Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Jebao sam medicinsku sestru

Ocjena: 3

Bilo je to prošle godine na jesen. Igrajući košarku okrenuo sam koljeno i potrgao ligamente i morao sam na operaciju . Na operaciju sam išao u Zagreb i tu sam trebao ostati 3 dana . Tako je i bilo . Otišao sam na operaciju. Trajala je 3 sata i sve se odvijalo po najboljem redu. Ali imao sam 1 'mali' problem. Taj problem je bio da sam imao erekciju poslije buđenja od anestezije. Iako sam mislio da ce proći nije prolazilo, a moja 19cm duga alaka je tako stojala vec 3 sata dok nije dosla glavna sestrica koja će se brinuti za mene iduća 3 dana. Imala je srednje dugu plavu ravnu kosu plave oči i grudi čvrste četvorke. Imala je lijepo oblikovano tijelo a guza joj je htjla iskočiti iz bijelog minića koji je nosila. Zvala se Maja i mislim sa je imala oko 35 godina. Donijela mi je lijekove oko 16 sati i rekla mi da ću novu terapiju dobiti u 22.

Pitala me da li je sve u redu jer je primijetila da mi je malo neugodno, a ja sam odgovorio da jest. Popio sam teblete i ubrzo utonuo u san. Kada me Maja probudila u 22h i rekla da moram piti tabletu moja alatka je i dalje stojala kao zabetonirana a ja više nisam mogao izdrzati i nakon sto me ponovno pitala da li je sve u redu ja sam rekao da nije i otkrio se i pokazao na svoju batinu, na sta je ona ostala zatečena. Rekao sam da mi treba pomoć a ona je samo otisla i zaključala vrata od moje sobe i provjerila da li je sigurno da nas nitko neće pronaći. Nakon toga skinula mi je gaće i počela mi pušiti kurac. Pusila je kao najveca kurva a ja sam je milovao po glavi i zadovoljno mumlao. Nakon 5 minuta pušenja počeo sam obilno svrsavati svoju vrelu spremu u njeno grlo, a ona je sve uredno progutala i olizala mi kurac, ali se on i dalje nije spustao.

Posto mi je koljeno bilo operiosano i nisam se mogao micati ona se popela na krevet i lagano me zajahala. Bila je tako mokra i topla da su njeni sokovi kapali na moj stomak a ona se pocela nabijati. Prvo polako pa sve brzi i brze. Ja sam joj mijesio sise i štipkao je za brdavice a ona je samo dahtala i govorila jebi me maleni, nisam kurac osjetila pune 3 godine. Napuni me do vrha, svaku svoju kap iscijedi u mene molim te. Počela se sve brze nabijati i mumlati mmmm mhhhmmm aaahhh , to mi radi nevaljalče jedan jebi me ko kurvu svoju. A mene su te riječi tako palile da sam poželio da je svu rastrgam. Nakon 20 minuta nabijanja i njenog skakanja po mojim jajima svršio sam u nju duboko a ona je samo dubogo uzdahnu i rekla ahhhh ovo mi je tako trebalo. Posto se 'malac' i dalje nije dao presli smo u pozu 69.

Počela mi je pušiti jos bolje nego prvi put i lizati jaja a ja sam joj lizao sve njene sokove i mazio klitoris. Počela se sva grčiti ali nisam popuštao i nakon 10 minuta oboje smo svršili okupanu u znoju i nasim sekretima a ona me onda tako snasno zagrlila i poljubila da sam mislio da cu eksplodirati. Kurac mi se napokon spustio i popustio me pritisak što mi je olaksalo muke. Kasnije me odvezla u kolicima u kupaonu i tu smo se okupali uz još ljubljenja i maženja gdje sam još jednom svršio joj po leđima. Nakon toga me presvukla a ja sam zaspao kao beba. Iduće jutro mi je donijela terapiju i pitala da li je sve u redu a ja sam osgovorio nije i lukavo se nasmijao a ona je znala šta joj je raditi. Popušila mi je kurac na brzinu i vratila se na posao a za noć mi je rekla da cu dobiti jos i tako je i bilo naredne 3 noci dok sam ostajao u bolnici.

Jebali smo se i kupali zajedno i oboje smo istinski uzivali u tome. I dan danas nakon 4 godine od operacije kad sam u Zagrebu cujemo se i kvalitetno se izjebemo . Volim svoju medicinsku sestricu mnogo. ;)
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina