Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JEBAO SAM MATORKU U PARKU

Već dugo vremena maštam o sexu na javnom mjestu, nikada nisam imao mogućnosti ostvariti tu fantaziju niti sam imao djevojku koja je htjela takvu egzibiciju. Nije da sam imao nebrojeno djevojaka sa kojima sam bio, ali niti jedna sa kojom sam bio u vezi nije htjela da imamo sex na javnom mjestu. Ja imam 30 godina i nedavno sam izašao iz jedne veze, razlog našeg prekida bio je taj što sam ja dosta potentan i nikada mi nije dosta sexa. Mogao sam imati odnos po nekoliko puta na dan pa čak dva- tri puta za redom. Moglo bi se reći da sam bio ovisan o sexu jednostavno moja posljednja djevojka nije mogla da izdrži sa mnom. Ja sam htio uvijek i kada se njoj nije dalo tako da je ponekad izgledalo da je uzimam na silu, a njoj se to nije dopadalo, uglavnom smo raskinuli naš odnos. Bio sam zbog toga dosta frustriran jer nisam neki mačo tip koji uspijeva izbariti žensku samo zbog usputnog sexa koji mi je trebao baš svaki dan.

Zatim se sve odnosilo na uglavnom drkanje kao i opcija plaćanja usluga profesionalnih djelatnica naj starijeg zanata. Kako sam spomenuo da nisam baš mačo tip niti sam nekog izgleda da djevojke i žene padaju u trans kada me vide tako da opcija plaćanja zbog mog specifičnog stanja nije baš dolazila u obzir jer bi sigurno bankrotirao. Da se vratimo na priču. Unazad mjesec dana prilikom odlaska ili dolaska sa posla ovisno o smjeni u kojoj sam radio kroz park kroz koji sam prolazio za na posao i obrnuto počeo sam primjećivati jednu stariju gospođu po mojoj procjeni imala je između 55-60 godina. Uvijek je sjedila na jednoj klupici čitajući knjigu, uvijek odjevena u šarenim ljetnim haljinama sa prorezima sa strane. Uvijek dok je sjedila na klupici imala je prekrižene noge tako da su zbog proreza sa strane njene noge bile u prvome planu.

Gospođa je zaista imala dobre noge malo je bilo celulita na bedrima što je i normalno, ali sve drugo bilo je dobro čak nije imala ni onih vena koje žene znaju imati sa godinama.
Dan za danom kako bi prolazio gledao sam u nju i njene noge iako sam imao sunčane naočale znala je da je promatram kao što sam i ja znao da ona promatra mene ispod svojih sunčanih naočala. Par dana kraj nje sam prolazio šutke da bio onda počeo da je pozdravljam sa dobar dan u početku nije mi odzdravljala natrag, ali kako sam ja bio uporan iz dana u dan počela je i ona meni da odzdravlja. I tako iz dana u dan našeg pozdravljanja desio se dan išao sa posla pritom sam bio malo pod utjecajem alkohola, nisam bio pijan nego malo više opušteniji jer u suprotnom sigurno ne bi tako postupio niti je pitao tako nešto.

Tog dana obratio sam se riječima; "Dobar dan gospođo, oprostite smijem li vas nešto pitati"? Dobar dan, da slobodno pitajte odgovorila je gospođa. "prolazim ovuda već danima i vjerujem kako zanate da vas promatram". Da naravno da znam i primjećujem odgovorila mi je gospođa te me pitala što sam je htio pitati. "Pa evo danima gledam u vas pa bi vas pitao da li bi te mi dozvolili da vas oralno zadovoljim"? Kada sam to izvalio mislio sam kako će njena reakcija biti uvrede ili ću možda dobiti nečim po glavi, ali umjesto toga njena reakcija je bila sasvim suprotna. Gospođa je počela da se smije, a ja sam gledao u nju sa upitnicima iznad moje glave. Jesam li dobro čula, da li bi vam dozvolila da me oralno zadovoljite pitala me gospođa, da upravo to sam pitao odgovorio sam. Mlad si, zgodan si, pošto dugo to nisam radila to jest doživjela i kada malo bolje razmislim možda bi ti i dozvolila.

samo kako baš ja zar to ne bi bilo bolje da napraviš sa nekom tvojih godina ili mlađom nego ovako starom kao što sam ja govorila je gospođa. Gospođo godine su samo broj, a čovjek je star onoliko koliko on želi da se tako osjeća odgovorim joj. Vi meni ne izgledate staro, vi ste za mene samo gospođa u zrelim godinama počeo sam joj laskati što je gospođi godilo. Pitao sam smijem li sjesti kraj nje, dozvolila mi je te sam sjeo i nastavili smo razgovor. Nastavio sam sa laskanjem govorio joj kako dobro izgleda za svoje godine, kako ima predivne noge. Vidjelo se da joj gode moji komplimenti pa sam u jednom trenutku spustio svoj dlan na njenu nogu, malo se je trznula, a ja sam samo rekao da ću prestati ako ona to želi. Nije ništa rekla tako da sam nastavio da svojim dlanom milujem njeno bedro.

Baš mi paše rekla je te me upitala da kada bi mi dozvolila gdje i kad bi to bilo. Sad i ovdje rekao sam. Kako taj park poznajem jako dobro i znam njegove zakutke gdje ćemo biti skriveni od znatiželjnih pogledate sam joj to predložio i na moje iznenađenje gospođa je pristala pa smo se zajedno uputili prema jednom skrivenom dijelu parka. Kada smo stigli na to mjesto odložila je svoje stvari tada sam joj prišao lagano sam je naslonio na zid te joj rekao hvala. Spustio sam se u čučanj pa počeo rukama da joj milujem noge od listova prema gore, pod mojim rukama osjetio sam čvrstinu njenih nogu koje su bile i fino iz depilirane i na moje iznenađenje koža joj je djelovala mladenački.
Počeo sam da je ljubim sa unutrašnje strane bedra dok sam ruke stavio oko ruba njenih gaćica pa ih počeo povlačiti prema dole.

Oslobodio sam je gaćica jednu nogu sam joj podigao na svoje rame drugu još malo raširio kako bi lakše jezikom došao do njene pičke. Rukom sam joj raširio usmine, a ona je počela lagano da bridi, kada sam joj raširio usmine počeo sam da joj ljubim pičku zatim sam isplazio jezik pa počeo palacati po njenom klitorisu. Gospođa je počela tiho stenjati, počeo sam sve brže da radim jezikom moje usne i jezik šarali su po njenoj pički. Ju ju uhh ah mmmm kako je ovo dobro uh uh nisam dugo ovako nešto osjetila uh ah kako me dobro ližeš govorila mi je gospođa i sve mi jače počela nabijati glavu na svoju pičku. Ajme ajme svršit ću govorila je gurnuo sam joj srednjak pa je počeo prstačiti, minutu za tim počela je da se grči i svršava. Lizao sam joj lagano pičku dok joj se orgazam smirivao, mmmmmhhhh mladiću kako dobro ližeš pohvalila me gospođa.

Gospođo ja osim što dobro ližem usto tako dobro i jebem rekao sam pa je pitao da li bi mi dozvolila da je jebem. Jebi me mladiću rekla je gospođa. Skinuo sam hlače nije me trebalo pripremati jer je moj kurac već bio uvelike krut. Naslonjena na zid podigao sam joj noge u visini svojih kukova držeći ih na rukama, a dlanovima sam širio njene guzove pa počeo lagano da joj guram kurac. Rukama me uhvatila oko vrata i ja sam počeo da je jebem polako, svako moj ubod bio je popraćen njenim uzdahom, polako mi je postajala nezgodna i teška za nositi je na rukama pa sam spustio jednu nogu na pod dok je druga ostala na mojoj ruci i tako mi dalo manevarskog prostora pa sam počeo da je jebem sve brža i jače. Mene je užasno počelo paliti njeno glasno stenjanje i to što nas je neko mogao čuti i vidjeti što se događa te sam je počeo baš žestoko jebati, ali nisam znao kako bi ona reagirala pa sam joj u usta stavio prste koje je ona počela sisati te je time ipak smanjila svoje glasne uzdahe.

Ponovno je dolazila do orgazma, a kada je počela svršavati naglo sam joj zabio kurac pička joj se počela grčiti i stiskati moj kurac koji je pulsirao u njoj. Gospođo hoću da vas jebem s guza rekao sam, izvadio sam kurac iz njene pičke naguzio je dok se ona dlanovima naslonila na zid gurnuo joj kurac u pičku i ponovno prste u usta te nastavi žestoko i brzo da je jebem. Jebao sam je s guza dok još jednom nije svršila. Treći orgazam ju je skroz umorio kako ja još nisam svršio pitao sam hoće li mi ga izdrkati do kraja. Naravno da hoću barem si to zaslužio rekla je, te ne da mi ga je samo drkala nego ga je i svjetski pušila. Osjetio sam vrhunac te sam počeo da ga drkam, a onda sam počeo da svršavam u njena usta nešto je uspjela progutati, ali većina moje sperme cijedilo joj se niz bradu.

Polizala je jezikom ono malo sperme što je curnulo sa moga glavića pa se ustala i uzela vlažnu maramicu pa počela da sa lica briše moju spermu. Izašli smo iz skrivenog komadića parka, prateći je do klupe rekla mi je kako ovako nešto nikada nije doživjela kao i to jer nas je netko mogao vidjeti što je još dalo dojam njenog doživljaja. Gospođo, ako hoćete opet možemo i sutra u isto vrijeme, složila se i sada svaki dan jebem matorku u parku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija