Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebao sam drugovu ženu!

Ovaj događaj mi se desio prošloga ljeta kada sam upoznao Matiju čoveka koji je imao preko pedeset godina i koji mi je ponudio posao zajedno sa njim da radim. Pošto sam imao tek devetnaest godina i trebao mi je novac pristao sam drage volje. Dani su prolazili a nas dvojica smo se sve više upoznavali i družili. Znali smo da poslije posla ostanemo na piću u gradu nekoliko puta. Pričao mi je o svom životu, o svojoj ženi Milici. Milica je imala po njegovoj priči oko četrdeset godina. Prošlo je sigurno mjesec dana od kako smo počeli da radimo zajedno dok me jednog popodneva nije pozvao i rekao kako mu je žena rekla da dođem kod njih na večeru u osam večeras.

Prihvatio sam poziv i otišao kući da se sredim. Izgledao sam jako dobro za svoje godine naročito zbog toga što sam idalje se bavio nogometom pa sam bio zategnut. A Bogami i u gaćama sam imao poprilično dobar komad. Oko osam sati sam se zaputio ka njihovom stanu. Pokucao sam na vrata koja mi je nakon desetak sekundi čekanja otvorila njegova žena Milica. Izgledala je odmah na moj prvi pogled jako seksi. Na sebi je imala usku crnu haljinu sa ogromnim dekolteom iz koga su virile njene velike sise. Nikada u životu nisam vidio veće sise.

Pomislio sam u jedan mah da će ispasti iz haljine. Njena duga crna kosa se jako lijepo uklopila u njenu izgled koji je upotpuni njeno veliko duše. Pružila mi je ruku i predstavnika se. Ja sam jedva uspio da odgovorim jer je moj pogled idalje bio na njenim velikim sisama. Ušli smo u dnevnu sobu gde mi je donijela piće, a potom se nagela prema meni toliko da sam pomislio da su joj sise ispale. Moj kurac u gaćama se naglo probudio. Počeli smo sa večerom a moj pogled je svako malo završavao na njenim sisama.

Uspio sam nekako da se iskontrolišem sve dok nisam došao kući a onda ga izdrkao kao lud. Nedugo zatim mi je na fejs stigao zahtjev. Bila je to upravo ona. Nisam dugo ni čekao na prvu poruku. Iz početka počeli smo da udjeljujemo jedno drugome razne komplimente dok konačno nismo došli do teme seksa. Rekla mi je kako sam jako zgodan na šta sam uzvratio da ona izgleda jako seksi i poželjno. Upitala me je da li to zaista mislim na šta sam rekao da mislim. Poslala mi je poslije toga sliku gde je u brusu i tangama. Ja sam odmah poslao sliku u boksama sa podignutim kurcem do maksimuma.

Upitala me je koliko ima centimetara. Nisam joj odgovorio već poslao sliku moje kite onako dignut. Pohvalila ga je kako je debeo i tvrd. Divila se njegovoj veličini. Tada me je upitala da li mogu za pola sata da odgovorim na njen video call. Rekao sam da mogu. Nestrpljivo sam čekao taj poziv. Kada sam upalio kameru ispred mene se ukazala potpuno gola žena. Imala je ogromne sise i jako lijepo potšišanu pičku. Tražila mi je da se i ja skinem što sam odmah i uradio. Počela je da mazi se po sisama i pici a ja da drkam kurac.

Tada mi je počela da priča kako bi voljela da je jebem i kako bi jako želela da oproba moj kurac u njenoj vlažno pici. Bila je jako napaljen. Moram da priznam da sam i ja se bio dobro napalio. Počeo sam joj govoriti kako bi je volio tucati otpozadi da joj ga ubacim u pičku a da je uhvatim za kosu i jebem je. Tako je i ona to zamišljala na šta je još brže počela da ubacuje prste u svoju pičku. Tucala sa prstima žestoko sve dok nije počela da se trese i svršava. Iz njene dlakava pice jasno sam mogao videti koliko je sokova poteklo.

Dok sam to sve gledao moj kurac je idalje bio u mojoj šaci koju sam jako stezao oko njega. Na kraju sam počeo da svršavam po podu kao lud. Nije mogla da veruje koliko je iz mojih jaja poteklo sperme. Sve to je ispratila uz jedan veliki uzdah zadovoljstva. Rekla mi je da jako želi da sve ovo isproba i uživo ukoliko se i ja slažem. Naravno da sam to želio itekako. Nije mnogo prošlo do našeg susreta u njenom stanu. O tome vam pišem u nastavku.. ..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija