Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebao sam duplo mlađu susjedu, a potom i njezinu majku

Zagazio sam u šezdesetu. I taman kad sam pomislio da više neću imati posla sa tuđim ženama, moja mlada susjeda mi pozvoni na vrata. Pitala me je da li ću u grad, žurila je na razgovor za posao. Nije mi bilo teško da joj učinim uslugu. Zamolio sam je da me sačeka, samo da se obučem. Bacila je pogled na moj šorc i vidjela izbočinu, glavić se lijepo ocrtao. Pocrvenila je šeretski nasmijala , iako je mlađa od mene više čitavih trideset i pet godina.
Odvezao sam je, sačekao i uljudno je vratio doma.
A onda, nakon dva dana se moj mali pas Oskar naprečac izgubio. Zavladao je strah, bio nm je i više od kućnog ljubimca. Krenuo sam u potragu. Dođoh i do njene, Renatine kuće. Izašla je mokre kose, a prethodno je viknula iza zastakljenih vrata da sačekam da se ogrne, da je tek izašla iz kupaone.


I izašla je samo sa velikim peškirom preko sisa. Ona preslatka punačka, nije povjerovala da sam zaista došao zbog psa. Pomislila je da imam pokvarene namjere. U jednom trenutku joj se peškir raširio i ukazlaa se prelijepa mlada pičkica, sa riđim lijepo fazoniranim žbunićem.
-Izvini Renata, idem ja dalje, i pazi, vidio sam ti pupoljak. Progunđala je nešto, nasmijala se i vratila se u kuću.
Treći susret sa njom bio je odlučujući. Bila je nedjelja. Pošao sam svojim „scenikom“ do ureda da nešto provjerim , ona je u ljetnoj haljinici biciklom pošla u grad. Na pola puta jak pljusak ju je potpuno okupao. Stao sam, rekao joj da sjedne u auto i u prtljažnik ubacio bicikl.
-Šta ću ovako mokra?
-Idemo kod mene u ured , nema nikoga, nedjelja je, uzmeš peškir i obrišeš se, a to sa tebe ćemo iscijediti.


-I da me vi cijelo vrijeme gledate golu?
-Ništa ti neće faliti. Koga sam ja gledao, on je dobro prošao.
Odmahnula je rukom i rekla dobro.
Imao sam u pomoćnoj prostoriji nekoliko peškira, ponudio sam joj da se obriše.
-Sramota me da se skidam, rekla je.
-Ako hoćeš ja ću se prvi skinuti rekoh joj u šali.
-Dobro, skinite se, baš da vidim.
-Skidoh i trenerku i bokserice u jednom potezu, dignut kurac zamlati ispred nje. A onda sam svukao i majicu.
-Evo, pa šta, gol sam kao od majke rođen.
-Znate li vi da ste stariji od moga oca?
-Znam, rekoh joj.
-Pa on nije tako aktivan, primirio se, čula sam kako se mama žali tetki, reče Renata.
-Ja još nemam problema, on me još budi noću, moja supruga se žali da sam joj dosadan.
Renata se nasmija, ne skidajući pogled sa dignutog kurca.


-Mogu li ga dodirnuti prstima?
-Naravno, na tebe se razgoropadio.
-Debel je jako!
-Jeste.
-Ja sam navikla na manji, u mog dječka je manji.
-Kad probaš veći deblji okrenućeš leđa momku.
Oklijevala je i ja sam joj povukao haljinicu gore. Podigla je ruke i surađivala. Otkopčao sam joj i brus i oslobodio sise.
- Renata ostade za pola minuta potpuno gola. Iscijedio sam joj krpice i stavio preko stolica da se prosuše.
-Renata, želim da te ljubim po cijelom tijelu.
Šutila je i crvenila.
Poveo sam je na stari dvosjed, polegao i počeo joj milovati kosu. Ljubio sam joj oči, nos, lice, a onda nam se usne spojiše, jezici se razigraše. Renata je prihvatila igru, zagrlila me je objeručke.
Krenuh joj ljubiti vrat, pa ramena i dođoh do prielijepih mladih sisa.

Bradavice joj ukrućene, zadržao sam se oko njih nekoliko minuta. Jezikom sam se pružao do pupka pa do narandžastog žbunća i onda do usmina, koje su ličile najviše na leptirića.
Prihvatila je igru, ali imao sam problem kako da joj razbijem strah, da je privolim na suradnju, da se opusti.
Pokušala je rukama da me odmakne od međunožja, ali kad sam joj jezikom dodirnuo klitoris, pao joj je odbrambeni mehanizam. Grickao sam joj prelijepe usmine, sisao klitoris, ušao palcem lijeve ruke u usku pičkicu, a potom i jezikom.
-Joj čika Damire, šta mi to radite.
-Želiš li da prestanem ljepotice?
-Nemojte, nastavite, vi ste pravi ljubavnik, kao da mi čitate misli šta volim.
Podbacio sam joj ruke pod guzu i sočno je lizao. Nekoliko puta je izgovorila moje ime, a onda sam ustao i rekao došlo je vrijeme da se poigraš sa čika Damirovim kurcem.


Šutjela je, pogledala me u oči, oborila pogled i sa obje ruke ga primila. Pomilovala ga je , a onda stidljivo strpala glavić u usta. Neuko ga je pušila, mljackala i par puta mi zubima zapela za obod glavića. Nisam joj ništa rekao, da ne napravim suprotan efekat.
-Došlo je vrijeme Renatice da te susjed Damir pojebe strasno, kao izuzetno mladu i lijepu ženu, da vidimo da li ovaj debeljuco može da stane u tvoju malu usku pičkicu.
-Budite pažljivi, molim vas.
-Ne brini zlato moje.
Pičkica joj je bila maksimalno vlažna, protrljao sam joj glavićem usmine i pokupio dovoljno vlage da lakše uđe. Napravio sam blagi pritisak i polako ulazio.
Raširila je noge koliko je mogla, napravio sam odlučni trzaj i našao se u Renati skoro do jaja. Izvukao sam ga potpuno vani i ponovio ulazak još dva puta.


-Vidiš Renata da je građen po tvojoj mjeri. Sad ćemo se malo žešće pojebati, opusti se i surađuj. Želim da doživiš silovit orgazam, znam ja da ti to možeš i želiš.
Pojačavao sam tempo, išlo je sve lakše i dublje, a onda je Renata na mene stavila i noge i ruke. Poljubila me je, što je bio jasan znak da smo uspjeli. Zabio sam se duboko u nju, zastao i počeo jezikom da joj istražujem njen jezik i usta.
-Možete sad slobodno da me jebete kao i druge žene, rekla je. Poljubio sam je i nastavio sve snažnije da prodirem u mladu pičku, koja još nije imala ni dvadeset pet godina.
U jednom trenutku Renata je napravila smrknut izraz lica, oči kao da su gledale u jednu tačku, znao sam da je pred vrhuncem. Odlučno sam je ubadao svaki put do jaja, jakim tempom ga izvlačio sve do glavića i pojačavao tempo.


-Damireeeeeee, joj majkooo mojaaa, šta mi se ovo dešava. Gorim, topim se, otkud ovolika ljepota, tvoj kurac je čaroban, evooo, ovo nisam nikad osjetila. Jednom rukom me je jako uhvatila za obraz, drugom ogrebala po guzi i slabinama. Otkrio sam da joj treba jak kurac i žestoko jebanje. To sam joj i pružio.
Počela se smirivati, a onda sam ja osjetio da ću ubrzo biti gotov.
-Renata i ja ću brzo, smijem li unutra?
-Neeee, špricajte mi po sisama i licu.
U zadnji tren sam ga povukao i špricnuo jedan mlaz sve do očiju, a drugim joj pogodio usne. Primila je glavić u usta i iscijedila svaku kap iz njega.
Pridigao sam se , istuširao u malom kupatilu i rekao i njoj da se malo osvježi.
Pričali smo pola sata, milovali se i ljubili.
Rekao sam joj da bih joj rado zadovoljio i majku, ali da nemam priliku.


-Jednom sam je vozio kući, bila je kod sestre i krenula je pješice. Lagano sam vozio i počeo priču o seksu. Mislim da ću je pojebati uskoro. Volio bih to, imam poseban motiv nakon tebe ljepotice.
-Mama će u subotu ponovo ići kod sestre, otac nije u dobrim odnosima sa njima i neće da je vozi, eto vam prilike, reče mi Renata.
-Renata sad ću ti malo ljubiti sise, prelijepe su, želim da se ljubimo dugo, a vidjećeš kako izgleda jebačina sa matorim susjedom kad krenemo drugi put. Sad ćeš biti opuštenija, a ja ću moći duže da budem u tebi da ne svršim.
Ljubili smo se sočno, dugo i nježno. Napravio sam joj šljivu na butini, odmah do prepone, ne znam ali to mi dođe kao ovjera, kao potpis.
-Ljepotice, evo ga spreman je dignut je sad ćemo krenuti sa novom pozom.


-Kako želiš mili, oslovi me Renata nježno i podiže mi ego.
Lezi na desni bok, a lijevu nogu povuci naprijed i preklopi je u koljenu. Slušala je i sve tako uradila, a ja sam lagano ušao sa strane. Čar je u tome što sam sa obje ruke mogao da dodirujem njenu pičkicu i moj kurac na samom spoju. Lijevom rukom sam joj dražio klitoris, a desnom joj milovao guzu. Ulazio sam u nju oštro i duboko, pojačavao sam ritam. Nakon nekoliko minuta sama je podigla svoju lijevu nogu na moje lijevo rame, rukom ispod sam joj dirao prelijepe sise, dok sam je nabijao.
-Ovako jebe čika Damir sa 60 godina na plećima, počeh komentarisati. Osjetim te duboko, tvoja pička je vrela i medena, nisam nikad ovako slatku pičku jebao.
-Šta vrijedi kad me momci izbjegavaju, svi govore da sam podebela.


-Tu sam ja da te zadovoljim, kad god ti zatreba ljubavi. Pojačavao sam tempo, Renata je bila pred orgazmom. Najednom se trgnula, povikala joj Damire, ja opet i počela da vrišti. Stavio sam joj dlan preko usta i još žešće počeo pumpati, svršavala je i ubrzano disala.
Izvukao sam kurac iz nje, legao na leđa i rekao, zajaši me Renata, želim da gledam kako ti sise igraju.
Uzjahala me je, rukom nanijela kurac, sjela lagano i počela da vrti guzom.
-Joj kako je ovako dobro, rekla je.
-Sa tvrdim i debelim kurcem lijepo je na svaki način, odgovorih joj samouvjereno.
Renata je pojačavala tempo, glasno je uvlačila zrak na tek malo otvorene usne, gledala me je u oči.
-Tvoj sam, jebi me kako želiš i koliko hoćeš. Ja sam jebač starog kova, mogu da ne svršim još pola sata.

Potrajalo je narednih nekoliko minuta, Renata me zagreba po vratu i reče ja ću opet, šta si mi to uradio.
-Dobro medena, samo se jebi koliko ti je volja.
Počela je tako grubo da se nabija , svaki put do jaja i u ritmu nabijanja da govori to, to, to, toooo.
Svršila je, a onda sam je samo minut okrenuo otpozadi i žestoko nabio kurac do jaja.
-Evo i ja sam gotov ljubavi, izlio sam joj ono preostale sperme po guzovima i rekao eto ljubavi, tako čika Damir jebe.
Slijedeće subote sam uspio da joj povezem majku Dobrilu. Upitah je žuri li, može li odovojiti sat ili dva vremena da se odvezemo malo u prirodu. Samo je klimnula glavom.
Nakon nekoliko poljubaca smo se raskomotili, ljubio sam joj velike bradavice, malo joj prstima protrljao pičku i ušao u nju bez milosti. Prihvatila je igru.

Jebali smo se šutke nekoliko minuta, a onda me Dobrila upita iznenada, koja se bolje jebe, mama ili kćerka Renata.
-Ma daj susjeda šta to pričaš.
-Sve znam i rekla mi je, nemoj da je izigraš, molim te. I ako možeš zaposli je, obe ćemo ti davati pičke koliko god budeš mogao, rekla je.
Poljubio sam je sočno i pojačao tempo. Oboje iskusni i opušteni svršismo istovremeno.
Obrisala se vlažnim maramicama. Odvezao sam je do sestre.
-Oni će me vratiti doma. I da znaš muž u ponedjeljak ide u Istru na dva tjedna, montiraju tamo nekakve rashladne uređaje. Čekamo te već u utorak kod nas doma.
Važi Dobrilice moja dobra, rekoj joj, kvrcnuh je po guzi i krenuh svojoj kući.
Sexmaher

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija