Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebao sam medicinsku sestru

Bilo je to prošle godine na jesen. Igrajući košarku okrenuo sam koljeno i potrgao ligamente i morao sam na operaciju . Na operaciju sam išao u Zagreb i tu sam trebao ostati 3 dana . Tako je i bilo . Otišao sam na operaciju. Trajala je 3 sata i sve se odvijalo po najboljem redu. Ali imao sam 1 'mali' problem. Taj problem je bio da sam imao erekciju poslije buđenja od anestezije. Iako sam mislio da ce proći nije prolazilo, a moja 19cm duga alaka je tako stojala vec 3 sata dok nije dosla glavna sestrica koja će se brinuti za mene iduća 3 dana. Imala je srednje dugu plavu ravnu kosu plave oči i grudi čvrste četvorke. Imala je lijepo oblikovano tijelo a guza joj je htjla iskočiti iz bijelog minića koji je nosila. Zvala se Maja i mislim sa je imala oko 35 godina. Donijela mi je lijekove oko 16 sati i rekla mi da ću novu terapiju dobiti u 22.

Pitala me da li je sve u redu jer je primijetila da mi je malo neugodno, a ja sam odgovorio da jest. Popio sam teblete i ubrzo utonuo u san. Kada me Maja probudila u 22h i rekla da moram piti tabletu moja alatka je i dalje stojala kao zabetonirana a ja više nisam mogao izdrzati i nakon sto me ponovno pitala da li je sve u redu ja sam rekao da nije i otkrio se i pokazao na svoju batinu, na sta je ona ostala zatečena. Rekao sam da mi treba pomoć a ona je samo otisla i zaključala vrata od moje sobe i provjerila da li je sigurno da nas nitko neće pronaći. Nakon toga skinula mi je gaće i počela mi pušiti kurac. Pusila je kao najveca kurva a ja sam je milovao po glavi i zadovoljno mumlao. Nakon 5 minuta pušenja počeo sam obilno svrsavati svoju vrelu spremu u njeno grlo, a ona je sve uredno progutala i olizala mi kurac, ali se on i dalje nije spustao.

Posto mi je koljeno bilo operiosano i nisam se mogao micati ona se popela na krevet i lagano me zajahala. Bila je tako mokra i topla da su njeni sokovi kapali na moj stomak a ona se pocela nabijati. Prvo polako pa sve brzi i brze. Ja sam joj mijesio sise i štipkao je za brdavice a ona je samo dahtala i govorila jebi me maleni, nisam kurac osjetila pune 3 godine. Napuni me do vrha, svaku svoju kap iscijedi u mene molim te. Počela se sve brze nabijati i mumlati mmmm mhhhmmm aaahhh , to mi radi nevaljalče jedan jebi me ko kurvu svoju. A mene su te riječi tako palile da sam poželio da je svu rastrgam. Nakon 20 minuta nabijanja i njenog skakanja po mojim jajima svršio sam u nju duboko a ona je samo dubogo uzdahnu i rekla ahhhh ovo mi je tako trebalo. Posto se 'malac' i dalje nije dao presli smo u pozu 69.

Počela mi je pušiti jos bolje nego prvi put i lizati jaja a ja sam joj lizao sve njene sokove i mazio klitoris. Počela se sva grčiti ali nisam popuštao i nakon 10 minuta oboje smo svršili okupanu u znoju i nasim sekretima a ona me onda tako snasno zagrlila i poljubila da sam mislio da cu eksplodirati. Kurac mi se napokon spustio i popustio me pritisak što mi je olaksalo muke. Kasnije me odvezla u kolicima u kupaonu i tu smo se okupali uz još ljubljenja i maženja gdje sam još jednom svršio joj po leđima. Nakon toga me presvukla a ja sam zaspao kao beba. Iduće jutro mi je donijela terapiju i pitala da li je sve u redu a ja sam osgovorio nije i lukavo se nasmijao a ona je znala šta joj je raditi. Popušila mi je kurac na brzinu i vratila se na posao a za noć mi je rekla da cu dobiti jos i tako je i bilo naredne 3 noci dok sam ostajao u bolnici.

Jebali smo se i kupali zajedno i oboje smo istinski uzivali u tome. I dan danas nakon 4 godine od operacije kad sam u Zagrebu cujemo se i kvalitetno se izjebemo . Volim svoju medicinsku sestricu mnogo. ;)

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija