Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebao sam je

Crnka rasna oko 165 cm i oko 60-ak kila, tamnoputog tena i punijih usana , oči crne u sklopu njezinog odjevanja, a guza u crnim tajicama velika u obliku jabuke.
Zaposlio sam se u jednom skladištu , upoznao nove kolege i kolegice.
Za oko mi je zapela ona crna rasna Brazilka, jako mi se dopadala , pogotovo njezina guza u koju ne možeš a da ne pogledaš, taj fini oblik njezine guze jabučaste mene je dovodio do ludila.
Pa tako kada bi završio sa poslom i kada bi došao doma , opustim se uz topal tuš i zamišljam njenu guzu kako u nju jebem i to ispod toplog tuša.

Često sam drkao na nju iskreno svaki dan, nakon radnog i napornog dana samo pomisao na nju ona bi me opustila.
Nisam baš puno komunicirao s njom zato toga što uvijek imam tremu u prisustvu lijepih cura.
Kako je vrijeme odmicalo ja i ona smo se nekako jedno drugome primicali , počeli smo puno pričati i šaliti se na poslu , saznao sam od nje da nema dečka što mi je bilo jako čudno za tako lijepu curu , saznao sam da je starija od mene osam godina ali to mi nije ni malo smetalo , što više izgleda je mlađe od mene.
Cura je stvarno uredu bila i po ponašanju, dobro smo se skompali pa smo se tako vraćali zajedno s posla i išli na kave zajedno.

Jedan dan pozvao sam je na kavu , uz priču čuo sam da obožava filmove baš kao i ja .
Pozvao sam je kod sebe doma da gledamo film, izgasio sam svjetla , zagrnuo zastore, upalio tv i napokon se prepustili se filmu.
Komentirali smo svaku moguću scenu na tome filmu , došla je jedna seks scena, ona je izrečila oči nije ni trepnula ali nije ni komentirala taj dio.
Ja sam onako sa smješkom u polušali je pitao , je li i tvoja maca ovakva dlakava kao i kod ove glumice ?
A ona će na to, nije moja je lijepša kod mene je breskvica odgovorila je sa polusmješkom.
Zastao sam i lagano je počeo maziti po nozi , nisam znao što da je pitam ali osjećao sam da je to taj trenutak.

Onda sam je upitao je li slatka ko breskvica? i protljao preo tajica po pički .
Nije ništa rekla samo mi je sjela u krilo na moj tvrdi kurac, i počeli smo se lagano ljubiti i lizati jezikom.
Mmm kako je samo slatko bilo dodirivati te njezine punije usne svojim usnama , a ispod njezine guze moj kurac je nabreko željan da uđe u njezino- dupe.
Ljubaili smo se žestoko , a ona je i dalje sjedila na mom krilu , a ja sam zavuku ruke ispod njezinih tajica i gaćica , bila je več jako mokra , počeo sam je prstaćiti i to uz naše ljubljene sve dok nije svršila.
Tajice su joj bile jako natopljenje a i ja sam bio mokar od njezinog sokova jer je sjedila na meni.
Skinuo sam je sa sebe na krevet i skinuo tajice i gaćice natopljene sokovima , rekao sam joj moram probati tu tvoju breskvicu.
Raširila je noge , zatvorila je oči i opustila se , a ja za lizao tu njezinu breskvicu sočnu usku .
Lizao, uvlačio jezik koliko god sam mogao , sve dok nisam dobio slap iz njezine pičkice i to po licu.
Upitao sam je kakvu si u pušenjU? Žestoka odgvorila mi je , ajde da vidimo .
Stavio sam joj kurac usta , ona je svojim toplim ustima dobro ga sisala , dok ga je sisala s jajima bi se igrala kao da su loptice .

Grkljala je, grkljala nema šta, cura očigledno ima iskustva, još kada bi me pogledla tim okicama i s tim trepavicama neopsivo je bio osjećaj.
Dosta rekao sam , izvadio sam joj ga iz usta , želim te jebati u dupe , naguzila se , nabio sam joj ga u topli šupak i počeo jebati u toplu guzu .
Ta guza u obliku jabuke vrlo brzo je riješila se moje kite, več što sam ga ubacio osjetio sam da ču brzo svršiti , nisam se zaustavljao.
Tek sam počeo jebati a več me stišće u korjenu , opustio sam se i počeo svršavati duboko u njezin topli šupak .
Bio je to jako super osjećaj uz jake uzdisaje , izvadio sam ga onako balavog iz njezine guze i bacio se ne krevet, a ona je legle na bok gdje se sperma lagano cijedila po krevetu .
Ležim onako sav ispunjen na krevetu i kažem joj moramo ovo opet ponoviti , a ona če na to može ljubavi vidimo se sutra na poslu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija