Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebao sam drugovu ženu u njihovom stanu!

Ja i Milica smo počeli da se družimo nakon večere na koju me je pozvao njezin muž. Na toj večeri ona je na mene ostavila jako dobar utisak jer je izgledala tako seksi i jebozovno. Nisam ni mogao da slutim kuda će nas sve da odvede to naše upoznavanje. Tokom večere moj veliki kurac u gaćama je toliko bio tvrd i dignut do maksimuma. Nisam ni slutio da će doći dan kada će mi se ukazati prilika da je jebem. Nakon što smo krenuli da imamo seks putem video call došao je na red da ga imamo i uživo.

Oboje smo to jako željeli. Napravili smo plan kako to da izvedemo. Rekla mi je da joj muž sutradan neće biti kući i da će cijeli dan biti sama. To je bio znak da moram krenuti u akciju. Dogovorio sam se sa njom da cu doci kod nje negde oko podneva. Zaputio sam se ka njoj. Pozvonio sam na vrata koja je nedugo zatim ona otvorila. Stajala je u ispred mene u crnom brusu i čipkastim gaćicama. Toliko sam se u isti mah napalio da mi je kurac poskočio u gaćama. Odmah sam je uhvatio za guzu i počeo da ljubim. Dok sam ja ljubio šaptao sam joj na uho koliko je želim.

Zabacila je glavu unazad a ja sam krenuo da je ljubim po vratu. Za to vrijeme ona je izvukla moj već ukrućeni kurac iz šorca i počela da ga drka. Snažno ga je stezala rukom u kojoj je dostigao svoj maksimum. Sa vrata sam prešao na njene velike sise koje sam u isti mah oslobodio brusa. Nenje velike bradavice su već bile krute. Uzeo sam ih u usta i počeo prvo da ližem a potom i da grickam. Stenjala je jako glasno dok se moja ruka polako počela da spušta ka njenoj dlakavoj pici. Čim sam prstima se spustio ka njoj mogao sam da osjetim koliko je vlažna i željna moga kurca.

Ubacio sam joj dva prsta u vlažnu pičku i počeo da je tucam prstima. Stenjala je glasno govoreći kako joj je ovo odavno trebalo. Nije mogla dugo da izdrži a da ne počne svršavati. Tresla se kao da su je priključili na struju. Polako se spustila na koljena i stavila moj kurac u njena usta. Počela je da ga puši sa toliko strasti. Uvlačila ga je u usta onoliko koliko je mogao stati unutra. Pušila ga je jako dobro. Za tren bi ga izvadila iz usta pa ga oblizala sa obje strane od jaja sve do glavića.

Nisam više mogao da izdržim već sam je okrenuo prema zidu i stavio joj ga otpozadi. Počeo sam da je tucam žestoko. Dok sam je tucao držao sam je za kosu rukom. Želio sam da vidim njene grimase na licu dok je jebem. Imala je jako usku ali u isto vrijeme jako vlažnu pičku. Dok sam je jebao govorila mi je kako je dobro jebem kako dugo vremena u sebi nije imala ovako dobar kurac. Jebala se kao prava milf">milfara. Nekoliko puta sam je uradio po dupetu dok sam je tucao.

Tražila mi je sada da ona bude gore na meni jer je želela da se nabija na moj kurac. Stavila ga je polako u pičku i počela da ispočetka miješa na kurcu a potom sve snažnije da se nabija na njega. Dok je skakala po kurcu rukama se držala za moje grudi. Govorila mi je kako je moj kurac ispunio joj pičku do kraja. To me je jako napalilo da sam počeo žestoko da je jebem. Vrištala je dok sam je jebao, stenjala, grebala po grudima. Govorila mi je kako sam od sada ja njen jebač i kako želi da je jebem svaki put kada mognem.

Nisam dugo mogao da se su zadržim a da ne počnem da svršavam, jer je njena pička bila toliko uska i toliko vlažna. Moja sprema je krenula iz mojih jaja. Želio sam da ga izvadim napolje ali mi ona nije dozvolila. Želela je da joj napunim pičku do kraja. Počeo sam da je punim. Činilo mi se da nikada nisam svršio kao taj put. U isti mah ona je počela da svršava kada je osjetila moju spermu u njenoj pici. Kada sam prestao da je punim pala je preko mojih grudi. Ostala je da leži na meni desetak minuta.

Nakon toga je ustala i otišli smo zajedno pod tuš gde mi ga je još jednom ispraznila do kraja. Tu noć sam je jebao ukupno tri puta.

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 31654

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija