Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JEBAO SAM MU MAMU

Nisam nikada maštao da imam sex sa starijim ženama pritom mislim na one 40+ žene. Iako imam 22 godine i da okrenem se za starijim ženama koje drže do svoga izgleda, ali nikada nisam maštao niti pomišljao da imam seksualne odnose sa starijim ženama. Da teško je za povjerovati za nekoga tko ima 22 godine da niti jednom nije imao takvu fantaziju. Znam da je ona stara poslovica "stara koka dobra juha" pomalo šovinistička, ali sa sigurnošću mogu reći da je bilo tako. rano sam izgubio nevinost te bio u nekoliko veza što dužih što kraćih nisam bio neki veliki znalac što se tiče sexa, ali sam znao dovoljno da mogu zadovoljiti ženu. Kako sam rekao zapravo napisao da me starije žene nisu seksualno privlačile, ali sve se promijenilo onog dana dok me u svoje ruke nije uhvatila Silvana.

Silvanu poznajem dosta dugo naime ona je mama jednog od mojih prijatelja Dinka. Dinko ima malu teretanu u svojoj kući koja se nalazi u podrumu njegove kuće, Dinko i ja dva puta tjedno treniramo zajedno te smo tako odlazeći kod njega upoznao i Silvanu. Silvana je žena u 50-im godinama dobro njegovana za svoje godine do prije odnosa nisam je primjećivao u smislu seksualnog objekta jer je kao prvo bila mama moga prijatelja, a kao drugo nisu me interesirale starije žene. Tek kasnije sam saznao od nje da se uvijek oblačila izazovno u mojoj prisutnosti kako bi je primijetio, da promijenio sam mišljenje u vezi sexa sa starijim ženama jer i dalje se povremeno viđam sa Silvanom i sve uz blagoslov Dinka, ali o tome nekom drugom prilikom.
Tog dana kao i obično došao sam kod Dinka da zajedno treniramo vrata mi je otvorila Silvana.

Dobar dan Silvana došao sam malo trenirati da li je Dinko dolje pitao sam je. Nije otišao je nešto obaviti i neće ga biti nekoliko sati rekao mi je da ćeš doći i neka počneš bez njega odgovorila mi je Silvana. Dobro rekao sam, ali imao sam neki čudan osjećaj i nešto mi se činilo drukčije nego inače. Dinkov je običaj da mi se javi kada ima nekih obaveza te tada ne treniramo, a i Silvana mi je djelovala nekako drukčije nekako nervozno. Isto tako nisam mogao da ne primijetim kako je bila odjevena tog dana na sebi je imala majicu sa prorezom i jasno je bilo vidljivo da nije nosila grudnjak te su njene sise lepršale slobodno, a dole kratku i usku minicu stavljajući u plan njene noge, poveću guzu sa širokim bokovima. Ušao sam u kuću hodajući iza nje i moram priznati da sam je dobro odmjerio od glave do pete dok je njihala svojim bokovima ispred mene.

Spustio sam se u podrum te spremio za trening, nakon što sam se zagrijao legao sam na klupicu za podizanje utega tako zvani benđž. kako sam imao slušalice u ušima i slušao muziku nisam čuo da je netko sišao u podrum. kada sam odradio prvu seriju podizanja i odložio utege na nosače odjednom sam se trgnuo kada sam osjetio da me netko uhvatio za kurac. Podigao sam se sa klupice i ugledao Silvanu, Silvana što to radite upitao sam je sav šokiran, samo se opusti treba mi kurac rekla je Silvana te me rukom gurnula nazad na klupicu. Kada sam se opet podigao sa klupice ovaj put samo glavu vidio sam kako mi Silvana izvlači kurac iz hlača, povukla je kožicu preko glavića pa počela da ga oblizuje jezikom. Još uvijek u nevjerici i šoku što mi se upravo događa te kako mi mama od prijatelja obrađuje kurac.

Nisam mogao ništa da napravim nego da se opustim u Silvaninom umijeću pušenja. A pušila ga je fenomenalno lizala ga, gutala, lizala je i igrala se mojim jajima, sisala ga, drkala doslovno mi ga je lomila svojim ustima. Do tada nikada nisam doživio ovakvo pušenje koje mi je priuštila Silvana, počeo sam osjećati kako mi kurac počinje pulsirati sve jače, a to je osjetila i Silvana te je znala da neću još dugo izdržati ja sam joj pokušao skrenuti pažnju rekavši joj da ću brzo svršiti međutim to ju nije zaustavljalo nego je počela samo da mi ga drka i usisava u svoja usta. Koju minutu kasnije počeo sam se grčiti te uz uzdahe počeo ispaljivati salve moje sperme u njena usta. Silvana je nastavila da mi ga puši usput gutala sve što je izlazilo iz moga glavića. Ne vadeći ga iz svojih usta Silvana me je prekoračila iznad moje glave te mi nije morala reći što očekuje od mene.

Pomaknuo sam njene gaćice u stranu ugledao friško obrijanu pičku, par puta sam prstom prešao po njoj te osjetio koliko je bila vlažna. Spustila se na moja usta, a ja sam isplazio jezik pa počeo da ju ližem.
Oralno smo zadovoljavali jedno drugo u pozi 69 ja sam je lizao i jebao prstima, a ona ga je meni pušila i drkala. kada je Silvana osjetila da mi se kurac ponovno skroz ukrutio sišla je sa moga lica i držeći rukom za korijen kurca namjestila se iznad njega pa počela da se spušta. Najprije sam osjetio kako moj glavić širi njene usmine, a onda i cijelu unutrašnjost njene vlažne pičke. Malo se bolje namjestila svoje gaćice maknula još više u stranu i počela da me jaše. Ako je njeno pušenje bilo fenomenalno onda je njeno jahanje na mome kurcu bilo božanstveno. malo se nabijala na kurac mijenjajući tempo i jačinu, a malo nasađena do samih jaja kukovima miješala u svim smjerovima, jebala se upravo onako kako je htjela.

Uzdisala je i stenjala, svojim rukama primila je moje i dlanove položila na svoje sise. To joj je očito bio okidač jer čim sam joj počeo mijesiti sise i bradavice počela je da se grči i svršava. nakon toga sišla je sa mene te se naguzila na klupici, došao sam iza nje skinuo joj gaćice pa se spustio na pod i počeo da joj ližem pičku te skupljam nektar koji se cijedio iz njene pičke. Nakon što sam je dobro polizao naglo sam joj zabio kurac to sam napravio nekoliko puta naglo ga vadeći te ga natrag naglo zabijati onda sam je primio za bokove te je počeo navlačiti na kurac. Jače jače zabij mi ga uz stenjanje je govorila Silvana kako sam bio u dobroj kondiciji nije mi bio problem držati tempo. Nakon što sam je jedno vrijeme jebao s guza ja sam ponovno legao na klupicu, a ona me prekoračila ovog puta licem prema meni.

Jedno vrijeme smo bili tako jedno u drugom i samo se ljubili i mazili, a onda sam svoje dlanove spustio na njene guzove pa joj ih počeo mijesiti, a onda sam polako počeo da podižem svoje kukove pa počeo lagano da je jebem. Nakon nekog vremena počela je da me prati u tempu te smo počeli sve žešće da se jebemo. Zatim smo malo uzeli predaha, ali samo kako bi promijenili pozu, sada je ona ležala leđima na klupici, a ja sam joj držao noge raširene u zraku te silovito prodirao u nju.
Silvana je u toj pozi bila skroz van sebe, glasno je stenjala te uz vrisak svršavala. Ja sam mijenjao tempo i način na koji sam je ubadao svojim kurcem. To to tako jače jebi me jebi govorila je Silvana kroz stenjanje, a ja sam pumpao i pumpao malo ga naglo vadio pa ponovo naglo nabio, pa laganim ulazima i izlazima od korijena pa do glavića i nazad, pa onda brzo i žestoko Silvana je neprekidno trljala svoj klitoris i svršavala u naletima.

U toj pozi jebali smo se dobrih 20-etak minuta. ja sam se bližio orgazmu i prije samog svršavanja naglo sam izvadio kurac pa počeo drkati iznad Silvanine pičke trenutak kasnije počeo sam svršavati po njenoj raširenoj pički. Kada sam sve izbacio došao sam kurcem do njenih usta te je ona sa njega pokupila kapi sperme koje su izlazile iz rupice na vrhu glavića. Kada je sve završilo Silvana mi je zahvalila rekavši mi kako je ovo dugo željela i čekala te je pokupila svoju robu i otišla na kat. Ja sam navukao hlače pa sjeo na klupicu bio sam pod dojmom što se upravo dogodilo, dok me je držao adrenalin osjećao sam se super, ali kada sam došao k sebi obuzeo me osjećaj stida jer sam upravo jebao mamu svoga prijatelja. Više mi nije bilo do treninga istuširao sam se u maloj kupaonici pustio vodu i pokušao isprati svoj stid te mislio kako ću sada čovjeku na oči.

Kada sam se sredio krenuo sam iz podruma tražeći Silvanu koja je bila u kuhinji. Prišao sam joj pokušavajući joj nešto reći, ali me je preduhitrila. Rekla mi je da ništa ne brinem kako će sve biti u redu i da se ne osjećam krivim. Bila je ona u pravu u vezi toga iako u početku nije bilo tako jer sam ja imao problem kojeg je Dinko kužio, a zapravo je znao ali je čekao hoću li i kada ja išta reći. Kada sam mu rekao što se desilo između njegove mame i mene rekao mi je kako sve zna te da je to bila njegova i njena ideja jer samo želi da mu mama bude sretna kada već nije sretna u braku. Nakon toga Silvana i ja se povremeno viđamo kako bi je usrećio.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija