Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebao sam bratovu ženu

Moj brat je oženio pravi komad. Jelena je bila ženska za kojom se samo slijepac ne ni okrenuo. Imala je plavu kosu blago valovitu, plave oči i vedar smiješak. Bila je vitka, ali je jačih bokova, te sise solidne trojke, a svoje obline je uvijek znala istaknuti odjećom koju je nosila.

Imala je 28 godina kada se to desilo, a sa mojim bratom je bila u braku već dvije pune godine i to se desilo nekako u vrijeme njihive godišnjice braka. Napravili su feštu u vrtu svoje kuće, te su pozvali obitelj i kumove. Jelena i ja smo bili vršnjaci, dok je moj buraz bio 2 godine stariji. Ja sam nekako uvijek bio u nekim bezveznim vezama, ništa što bi trajalo duže od 3 mjeseca i uvijek bi nakon dobrih seksualnih avantura zasrao na emotivnom planu. Moj buraz i Jelena su se znali jos od faxa, a upoznali su se još dok je ona bila brucošica, a on je krenuo ja treću godinu faxa.

Imeđu mene i Jelene je postojala neka kemija, valjda zbog godina, jer sam bio stariji od nje samo mjesec dana. Uglavnom, postali smo jako dobri prijatelji, mada meni bi bilo draže da ima i nešto više između. S obzirom da je moj buraz radio na naftnoj platformi, a Jeleni je trebala pomoć oko priprema za godišnjicu, pozvala me je da joj pomognem. Inače, moj dragi brat je došao tek dva dana ranije prijengodišnjice, a onda je bio umoran od leta iz Nigerije, pa bi dva dana odmarao, kao i obično.

I tako smo se Jelena i ja uhvatili posla. Radili se kolači, pripremalo meso za roštilj, a ja samo još i kosio, te popravljao što se trebalo popraviti po vrtnom namještaju i ostalom. Nije mi bio neki problem, jer sam radio kao domar u jednoj školi, a bio sam i kako kažu vješt sa rukama. I tako dva dana prije burazovog dolaska sjedili smo ona i ja u hladu ogromne trešnje koja je već bila prezrela, pa su i plodovi padali po podu.

Bio sam gol do pojasa i sav znojav, a moj mišićavi torzo i ruke su se sjajili od znoja na suncu. Vidio sam da me Jelena promatra poskrivećki, ali sam se pravio blesav, iako se vidjele da su joj bradavice napete ispod majice koju je imala na sebi bez brusa. Za razliku od mog buraza, ja sam imao veći kurac od njega i kao klinci smo se često zezali na račun toga, pa mi je znao govoriti da mi je sva pamet sišla u kurac jer sam bio uvijek problrmatičan u školi. U početku mi je to smetalo, ali kad sam kasnike otkrio čari seksa i shvatio da cure obožavaju moj veliki kurac nisam više smatrao to kao uvredu. Izgleda da je tako nešto kopkalo Jelenu jer je odjenom upitala:

-Čuj Tom, jesi ti još uvijek sa Žanom?
-Ne, već dva mjeseca nemam neku curu ili išta slično tome. -rekao sam i nakesio se prema njoj, pa upitao:
-A zašto to tebe muči ?
-Ma niš, samo sam se pitala sa kim ćeš ove godine doći na našu godišnjicu. -rekla je nevino se nasmiješivši, pa sam ju gledao malo ispod oka i rekao:
-Nešto tebe muči, garant.. . -rekao sam i otpio pivo iz orošene limenke da se malo, rashladim.

Malo je zujala sa pogledom po dvorištu, a onda smo nastavili razgovor i malo po malo došli na temu seksa, pa ju je interesiralo kako mi uspijeva zasrati svaku vezu. Objasnio sam joj da kad bi samo seks bio u pitanju da bi bilo sve ok, ali kad su u pitanju emocije da svaku put zaserem. Odmahnula je rukom i rekla da ne vjeruje da baš mogu biti savršen u seksu, te da ne vjeruje da imam većeg od njenog muža. Vrag kakav sam bio, samo sam ustao i otkopčao hlače i spustio ih zajedno sa gaćama, a da se nije uspjela ni pobuniti.

Sad je gledala otvorenih usta u moj kurac koji se polukrut klatio ispred njenih očiju. Pogledao sam je upitno i vidio da su joj bradavice ozbiljno napete i opasno prijete da probiju majicu. Ustala je sa stolice kao hipnotizirana i prišla mi, te me pogledala u oči i.. ..

Nastavam u idućoj priči.. . ;)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija