Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebao sam početnicu spisateljicu erotskih priča

-Mirane, trebam te, trebamo ustvari tvoju malu pomoć. Ustvari to nam je velika pomoć, vjerujem da se nećeš mnogo namučiti. Ova moja Viktorija umislila da će biti spisateljica, nakon objave nekoliko stihova prionula na neakve priče. Ona me pitala za tebe, valjda želi da joj pogledaš tekstove i daš konsultacije i eventualnu recenziju. Gdje ćeš biti narednih dana, upitao me moj drugar iz srednje, sada moćnik Josip.
-Čuj Josipe, drago mi je da si se javio. Sutra je petak i ja čim dođem iz ureda povlačim se u svoju vikendicu, u Martince.

Tu ću biti sve do nedjelje naveče. Imaš moj broj mobitela, daj ga maloj i reci da mogu odvojiti dvije-tri ure da joj pogledam te tekstove. Naravno ako su čemu, rekoh.
-Dogovoreno Mirane, doći će ona usuboju jutro, reče mi Josip. Viktoriju nisam poznavao. Zamišljao sam ako je na majku onda je riba i po, ako je na stariju sestru onda otkida, a i otac joj se ponašao kao rasplodni bik. U subotu oko deset ujutro sam nakon šetnje po šumi otišao na brijanje i detaljni kupanjac. Namirisao se svojim konzervativnim mirisom i zavalio u baštensku fotelju.

Sam, usred prirode. Mnogi bi rekli da je divljina, ali meni je odgovaralo. Ispred je tekla riječica Potaja, pravila je omegu oko mog skromnog imanja. Uživao sam u prirodi i domaćoj prepečenici. Pozvonio mi je mobitel.
-Gospodine Mirane, ja sam Viktorija, javljam se po tatinom dogovoru. Ka sam tu negdje blizu, ali nisam sigurna gdje ste vi.
-Ne brini djevojko, eto me, izlazim na put, dočekat ću te. Za nepuna tri minuta dovezla se djevojka na skuteru, sa dugom riđom kosom, preplanula, lijepa kao Nimfa.

Ušli smo na moj ranč, zatvorio sam kapiju, rekao joj da se osjeća slobodno i komotno i upitao je šta bi popila. Odlučila se za domaći sok od bazge. Malo smo ćaskali, a dekoncentrirale su me njene bradavice, probijale su tijesnu majicu, željele su van. Crvenio sam se i osjećao nelagodu kao neakav deran. Viktorija zamuca , izvini se na oblačenju i reče, izvinite. Mislila sam da se ovdje u prirodi osjećam slobodno.
-U redu, ne smeta mi, jedino ako tebi smeta kad pogledam, to je više od mene.

Brzo smo prešli na stvar. Pročitao sam nekoliko Viktorijinih pričica i zaključio da ima mnogo smisla, da u pojedinim trenucima maestralno vodi radnju. Učinilo mi se da u pojedinim trenucima uvodi previše erotike u fabulu.
-Zbog čega ovolika doza erotike, upitah je? -Ne znam, samo mi to stalno nadolazi na um. Mislim da mladi to vole. Priče ću objavljivati na netu i mislim da će biti prihvatljive. U toj priči su to mlaki erotski opisi, u kasnijim pričama je stvar mnogo žešća. Vama sam se obratila jer je i vaš zadnji roman, koga sam čitala tri puta jako erotičan.

Čak mi se neke radnje čine poznatim, reče. Kurac mi se dizao, i već se nazirao u fudbalskom šorcu. Mislim da ga je Viktorija spazila, ustvari ona je i motrila, mjerila je moju reakciju u vidu erekcije.
-A ova voda, kupate li se u njoj, da li je bezbjedna, koliko je duboka, je li hladna? -Sasvim je pitoma rječica i topla je, očistio sam taj dio obale i napravio skrovitu plažu za sebe. Tu se moja supruga, a i one dvije razmažene kćerke kupaju često gole. Dok su one u vodi, ja spavam u sobi, rekoh.

Voda je tek do grudi, bezopasna je rječica, izvoli okupaj se ako želiš, ja ću još malo ovo čitati. Sviđa mi se tvoj stil i način na koji pleteš zaplete.
-Ali ja nemam kupaći, reče Viktorija.
-Ovdje imaju njihove krpice, ali sve tri su daleko krupnije od njih, pogotovo gore, rekoh joj. Skini se, ako želiš u vodu, ne mari za mene. Tako je i bilo, Viktorija se sakrila iza stabla Vrbe skinula krpice i ušla u vodu. Kurac mi je pucao, od uzbuđenja. Nakon desetak minuta povikah, priče su dobre, uradit ću ti predgovore i čestitam ti.

-Bravo, reče Viktorija poskoči i male sisice sa krupnim bradavicama joj izviriše iz vode.
-Eto i mene rekoh, samo da uzmem drugi šorc. Obukoh neakav stari otrcani šorc bez postave u kome se moja debela dugačka kurčina osjećala kao u apartmanu, skočih u vodu i rekoh, odličan je ugođaj. Viktorija mi priđe na metar i upita kako da mi se zahvali. Povukoh se ka obali na plići dio, mameći i nju, išla je zamnom otkrivajući prvo grudi, a potom i prelijepo depiliranu pičkicu. Sjedoh na svoje staro mjesto i pozvah i nju.

Mislio sam da pričamo o tekstovima, ali nije pilo vodu.
-Gospodine Mirane sledeću priču ću vama posvetiti. Pisat ću o vama.
-Nemoguće, kad o meni ništa ne znaš, rekoh joj.
-Znam da ste odličan spisatelj, da ste uvijek raspoloženi za priču i pomoć drugima, a primijetila sam ono što žene vole, da dole imate tešku artiljeriju.
-Ti stilske figure koristiš i kad pričaš o tome, pribacih joj.
-Da, baš me interesira da li je taj vaš top precizan i kako gađa manje mete, reče kroz smijeh, a potom me zajaha i sočno poljubi.

Ljubio sam je po vratu, očima, usnama, grudima, cijela sisa stala mi je u usta. Kad god bih joj ljubio i sisao bradavice, ječala je. Stavih joj ruku dole, osjetih srednjakom da je vlažna, jako napaljena. Povukao sam svoju debelu kurčinu naprijed, blago je podigao i stavio na glavić. Gledala me je kao u nevjerici, široko rširenih očiju i usana. Meškoljila se, osjetio sam da sam ušao glavićem u mladu tijesnu pičku. A onda je malena, koja mi reče da je tri mjeseca punoljetna, načinila trzaj i primila trećinu kurca u sebe.

Jeknula je, zažmirila, nabila se još i rekla joj majko, kako je velik.
-Zna to tvoja majka, rekoh joj, nenamjerno, jednostavno je izletilo iz mene.
-Znam i ja da ste se ljubakali i voljeli i jednu priču, koju ću vam donijeti sa upravo posvetila vama dvoma. Mirane, nisam očekivala da pedesetogodišnjaci ovako jebu i da imaju ovako moćan kurac.
-Sad ćeš tek osjetiti šta je pedesetogodišnja kurčina rekoj joj, skidoh je sa sebe i utjerah joj otpozadi. Ječala je i uživala i ja sam se nestvarno lijepo osjećao.

-Tvoja pičkica je mnogo ljepša nego mamina.
-Ja ću brzo biti gotova, želim da sva jaja istresete u mene, tako želim i u priči da opišem.
-A trudnoća? -Ne pijem ništa, ali hoću da dramatizujem. Hoću uzbuđenje. Nabijao sam se jako, Viktorija je svršila glasno i snažno, a onda sam znao da je na mene red. U jednom momentu mlada žgoljava spisateljica, nabijena na moj kurac poče da izgovara nekakve nerazgovijetne riječi, pa podviknu, sad ga nabijte do jaja, to želim, želim da me ovjerite.

Znala je da mi nailazi svršavanje. Joj kako sam ga istresao, sve do zadnje kapi. Mala kučkica se skide sa još uvijek tvrdog kurca, okrenu se , sapra ga tekućom vodom i primi duboko u grlo. Smirili smo se i otišli unutra. Obrisali se i legli.
-Nazvala je majku i rekla da će ubrzo završiti, a da će potom kod frendice Doris na izlazak i spavanje.
-Reci tome kuronji da te čuva, sve mi je jasno, čuh riječi njene majke sa druge strane. Dobio sam novu erekciju, ali prvo sam ju jebao jezikom, uvijala se i tražila kurac.

Ušao sam joj među noge i započeo misionarsku dozu. Jebao sam je dugo i raznovrsno. Želio sam da uživa, cvili, ječi, svršava i moli. I bilo je tako. Sexmaher

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija