Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebao sam dvije stare kurve

Oduvijek sam htio jebati stare tete koje vole mlađe dečke i koje vole da uče mlađe dečke.
Surfao sam internetom i naletio na dvi stare pičke jedna je imala 52 godine a druga 48 godina palile su me jako na slici , izdrkao sam ga taj dan 3 puta gledajući njihove slike.

Izgledale su jako atraktivno u nekim crnim mini suknjicama uskim, guza im je bila savršena u tome , baš lijep oblik u tako uskoj minici.
Sise su im bile velike i jedva su stale u grudnjak.
I tako odlučio sam ih nazvat , jedna od njih se javila bila je jako ljubazna i sve smo se več dogovorili 200 eura sat vremena sutra se nalazimo u jednom hotelu.
Sutradan sam došao u taj hotel i pokucao na vrata broj 110 koja mi je ona rekla, malo me hvatala trema kada sam pokucao na ta vrata a onda čujem nečije korake iza vrata, čujem lupkanje štikla kako dolazi prema vratima.
Vrata su se polako počela otvarati vidio sam baš onakvu pičku sa slike , nasmješila se i rekla dobar dan adje uđi.
Ja sam onako stajao u pozitivnom šoku a zatim je odmjerio od glave do pete ušao sam bez riječi dok je druga teta sjedila na krevetu prekriženih nogu mazila je sebe po nozi i gledala me onako onim droljastim očima.
Sjeo sam do nje a druga je odmah sjela do mene malo smo pričali i rekao sam im kroz priču da mi je želja oduvijek bila jebati starije tete odgovorile su želje ti je ispunjena .

Zvale su se Marija i Ivana
Ivana sa moje lijeve strane me je počela mazit po nozi dok druga s moje desne strane Marija me počela lagano dodirivati usnama i mazit me jednom rukom po prsima.
Kurac mi je več bio dignut što su odmha primjetile Ivana je kleknula ispred mene skinula mi hlače i bokserice onako bezeobrazno i počela mi lizat jaja i pušit kurac stisnuo sam oči i uživao, ubrzo njezina kolegica spušta glavu i počinju mi obadvije naizmjenično pušitu nakon toga.

Ivana ga je željela onakog tvrdog u sebi sjela je na mene stavila moj kurac u njezinu pičku vlažnu i počela skakat bila mi je okrenuta leđima velikom guzom je dobro udarala , druga je odmah sjela na moje lice i trljala pičku i govorila liži liži.
Osjetio sam da ću svršit ali ništa nisam mogao reć već mumljat jer mi je njezina pička na ustima.

Poćeo sam svršavati u Ivanu , digla se s kurca raširila noge i vadili spermu iz pičke a zatim je lagano ono sa prstiju počela lizati naravno podjelila je i sa svojom prijateljicom obadvije su uživale u spermi.
Digle su se sa kreveta uhvatile mene za ruku Marija se naslonila na krevet onako nagužena i htjela je zguza u pičku, Ivana me je držala i grebala po prsima a ja sam onako balav kurac i ljepljiv od sperme naciljao Marijinu pičku i počeo jebati.
Ivana mi nije dala da se pridžim za Marijinu guzu držala mi je ruke iza mojih leđa i udarala me da je jebem jače i jače.

Marija je guzom se sve jače i jaće nabijala govorila a onda je ona počela svršavati kurac mi je isapao nakon što je ona svršila ubrzo ga je Ivana vratila u pičku njezinu pod je bio sav mokar a iz pičke se cjedilo i dalje a onda i ja sam počeo svršavat zatvorio sam oči i uživao dok sam svršavao u pičku.
Izvadio sam ga a sperma se cjedila iz pičke , Marija je bila sva zadihana a i ja okrenula se i pokupila spermu sa kurca i oblizala ga .
Dok je Marija meni oblizala spermu sa kurca Ivana je prišla i pokupila spermu iz njezine pičke dok se cjedila.

Sat vremena je prošlo 200 eura su dobile a ja sam se obukao i krenuo prema vratima pitale su me da ostanem još malo ostao sam , one su se skinule raširile noge i legla jedna do druge a ja sam ih naizmjenično jebao malo Mariju malo Ivanu i svršio još jedanput ovaj put po drugi put u Ivanu i krenuo doma sa osmijehom što sam prvi put probao staru pičku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija