Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebao sam svoju komšinicu!

U moj kraj se doselila Anita, žena koja je imala iza sebe sada već propali brak sa nekim bigatašem iz Beča. Anita je bila žena koja je imala preko četrdeset godina, ali za svoje godine je izgledala jako jebozovno. Vodila je mnogo računa o svom tijelu. Imala je dugu plavu kosu i jako zgodno seksi tijelo. Imala je baš onako velike sise i još uvijek zategnutu malo poveću guzu. Voljela je da se oblači jako seksi izazovno, gotovo uvijek ističući svoje seksi atribute.

Bila je seksi želja skoro svih nas mladih koji smo neumorno drkali na nju. Kako je vrijeme prolazilo ona je sve češće počela dolaziti na kafu kod moje mame. Kad god bi je ugledao moj kurac bi se probudio u gaćama i počeo bi drkati na nju. Zamišljao sam kako je jebem dok bi ga drkao u wc. Kao da je i ona to pretpostavljala pa bi se oblačila jako seksi kada bi dolazila.

Gotovo uvijek to bi bile uske helanke ispod kojih bi se jasno ocrtavale tange a gore neka majica sa dubokim dekolteom, tako da bi imao jako lijep pogled ka njenim velikim sisama.

Jednog jutra sam se uputio ka dnevnoj sobi kada sam čuo njihov razgovor. Žalila se mojoj mami kako je usamljena kako joj hvali neko muško da je dobro prodrma. Čim sam to čuo moj kurac u gaćama se podigao do maksimuma. Vratio sam se u sobu i smišljao plan kako da odem do nje. I konačno smislio. Otišao sam tog popodneva kod nje pod izgovorom da mi za školu trebaju da opišem znamenitosti Beča a pošto je ona živela u njemu da mi pomogne. Kada sam došao kod nje na vratima se ukazala sa majicom bez brusa, jer su virile njene bradavice i dolje je imala uske helanke.

Ušao sam i počeo da pišem. Sjela je pored mene i nekoliko puta bi se nagela da pogleda jesam li pravilno napisao.

Tada bi njene sise skoro ispale iz majice tako da mi se kurac podigao do kraja. Primijetila je izbočinu na mojoj trener i. Dok sam pisao osjetio sam njenu ruku na mom kurcu. Počela mi je da ga gnječi preko trenerke. Bila je jako napaljen ja. Ugrizla se za usnu rekavši da želi da ga vidi. Kada ga je izvadila nije skidala oči sa njega. Moj ponos od osamnaest centimetra je stajao kao jarbol prav i tvrd sa napetim žilama.

Spustila je glavu na njega i počela mi ga sisati. Ja sam je polako držao za kosu i počeo pomalo nabijati na moj ukrućeni kurac. Pokušavala je da ga proguta cijelog. Bio sam i ja jako napaljen, toliko da sam joj sasuo spermu u usta. Nije se promakla nimalo nego ga je nastavila pušiti. Kada ga je ponovo digla ustala je i skinula trenerku i majicu. Ispred mene je konačno stajala gola žena koju sam odavno želio da pojedem.

Imala je mnogo veće sise nego što sam mislio.

Dolje je imala uredno obrijana pičku. Oprkoračila me je i počela da se nabija na moj kurac. Skakala je po njemu kao luda. Nabijala se na njega žestoko. Bila je jako željna mladog kurca u sebi. Njena pička je valažila jako. Njeni sokovi su curili kao iz česme. Nije joj trebalo dugo i počela je da se trese sva kao da je na struju priključena. Svršila je tako jako da je moj kurac ispao iz njene obrijane pice. Čim je došla malo sebi legla je na pod i raširila noge. Ja sam prišao joj odozgo i zabio ga ponovo u njenu picu. Počeo sam da je jebem žestoko.

Ulazio sam u nju do jaja. Moja jaja su lupala od njenu picu. Govorila mi je kako je dobro jebem i da želi još da je tucam da ne stanjem. Stenjala je baš onako seksi kako bi me još više palila.

Njeni nokti su završavali u mojim leđima. To me je toliko napalilo da sam je počeo jebati kao lud i u isto vrijeme svršavati joj duboko u pičku kada sam svršio legao sam na pod pored nje. Rekla mi je da joj je ovo baš trebalo. Obećao sam joj da ćemo nastaviti druženje a potom se obukao i otišao kući.

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 12374

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija