlažnu pičku, bila sam dobro napaljena. te je iskomentarisao da sam izuzetno erotična i da jedva čeka da popijemo kafu pa da me vodi kući… Nasmejala sam se i nagnula prema njemu a moje tvrde bradavice su izvirile iz majice. Pružio je ruku i pomilovao jednu, pa drugu, a konobaru koji je prilazio je zamalo ispao ajncer. Oboje smo se smejali kao ludi dok smo zagrljeni izlazili iz kafića. Njegova ruka je već bila na mojoj guzi.


Stiskao mi je guzu dok smo hodali prema kolima, a moja pička je kvasila pantalone. Ušli smo u kola i krenuli, a ja sam bila toliko napaljena da nisam mogla da izdržim, već sam mu raskopčala pantalone i kroz šlic na gaćama izvukla kurac i počela da ga drkam. Drugom rukom sam spustila bretelu i milovala sisu. “Smiri se” rkao je, a ja sam se nagnula i spustila mu usne na glavić, ljubila sam ga i lizala, a kad sam počela da ga uvlačim u usta rekao je: “Nisi normalna, slupaćemo se”. Samo sam nastavila da mu pušim sad već dobro ukrućeni kurac. Zastenjao je i osetila sam da koči i skreće negde. Uspeo je tek malo da se pomeri s puta, a ja sam zadovoljno nastavila da mu gutam kurac. Bio je tvrd i vreo, stenjao je sve glasnije. To me je opasno naložilo, pička mi je već natopila pantalone.

Raskopčala sam ih, uzela njegovu ruku i gurnula je u njih. “Kako si jebeno mokra” – zastenjao je trljajući mi nabrekli klitoris. A onda me je lagano odgurnuo i izašao iz kola. Izvukao je i mene, brzo me okrenuo, spustio mi pantalone i presavio me preko haube. Naglo je gurnuo kurac u moju pičku i počeo žestoko da se nabija. Toliko sam bila mokra da se čulo glasno šljapkanje dok me je žestoko tucao od pozadi. Uhvatio me je za kosu i povukao mi glavu unazad. Videla sam da ispred nas prolaze kola i da nas ljudi gledaju kako se tucamo tu pored puta. To me je dodatno naložilo i počela sam da se grčim i uvijam dok mi je iz pičke curilo niz noge. On se zabadao sve brže i žešće, dok nije naglo izleteo prskajući mi spermu po vreloj guzi, a iste sekunde sam i ja žestoko svršila dok su mi se noge tresle a pička curila.

Okrenuo me je prema sebi i počeo da me ljubi, a mokar kurac mu se klizao po mom golom brežuljku. Zastenjala sam još uvek napaljena i pribila se uz njega. “Sviđa mi se koliko nisi normalna” – rekao je. Nasmejala sam se u sebi, pomislivši “nemaš ti pojma”. Navukao je pantalone ali mu ja nisam dala da zakopča šlic. Izvukla sam mu kurac i rekla da hoću da ga gledam. Ja sam skinula moje i raširila preko zadnjeg sedišta da se suše. Sela sam tako samo u majici u kola i krenuli smo. Uzela sam Dejanovu ruku i spustila je na moju još uvek mokru pičku. Milovao je lagano, a ona je curkala na sedište praveći baricu ispod mene. Na semaforima su iz autobusa i kamiona zabezeknuto buljili u naša kola, .. . gde se pod uličnim svetlima presijavala moja gola mokra pička. To me je toliko napalilo da sam počela da svršavam pod milovanjima Dejanovih prstiju..

. Dok smo se vozili dalje on je sve vise i vise trljao moju vec mokru pickicu i ja sam se ponovo lozila ma sta pricam kao da sam nekad prestala bit napaljena. Primjetila sam da se i njemu kurac ponovo dize taj slasni komad je ponovo pozelio napolje iz hlača sto sam mu ja naravno i omogućila, Dejan je ponovo rekao stani ludačo zar ti je malo, promumljala sam samo mhm dok sam gutala njegovu kurcinu koja se vec osjetila na maloprijesnju spermu koja je zavrsila po mojoj guzi.. . podigla sam pogled i samo mu rekla ovaj put zelim da me napuniš. Samo je zaustavio auto sa strane na neki trotoar i ja dok sam mu ga pušila on je pruzi ruku preko ledja pa sve do supcica, mmmm rekla sam to bi ga u usku rupicu gurao, daa vrlo rado, uhh pa morat ces prvo da mi polzises supcic ako ti se ne gadi da ga dobro navlazis pa mi ga onda sjuri slobodno..

. na sta je vrlo rado pristao presli smo nazad i on je poceo da me lize a rukom dira pickicu dok je iz nje ponovo teklo. Osjecala sam kako jezik presavija i perverznjak gura ga u supak i unutrasnju stranu mi lize, nisam mogla vise da izdrzim rekla sam mu da mi ga odma stavi samo neka bude njezan prvi put. Stavio mi ga je brzo i zestoko i samo se nasmijak vrisnula sam kao neka maloljetnica jer je zaboljelo sto je njega dodatno napalilo i samo je nastavio vristala sam i uvijala se kad sam pocela da se grčim od bolova on je ubtzavao ali ga je to napalio pa me je ubrzo napunio spermom koja je curila iz mog supka dok sam ja nepomicno izjebana lezala na sicu on se smijao i rekao e sad si izjebana kako treba.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija