Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jebao sam udatu ženu

Tokom mog boravka u jednom mestu u Bosni, sticajem okolnosti upoznao sam jednu ženu, udatu.
Radila je u jednoj trgovini gde sam svraćao nekoliko puta. Plavušica, nekih četrdesetak godina. Lepo građeno telo, manje sise a guza baš extra. Delovala je stidljivo, al se uvek osmehivala. Valjda radi posla. Primetio sam da ide peške sa posla, a nekad joj dođe muž po nju. Da ne dužim više.
Reših da je probam muvati, nešto mi govorilo, da joj fali malo zabave(sexa). Ne znam zašto, ali tako se na kraju ispostavilo. Jednog dana joj priđem predstavim se. I tako se upoznamo. Ponudio sam joj prevoz, mada sam imao iznajmljen stan na drugom kraju. Nije htela. Nekolika dana joj je dolazio muž, a posle je išla i peške. Nisam baš svaki dan pratio, al sam imao želju da je nekako odvedem negde i pojebem.Jedno popodne je kiša baš padala, ona izašla, kao da je očekivala nekog, al ništa. Ja sam, naravno bio tu. I kao slučajno naiđem, ponudim se. Ušla je u auto. I dovezao sam je do njene kuće. Ponudio sam joj da negde svratimo na kafu. Odbila je. Kulturno zahvalila kad sam je dovezao i izašla.
Opet se namestim da je povezem, sad već nekako lagodnoje prihvata. Al opet samo do kuće, i ništa više. Treći put, ista priča, odbije me za piće, mora kući. Al mi dade broj telefona. Pitam kad smem da joj se javim. Kaže, uvek. Nije muž ljubomoran. Nešto mi to već kao neki signal. Ne proverava me. Posle, naveče pošaljem poruku.
Laku noć, sa smajlijem. Dobijem smajli za uzvrat. Ujutru opet pošaljem poruku za dobro jutro. Odgovori mi. Vidim, ulazi u priču lagano. Pitam da je naveče pokupim sa posla, ne odgovara mi malo duže.A kasnije napiše, važi. Uzvraćam sa smajlijem i dobijem srca nazad. 0 Meni se već diže kurac. Imam toliku želju da je pojebem. Nekako je sva krhka, stidljiva, a kao da čezne za dobrom jebačinom. U toku dana joj pošaljem poruku da mi se dopada, da bi voleo nešto više sa njom. Vidim da je pročitala, ali ne odgovara. Možda nema vremena, radi. Čekam strpljivo. U neko vreme mi napisa expoze. Da je udata da ima obaveze, muža, decu, bla bla.
Nije odbila, više je pisala o sebi. Tu je malo opustim. Kažem, znam da si udata. Ne bih te nikad ugrozio. Diskretan sam. Možeš uvek sve da prekineš. Pitam da je pokupim sa posla.
Pristaje. Pokupim je. Krenemo, vozim. Mahinalno joj dodirnem ruku, ne cima se.. Malo sam je držao za ruku i onda je povuče. Moraš li kući. Kaže, moram.Krenem da je poljubim kad je izlazila. Prihvata. Mali, sočan poljubac, usne na usne, bez jezika. Kurac mi već napet. Odoh kući da drkam. Kasn ije joj šaljem poruku da mislim na nju. Odgovara da je obostrano. Pitam, gde ti je muž? Kaže, spava. Jbg, mogla si ostati još malo sa mnom. Mala pauza, i odgovara, sutra veče. Reći ću, da sam radila duže. Popis, neki.
Sutradan je kupim sa posla. Pitam"do koliko radiš" Kaže do 12. Imamo dva sata. Ona se smeje"imamo". Krećem. Pita, gde idemo? Gde god, samo kaži! Kaže da se sklonimo negde. Neće na piće. Plaši se da je neko ne vidi. Onda kod mene.
Ćuti. Znači pristaje. Ulazimo kod mene. Počinjem da je ljubim još na vratima. Prepušta se. Jedna ruka mi je na njenom dupetu, druga na vratu. Kurac mi napet, milim da ga oseća.

Skidam je.

Ispadaju male sočne sise. Počinjem da ih ljubim. Ona već uzdiše, i bojažljivo rukom prelazi preko mog nabreklog kurca. Sigurno je radoznala šta je očekuje. Kažem joj, otkopčaj šlic, izvadi ga. Poslušala me. Vadi ga i uzima u ruku. Okrećem je ka zidu. Zadižem haljinu i cepam joj tangice. Nabio sam je uzazid. Sise joj pritisle. Kurac prilazi do njenih guzova. Trljam ga od guze, pa preko već vidno vlažne pičkice. Debela, velika kurčina ( Da se ne hvalim, al ima oko 22 cm, podebeo) klizi ka otvoru. Izbacuje malo guzu, hoće ga. Ja još malo trljam kupim njene sokove. Sad je držim za sise a kurčinom masiram vlažnu pičku. Stenje, uvija se. Pomeram joj kosu i ljubim je po vratu. Spustam se niz leđa. Voli to, vidim, sviđa joj se. Spuštam se do guze. Rukama razmaknem guzove i počinjem da je ližem.Izbacuje guzu još više, a iz pičke potop. Ko zna otkad nije dobro jebana. Ližem joj pičku i slušam kako uzdiše. Osećam da će svršiti. Ustajem, i okrećem je ka sebi. Gleda me. Oči joj sijaju. Gledam je. Stvarno je savršena. Sise, stomak, butine. Vidim gleda mi kurac i pomalo ga nadrkava. Pitam je, dal joj se dodopada. Smeši se. Ne odgovara. Kaži slobodno. Opet ćuti. Okrenem je ka zudu. Sad ćeš videti dal ti se dopada. Pljesnem je šakom po guzovima. Štrecnula se. Prosto se stresla. Voliš ovo? Kaže, da. A kurac, sviđa ti se? Daa. Sad ćeš biti moja kurvica, hoćeš li? Opet ćuti. Odvalim je opet šakom po guzovima. Jesi li moja mala kurvica? Daaa. Okrenem je. Ako jesi, klekni. Spušta se dole, stidljivo. Čeka, ništa ne preduzima. Prilazim i prinosim ga njenom licu.Mazim je kurčinom po obrazima. Kažem joj da zine. Otvara usta, čeka. Lagano joj ga ubacujem. Buni se. Pitam, šta je. Kaže veliki je, ne mogu da zinem toliko. Možeš dušo, samo polako. Aj sad sama. Kreće polako da ga oblizuje i uzima ustima. Počinje pomalo da ga puši. Pričam joj da ga dobro puši. Godi joj. To dušo dudlaj mi kurac. Tako mačkice. Tako kurvice moja. Koliko si popušila dosad kurčeva. Kad tako dobro pušiš. Palim je malo. Pokušava nešto da kaže, al usta joj puna. Dižem je gore, vodim je u sobu i bacam je na veliki krevet. Namesti se kako želiš da te jebem. Guzi se, prilazim joj. Poližem je još malo. Ustajem i prinosim joj kurčinu do pičke. Osećam vrelinu. Hvatam je za bokove i nabijam kurčinu u vlažnu nabreklu pičku. Mala, tesna, plitka za moj kurac.Čuje se u glasu da je boli.. Pokušava da se izmakne. Usporim malo, da se smiri. Ne brini, polako ću. Ne želim da je povredim. Osećam kako se pička širi i kurac ulazi sve dublje. Sad joj već prija. Počinje i sama da se nabija na njega. Počinjem malo žešće da je jebem. Kako si dobra pička. Tvoj muž je srećnik. Al ne može samo on jebati ovaku pičku. Mora da je podeli. Sviđa joj se to što govorim. Zabijam joj jako. Sad već ide celom dužinom. Jesi li ti moja drolja?
Jesam.
Voliš da te jako jebem?
Daa, jebi me!
Jebi me jako!
Sad ću da ti raširim tu malu pičkicu.
Daa, širi je, jebi meeee!
Jel zna muž da si drolja?
Nee!
Jel zna da tražiš kurac sa strane?
Nee!
Ispitujem je o stvarima koje me lože, a mislim i nju.
Jel te jebe muž?
Da.
Ko te bolje jebe? On ili ja?
Tiiii.Ti me baš razvaljuješ. Svršiću!
Svrši, pičkice. Nakvasi mi kurčinu.
I dalje je žestoko nabijam. Hoćeš li doći da te ponovo jebem?
Hoću! Hoću da me stalno jebeš.
Šta ćeš reći mužu kad vidi raširenu pičku?
Rećiću mu da me jebao jedan s ogromnom kurčinom.
Da me rastura, a ne kao on!
Reći ćeš to?
Daa!
Rećiću mu. Ionako je napominjao to. A ja budala, nisam htelaa!
Zabijam joj još par puta i poče da svršava. Osećam kako koj pička pušta sokove, pulsira. Sad kurčina lagano klizi po njenoj vlažnoj pičkici. Trese se.
Jesi li dobro? Pitam je.
Jesam.
Jel prijalo ovo?
Smeje se
Da, da! .
Ja se uspravio pored kreveta. Dođi ovamo!
Baulja po krevetu, izjebana.
Sad mi popuši!
Uzima bez pogovora mokru kurčinu, i počinje da ga dudla.Par minuta, i rekoh, dosta je!
Lezi na krevet!
Legla je, na leđa. Raširila noge.
Vlažna pička se presijava na prigušenom svetlu.
Prilazim, lagano joj zabijam, misionarski. Lagano je jebem, vadim ga celog, pa ga zabijam do kraja, sporo.
Šapućem joj da želim opet da je jebem.
Kaže da mogu kad god poželim. Da se oseća super sa mnom.
Uhhhh. Osećam da dolazi sperma. Sad je jebem žestoko. Mogu da ti napunim pičkicu?
Neee!
Vadim ga, prosipam veliku količinu po stomaku, prskam joj do sisa. Ona se ponovo uvija i svršava. Ustajem sa nje, gledam je onako umazanu. Kakva je čedna i stidna bila do pre neko vreme, a vidi je sad. Napraviću od nje pravu droljicu, jebulju. Istuširali smo se, pa sam je odvezao kući. Baš na vreme. Rekla je da je stvarno mislila da ponovimo ovo još.I ponavljali smo

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 4353

Autor priče

Aco
Aco
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 188 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Jarac
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija